Arama sonuçları: *

1. J4rvisM

Forumda sevmediğiniz şeyler

arkadaşlar forumda en sevmediğiniz şey ne biraz muhabbet yapalım
  2. J4rvisM

güzel bir etkinlik tr de yapılır mı? sizce ?

size sevdiğim bir kanalın videosunu atmak istedim sizce aynı etkinlik tr de yapılabilirmi 1603797484 uplayam
  3. J4rvisM

Parçalardan elektrik çarpması

Arkadaşlar klavyeye kasaya vs dokununca elektrik çarpıyor bunu nasıl düzeltebiliriz ne yapmalıyım
  4. J4rvisM

betternet vpn nasıl premium olur

vpni nasıl limitsiz 7 gün kullanabilirim 1598348921 @Yasin Çelik
  5. J4rvisM

pc de nasıl vpn açarım

ailem kardeşlerim küçük olduğu için interneti çocuk modunda tutuyor yani twitch youtube vs giremiyorum vpn hangi ücretsiz vpn indirebilirim kurulumu nasıl yapıp açarım ve telde vpn açıp kullanabiliyorum pc dede işe yararmı
  6. J4rvisM

Hangi kartı almalıyım

Evimin yakınında şok Teknosa fln var valorantta vp almak için kullanacağım ne almalıyım steamden oyun vs de alırım amaç kolayca para atabilmem
  7. J4rvisM

Bu sistem kime ait ?

Evet arkadaşlar varmı sistemden adam tanıyacak
  8. J4rvisM

steam cüzdan kodu

arkadaşlar 100tl kod alıp steam cüzdana girsem ban kalkarmı
  9. J4rvisM

yurtdışı pc fiyatları

sevdiğim bi kanalın eski bir videosuna denk geldim benim 5k ya alacağım max sistem 3600+1660s tir sadece fiyatlara bakmanızı rica edeceğim @Rambo_87 sizlik sıkıntı yok hocam
  10. J4rvisM

yurtdışında üniversite okumak ?

Arkadaşlar yazılım mühendisliği okumak istiyorum şuan ingilizcemi geliştirmeye çalışıyorum arapçam var orta seviyede python biliyorum daha hangi dilleri okumamı yada ne yapmamı önerirsiniz yada siz olsanız yazılım mühendisliğini hangi ülkede hangi üni de okursunuz 10.sınıfa yeni geçtim
  11. J4rvisM

Donanım arşivi ne yapacak sizce

arkadaşlar sizce abdullah abinin attığı son storyden yola çıkarak bana extreme soğutma ile oc dener gibi geldi sizce ne yapacak
  12. J4rvisM

2019 da gamıng geceleri

arkadaşlar bu fotoya denk geldim sizdede varmı böyle indirim fotoları ? indirim 4 de var attamadım 3 mb dan büyük diye 5700 2300 tl 16gb ram 370 tl 2200g 500 tl 2080 4500 tl b450m pro m2 v2 400 tl boş spec delta 270 tl 2070 3200 x570 100tl aoc 27g2u 1500 tl
  13. J4rvisM

CAPSLOCK tuşu hakkında rehber

arkadaşlar herkesin klavyesinin sol tarafında ortalarda bir tuş var adı caps ok işaretinin işaret ettiği yönde peki bu tuş ne yapar :? 1- yazıyı BÜYÜTMENİZİ yada küçültmenizi sağlar 2- Bu forumda işlevini bilmeyen en az 20 üye vardır zararları: ilk etapta uyarı sonrasında ise 2-3 gün 1...
  14. J4rvisM

pentiuma ne oldu

arkadaşlar bilgisi olan varmı (öğrenince kapatacağım konuyu tek amacım öğrenmek)
  15. J4rvisM

Gözlük kullanıp pc ye çok bakanlar bir sorum var

arkadaşalr 5-6 saat pc ye bakıyorum gözlüklü bir şekilde monitör eski annemler ne zaman görse kör olacaksın diyorlar şuan en son numaram 3-25 falandı iki gözümde rahat 4 olmuştur sol gözümde yorgunluk var onla 70 cm mesafeden dorumdaki mesajları zar zor okuyorum sizce gerçekten kör olurmuyum ne...
  16. J4rvisM

meslekte göz sorunu

ARKADAŞLAR İLERİDE Yazılımcılık yada iç mimarlık okumak istiyorum ama şuan 3 göz numaram var ve bunlarda sürekli pc başı çalışan meslekler çevrem o kadar bakarsan kür olursun diyor böyle bir ihtimal varmı bu mesleklerde ayrıca şuan 1 metre uzaktan oc ekranındaki msj ları okuyamıyorum gözlüksüz...
  17. J4rvisM

PC'ye Ek Vergi?

Arkadaşlar pazartesi ek vergimi geliyor pc alacaktım yeni sistemi bekliyordum alayımmı bekliyeyimmi sistem 4200 tl kaça çıkar
  18. J4rvisM

boot device hatası

arkadaşlar pc yi açınca reboot boot device fln yazıyor press key diyor basıyorum aynı satır tekrar geliyor nasıl düzeltirim
  19. J4rvisM

Büyük mouse pad önerisi?

arkadaşlar 900x400 mouse pad önerir misiniz? max 75 olsa iyi olur en üst sınır 85
  20. J4rvisM

müzik önerisi

Arkadaşlar yabancı müzik önerir misiniz?
Top Bottom