Arama sonuçları: *

1. Selman Karaa

İphone 13ün ismi İphone 13 mü olacak? (Beleşe alabilirim iddia)

Arkadaşlar babamla iddiaya girdim, yurtdışında 13 uğursuz sayı olduğu için İphone 13 diye çıkmaz diyor, ben ise bence öyle çıkar diyorum. İddiaya girdik eğer ismi İphone 13 olursa bana satın alacak, ama işin sıkıntı tarafı eğer 13 olmazsa ben ona alacağım. Bazı videolar izledim 12s falan diye de...
  2. Selman Karaa

SURVIVOR {Yarı Final}

Survivorda son 4 kişi kaldı. Bugün Aleyna ve Poyraz'ın elemesi var. Sizce hangisi elenir? (Lütfen survivor izleyen arkadaşlar yazsın, bir muhabbet olur.)
  3. Selman Karaa

LGS sınavı nasıl geçti?

Evet arkadaşlar bugün lgs vardı. Sınav nasıl geçti? Sınav genel olarak beklediğinizden kolay mıydı yoksa daha mı zordu? Hangi dersler kolaydı hangi dersler zordu? Kontrol ettiyseniz hangi dersten kaç D ve Y yaptınız?
  4. Selman Karaa

Üniversite mezunlarına yardım akp ve mhp oyları ile reddedildi!

Üniversite mezunu işsiz gençlere 1010 TL tutarında vatandaşlık maaşı verilmesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi. Evet acaba bu sefer nasıl savunulacak gerçekten merak ediyorum? Kaynak...
  5. Selman Karaa

En ucuzu gösteren en iyi site?

Arkadaşlar 3 siteyi de kullanıyorum. Sizce en ucuzu her zaman doğru gösteren site hangisi? Siz hangisini kullanıyorsunuz?
  6. Selman Karaa

Milli olan parçalarımız!!!

Arkadaşlar eğlence amaçlıdır. Hep önerilen parçaları yani milli parçalarımızı söylüyorum, fiyat veya uyuma takılmadan. İşlemci: İ5 10400f Anakart: B450M S2H Ram: Crucial Ballistix Ssd: Patriot Burst Kasa: Msi mag forge 100m Psu: Xpg Pylon Ekran kartı: Çok öneriler sonucu milli ekran kartmız...
  7. Selman Karaa

Bir mesajda en fazla kaç reaksiyon aldınız?

Şu ana kadar tek mesajda en fazla kaç reaksiyon aldınız? Ben 51😎😎
  8. Selman Karaa

Barış Murat Yağcının şarkısı!!!

Barış Murat Yağcının şarkısı ve klibi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  9. Selman Karaa

Arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim

Mesaj sayım 500 oldu ve Bronze oldum diye sevindim ama hala 80+ gözüküyorum:(
Geri