Arama sonuçları: *

1. Aususlike

Kargomda Bi sorun var

Selam. Kargonun sitesine girdiğimde 2 yer var. Biri yazılı adres. Diğeri harita. Yazılı adres doğru (yani bizim evin adresi var) iken. Harita kısmında başka bir ev işaretli. Ve bu adres tarafınızdan onaylanmıştır yazıyor. Sorun olurmu, nasıl olsa yazılı adres doğru. Emin olmak için sordum...
  2. Aususlike

Igs puanı kaç olmalı

Selam. İyi bir Anadolu lisesi yada ortalama bir fen lisesi kazanmak istiyorum. Bu liseleri kazanmak için lgs puanım kaç olmalı. Birde Deneme sınavlarım da ortalama 400 veya biraz üstü puan alıyorum yaklaşık. Bu puan la nasıl bir yer kazanabilirim sizce
  3. Aususlike

Mafia 1 remake i bitirdim.

SPOİLER UYARISI!!!! Ne diyebilirim ki. Çok güzel Di. Hele son 2 bölümü şaheseri. Credit ekranı geldiğinde çok tatmin oldum. Bir tek sonda ölmemizi anlamadım. Ben sondan bir önceki bölümde "herhalde bir sonraki bölümde her şey biter, Tommy nin ailesiyle yaşadığını gösterir" diye düşünürken sam i...
  4. Aususlike

Neden herkes yazılım okuyun öğrenin diyor

Selamlar. Sorum başlıkta Ne var bu yazılımda
  5. Aususlike

Yurt dışından alışveriş

Selamlar. Acaba aranızda yurt dışından, (Amazon dan olursa iyi olur) alışveriş yapan varmı. İlerideki aylarda amazon dan ps 5 stokları gelirse almayı düşünüyorum. 500 dolarlık ps5 bütün bu vergiler, karılar la beraber kaça mal olur. Gümrük de takılma şansı varmı. Deneyimlerinizi anlatırsanız...
  6. Aususlike

11k bütçe ile gaming oda yapıyorum

Selamlar. Aslında tam oda yapıyorum diyemem 😄. Elimde gtx 1660 super li sistem var. Sitem için ilk olarak 3k ya işlemci mi R5 5600x e yükseltcem. 1k Ya 240mm sıvı soğutma alıcam. Bundan sonra 3,5k ya xbox series s ve yine 3,5k ya aklımda bir 4k smart tv var. Onu almayı düşünüyorum. Bide odaya...
  7. Aususlike

Oyun türkçe yama önerisi

Selam. Oyun türkçe yamaları için güvenilir bir site önerir misiniz?. Ücretsiz olursa sevinirim ama ücretlide olur. Yapay zeka nın yapdığı da olur. Yeterli türkçe yama ve virüssüz olsun
  8. Aususlike

Türkçe altyazılı oyun

Selam. Şöyle çoğu oyunun türkçe altyazısının bulunduğu Bi çeviri sitesi yokmu acaba.
  9. Aususlike

6. Sınıf ve 8. Sınıf

Selamlar. Şuan 6. Sınıfım. Akşamları bütün dersler, ödevler, günlük testler bittikten sonra pc başında oyun oyanmaya vaktim kalıyor. 6. Sınıfı bitirip 7. Sınıfa geçip 8. Sınıfı kazandığımda yüksek bütçeli (rtx 3070 li düşünüyorum) sistem almayı düşünüyorum. Ama o zaman 8.sınıda geçtiğimde...
  10. Aususlike

Elde kalem döndürme.

Günaydın. Elde nasıl kalem döndürülür. Çok hawlı oluyo
  11. Aususlike

Nasıl bronz, silver, platinum olunuyor

Selamlar. İsimlerin yanında çıkan brons, silver, platinum gibi yazılar nasıl kazanılıyor acaba. Teşekkür ederim

Top Bottom