Arama sonuçları: *

1. dost ayran

karnede sorumlu oldugum dersler

arkadaşlar karende sadece türk dili ve edebiyat yaziyor sorumlu oldugu dersler karnede ne yazıyosa o dimi ? başka bir süpriz cikmaz yani dimi
  2. dost ayran

corona olmuşmuyumdur

arkadaşlar okuldan arkadaşım korona cıkmış hocada bizi yan yana koymuştu ama agzımda maske fln vardi her tenefus kolanyaliyoduk ellerimizi sizce korona gecmiş olabilirmi
  3. dost ayran

secmeli ders sinavları olcakmi

arkadaşlar diyolarkı yarin secmeli ders sinavi olcaz herkes okula gelcekmiş ama hocadan net bişey duyamadim suan arkadaşlarım diyor internettede olmiycak yaziyo nabcam cok kararsizim suan
  4. dost ayran

1 kasımda hazır bulunuşluk sınavı var ama

arkaşlar 9 sınıfım hazırbulunşuluk sınavı var ebadan kitaptan bakarak yapsam bi sıkıntı cıkarmı sınav 1 kasımda
  5. dost ayran

mesleki gelişim sınavı nedir

arkadaşar 9 sınıfa yeni gectim pazartesi yine malesef sınavım var oda mesleki gelişim bu sınav nedir hic girmedim ve bilmiyorum nasıl sorcaklar soruları
  6. dost ayran

sinavda hocaya boş kagit verdim

arkadaşlar sınavda hocaya boş kagit verdim babamada 50 bekliyorum dedim napcam ne soyliyerek kurtulabilriim
  7. dost ayran

bulunuşuk sınavı nedir

arkadaşlar hoca dediki bulunuşluk sınavına girceksiniz ebadan nasıl girebilirim
  8. dost ayran

dost tost yapimi kendi tarifim

arkadşlar tostun adını dost tost koydum şimdi başliyorum yapmak istiyen yapabilir boş konu demeyin zevk meselesi bu yemek işi bence. 1. ekmegin iki tarafini aciyoruz bi tarafına salca yada ketcap zevke baglı bide yogurt iki tarafida doldurcaz ben salca ve yogurt koydum iki tarafa 2.sucukları...
  9. dost ayran

EBA'da mikrofonumun açılmasını nasıl engellerim?

arkadaşlar canlı derste mikrofon kapaliydi ama hoca acmiş sonra bida kapattim sonra bida acmiş nasıl acmasini engellerim
  10. dost ayran

hes kodu nedir ? okula girerken neden istediler

arkadaşlar okula girerken hes kodun varmi dediler yok dedim bidakine hes koduyla gel dediler nasıl alıcam hes kodunu
  11. dost ayran

steamde csgo bıcak saterken boyle bi uyarı aldım

m9 bayonet satarken boyle bi uyarı aldım telefondan onaylattim 1602056700 bide 3 tane awp koymuştum satişa
  12. dost ayran

9 sınıfta alanım belli oldugunda sınıfım degişti

arkadaşlar alan secmiştik alanım belli oldu ilk 9/g y dim alanım yoktu sonra 9/d oldum alanım var ama cok karışık durum nasıl işliyo birisi anlatabilirmi
  13. dost ayran

meslek lisesiyle alakalı bi sorum var

arkadaşlar meslek lisesinde 2 bolum var matba grafik grafikte photoshop yapiyoduk dimi matba da ise atolye dimi arkadaşlar 1601663114 grafik sectim photoshopdur inşallah
  14. dost ayran

pazartesi okullarmı acılıyor 9.sınıflar icin

arkadaşlar canlı dersteydim konu acıldı birisi dediki pazartesi okullar acılınca forma fln alcakmiyiz dedi hoca dediki pazartesiyi bekleyin dedi pazartesi okul varmi
  15. dost ayran

bu fotodaki filmi bilen varmı

bu fotodaki filmi bilen varmı
  16. dost ayran

gecmis olsun herkese

arkadaşlar istanbulda 4.3 deprem oldu hisedenlere gecmiş olsun
  17. dost ayran

9 sınıflar ne zaman acılcak

arkadaşlar 9 sınıflar ne zaman acılcak haberlere bakiyorm boş boş yazı yazmışlar ne zaman acılcak 9 sınıflar
  18. dost ayran

9 sınıfa yeni gectim sorumluluk sınavına gircemmi

arkadaşlar sorumluluk sınavına gircemmi ben simdi 9a yeni gectim
  19. dost ayran

lgs tercihleri yarin saat kacta acıklancak

arkadaşlar lgs tercihleri saat kacta acıklancak bi fikriniz veya bileniniz varmidir
  20. dost ayran

gamegaraj magzası varmıdır varsa nerde

gamegarajin gidebilcegim bir magzası varmıdır
Geri