Arama sonuçları: *

1. FakeLords

AYT ve TYT için Kitap Önerileri

Çalışacagım dersler bunlar bu dersler için kitap önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. AYT TYT MATEMATİK. TYT TÜRKÇE . AYT TYT KİMTA . AYT TYT FİZİK . DENEMELER . PARAGRAF.
  2. FakeLords

Bu iş modeli gercekmi yoksa dolandırıcılar mı

İnternette gezerken böyle bir iş buldum ama çok mantıklı gelmedi ise ilk başta başlamam için 100 lira istiyor sizin görüşleriniz neler.
  3. FakeLords

Gireceğim isin istediği belgeler

Öncelikle merhaba 17 yaşındayım ve bu yazin boş geçmemesi için bı işe başlayacağım yarın. ama işverenin sadece kimlik fotoğrafını istemesi beni bı supelendirdi daha öncede e ticaret deposunda çalışmıştım ve onlarda kimlik istiyordu ama bı sıkıntı çıkmadı sigortanın yapılacağı söyleniyor sadece...
  4. FakeLords

Kimlik Degişimi Gerekliligi

merhabalar şuan ki kimligim eski kimlik ve yeni kimlige geçmek istiyorum randevu aldım annemin edevletinden gerekenlere baktım ve böyle bişey çıktı şuan 16 yaşındayım tek başıma gidip alabilirmiyim kimligimi tam anlayamadım yardımcı olurmusunuz.
  5. FakeLords

Trendyol Cüzdan Kodu Trade

beyler elimde 55 tl lik trendyol cüzdan kodu var kartıma geri çekemiyorum çünkü kart sahibi degilim bide trendyol cüzdanla epin benzeri şeyler alınmıyor bana steam cüzdan kodu ile trendyol cüzdan trade yapabilecek varmı
  6. FakeLords

Açık Ögretim Mezun Olma

açık ögretimde 8 dönem ogrenim görülmesi gerekiyomus ama bu 8 dönem okul ve açık ögretim fark etmiyor ben 10 sınıfta sınıfta kalsam 2 dönem okumuş sayılıyormuyum lütfen yardım edin
  7. FakeLords

Trendyol Cüzdan Alışveriş Yapamıyorum

Bi ürün almıştım ama gelmmişti aldıgım ürün bende iade ettim bana trendyol cüzdan olarak gönderdiler şimdi onu nasıl harcayacagım
  8. FakeLords

AÖL Soru Yardim edinnn

Ben suan lise 10 dayim meslek lisesinde okuyorum okulum kotu ders calisamiyorum ve 11 sinifta sitaj olacak galiba sizce 2 donem AÖL Gecmelimiyim.veysa 11 sinifta gecebiliyomuyum
  9. FakeLords

Bilişim Bölümü Sorumluluk Sınavları

bilişim bölümüne yeni nakil aldım fakat direk sorumlu olarak sayıldım 10. sınıfa gidiyorum bilişim bölümü sorumlukul sınavlarına girmezsem ne olur
Top Bottom