Arama sonuçları: *

1. Samet Schwarz

ehliyet sınavıma 5 gün kaldı

beyler yazılı sınava 5 gün kaldı direksiyonda cok iyiyim yaklasık 3 yıldır ehliyetsiz kullanıyorum ama yazılı sınava 5 gün var ne çalışmam nerden çalışmam lazım ne gibi sorular soruyorlar tecrübesi bilgisi olan yardımcı olabilir mi tesekkurler
  2. Samet Schwarz

konu başlığına tıkladığımda reklam açılıyor

sizde de böyle mi dostlar
  3. Samet Schwarz

Scottish Shorthair sahiplenicem yardım eder misiniz?

Bir yakınımdan beyaz scottish shorthair sahiplenicem 3-4 aylık bişey lakin ne lazım nasıl alıcam nerden alıcam kumu maması aşısı vs. nerde bulabilirim evinde besleyen arkadaşlar yardım ederse çok mutlu olurum teşekkürler.
  4. Samet Schwarz

Forum emojleri nasıl kullanılıyor?

Bazen cevaplarda kekw emojisi atanları görüyorum yada şu yeşil kurbağayı nasıl kullanılıyo acaba silver ve üstü ranklara mı açık 🤔
  5. Samet Schwarz

Yerde LYRICA (150mg) buldum

drill sarkilarda duyuyom xanax ve lyrica ney bu ben simdi bunu atsam havali turkce rapci mi olcam saka maka bi yana nedir bu az bilgim var uyusturucu niyetine vs atanlar varmis
  6. Samet Schwarz

Çantamda deodorant taşısam sorun olur mu?

Arkadaşlar çantamın iç kısmına deodorantımı koyup fermuarını çeksem böyle kullansam bi sıkıntı olur mu kapalı alanda tutmayın vs. diyorlar emin olamadım. Aranızda böyle kullanan varsa bilgi verebilir mi? Teşekkür ederim.
  7. Samet Schwarz

Annem ethernet kablosuna izin vermiyor, nasıl ikna ederim?

Annemi ethernet kablosu çekmek için bi türlü ikna edemiyorum yok evi savaş alanına döndürecekmişim evin düzeni kalmayacakmış ne alaka abi kafayı yedirtcek bana bu kadın yapacağım şey kablo uzamasın etrafta görünmesin diye duvarı delmek. Modem hemen odamın duvarının yanında mutfak dolaplarının...
  8. Samet Schwarz

Ayaklarım çok üşüyor ve soğuk halde terliyor

Ayaklarım hiç ısınmıyor hep soğuk. denemediğim ayakkabı çorap kalmadı ayrıca ayaklarımı ısıtamadığım için vücudumda ısınmıyor ve çok çabuk terliyorlar, zaten soğuklar bide terleyip nemlenince daha berbat oluyor olduğum yerde titriyorum hemen güneşe çıkıp ısıtmaya çalışıyorum markete gitmek için...
  9. Samet Schwarz

Ne zaman ehliyet alabiliyorum?

Doğum tarihim 24 Aralık 2005 1 yıl sonra mı yoksa 2 yıl sonra mı alabiliyorum kime desem 24 aralıklısın 2006 gibi sayarlar seni diyorlar. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi, teşekkür ederim.
  10. Samet Schwarz

Psikolojim bozuldu hislerim kayboldu

bundan 1 2 yıl öncesinde sokak hayvanlarına acıyan biriydim ölü kedi köpek görünce ağlayan üzülen biriydim çok merhamet gösterirdim sadece hayvanlar değil insanlara da aynı şekilde ama son 1 yıldır tor ile girdiğim bazı sitelerde (deep web diyolar) çok kötü iğrenç videolara denk geldim ve merak...
  11. Samet Schwarz

Bu beat'i bilen var mı? (2011)

Çocukluğumda dinlediğim (o zamanlar çok hoş gelen) rap parçalarından buldum 1-2 tane. Çoğu aynı beat'i kullanıyor ve bu beat'i daha birçok şarkıda kullanıyorlar küçükken de şimdi de çok aradım bulamadım. Bileniniz varsa bir el atabilir mi :D
  12. Samet Schwarz

Evde nasıl kilo alabilirim?

Arkadaşlar 1.73 boy 48 kiloyum nasıl zarganalıktan kurtulabilirim yaş 17 bu arada. Ne yaparsam olmuyor çok çok fazla yiyorum ama kilo alamıyorum metabolizmam çok hızlı yediğimi hemen eritiyorum bunun önüne nasıl geçebilirim cidden dert olmaya başladı artık spor falan demeyin amacım kas mas değil...
  13. Samet Schwarz

Tuhaf Paradoks ?????

şimdi allahın sonsuz gücü ve iradesi varsa kendi gücünü ve iradesinide yok edebilmeli fakat yok edebiliyorsa o zaman sonsuz değildir e eğer yok edemezse o zaman her şeye gücü yetmiyordur iradesi ve gücü sınırldır yani sonsuz güç ve irade imkansızdır yani allah yoktur demiş bizim dcde biri...
  14. Samet Schwarz

EN "BRUH" ANINIZI ANLATIN

Evet anlatın bakalım neler çıkacak 😄
  15. Samet Schwarz

Saçım beyazlıyor yaş 16

beyler sacim beyazliyor ne yapmam lazim bu genc yasta bide git gide cogaliyor aynı durumda olan var mı?
  16. Samet Schwarz

ininal atm para çekme var mı?

arkadaşlar kartta 68tl var bana nakit lazım bu para ptt atm den çekebilir miyim ücret keser mi
  17. Samet Schwarz

Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.

Bütün abilerimin ablalarımın kardeşlerimin bayramını kutluyorum bayramınız mübarek olsun hayırlı bayramlar..
  18. Samet Schwarz

.

.....s
  19. Samet Schwarz

DDoS nasıl telaffuz edilir?

sizce nasıl arkadaşlar bence di di os
  20. Samet Schwarz

İlk velocity denemem. Sizce nasıl olmuş?

deneme diye 10sn yaptim arkadaslar nasil olmus artıları eksileri söylerseniz sevinirim
Geri