Arama sonuçları: *

1. Marginale

Ziraat bankası kredi kartına binen günlük faiz ne kadar?

Asgarisi ödendikten sonra günlük yine biniyor ama daha az biniyordu diye hatırlıyorum, kaç biniyor bilen var mı?
  2. Marginale

Beyaz gamepad mi siyah gamepad mi?

Tercihiniz hangi renk olurdu?
  3. Marginale

Mail adresi nerelerde girili nereden bakıyorduk?

Mailimi tüm kayıtlı yerlerden değiştireceğim yeni mail açıp, bi yer vardı nerede girili ise hepsini listeliyordu. Onun adı neydi?
  4. Marginale

Hot Wheels'ın en nadir araç ve serileri neler?

Yurtdışına gideceğim, dönerken kendime hot wheels'ta almak istiyorum rafıma dizmelik nadir tekli araçlar ve seriler nelerdir?
  5. Marginale

Televizyonlardan anlayan var mı?

Televizyonu açıyorum Vestel yazısı geliyor sonra kendini açmak yerine tekrar aynı kısır dögüye giriyor, sonucunda kendini kapatıyor. Bazen 2 bazen 5 bazen 10 sefer deneyince bu kısır döngüyü anca açıyor tv kendini. Var mıdır sebebini tahmin eden? Durduk yere olmaya başladı bu arada.
  6. Marginale

Programcılar için matematik dersini AÖF üzerinden alan var mı?

Gençler giren varsa sormam gerekenler var.
  7. Marginale

Google kalıcı ölçeklendirme değişimi nasıl yapılabilinir?

Biraz büyük bi monitör aldım da gençler yazılar vs biraz küçük kalıyor bende %125 ölçeklendirmesi yapıyorum fakat sürekli her yeni siteye girince yapmam gerekiyor. Kalıcı olarak yapabilme ayarı var mı?
  8. Marginale

Banka hesabım boşaltılmış

Arkadaşlar herhangi bir linke vs basmadım. Yemek yerken banka aradı ve playstation store üzerinden alışveriş yapıldığını söyledi ve siz mi yaptınız dedi, bende yapmadığımı söyleyince bloke koydu ve bankayı arayıp kartı iptal ettirin dedi. Her neyse yeni kart için konuştum müşteri hizmetleri ile...
  9. Marginale

Google Earth Pro eski görüntüler neden bulanık?

Arkadaşlar 1985'e alınca hiç bi şekilde görüntü yok. İnstagram da birisi gayet net şekilde görüntülüyor kanalına atıyor. O nerden yapıyor acaba?
  10. Marginale

Proteinocean protein tozunu isteyen varmı?

Arkadaşlar midem hassas kendime aldım iki kutu ama birini açtım bisküvi tadı pek benlik değil çikolatadan devam edicem. Diğeri hala kapalı kutu isteyene aldığım fiyata verebilirim lansman indiirmi ile almıştım 250 liraya.
  11. Marginale

YKS'ye girip test kitabi alacak bütçesi olmayan konuya baksın

Arkadaşlar geçmişte 3 sefer falan yks girdim. Bu sene son girişimdi Allah in izniyle üniversiteye gidicem açıktan veya uzaktan egitim. Gerçekten bütçesi olmayan ve ihtiyacı olan arkadaşlara çözemediğim veya az kısmını çözdüğüm testleri vereceğim. İstanbul içi Esenler'den alabilecek varsa gelsin...
  12. Marginale

Paslanmaz çelik banyo ve el yıkama bataryası nereden bulurum?

Arkadaşlar banyo yenileniyor. Gidipte pirinç alıp 2 aya çürüme sini istemiyorum. Paslanmaz çelik almak istiyorum. Ancak fiyatlar çok sapıkça. Fp olarak nereden bulurum set veya ayrı ayrı bilen var mı?
  13. Marginale

+996'lı dolandırıcı insanlara mesaj atıyor dikkat edin!!!

Arkadaşlar Kırgızistan numarası ile güya günlük 800-4000 lira arası kazandırıyorlar dikkat edin .
  14. Marginale

İstanbul kart abonman yapma seçeneği yok

Arkadaşlar ismimin yazılı olduğu İbb kırmızı kart çıkardım ancak TL YÜKLE çıkıyor sadece abonman yapma çıkmıyor. Sebebini bilen var mıdır?
  15. Marginale

Singapur pos ile kargosu gelen arkadaslar konuya bakabilir mi?

Arkadaşlar benim ürünlerimi iki gruba ayırmışlar. Birisi Malezya pos ile geldi ve PTT barkodu falan oluşturuldu daha orada iken, ülkemizde de fahis bir vergi çıktı. Diğer yarısını verdikleri firma ise Singapur pos ve PTT barkodu falan oluşmadı. Direkt ülkemize doğru yola çıktı. Singapur pos ile...
  16. Marginale

Kireç önleyici duş başlığı önerisi

Arkadaşlar köyde bi kez duş aldım su o kadar temiz ki hem saçları mis gibi yapıyor hemde kıyafetlerin rengi olduğu gibi kalıyor. İstanbul'da yaşadığım için malum sular leş gibi. Makineler için filtre alıp taktım fakat duş başlığı için düzgün birsey bulamadım. Bilen kullanan var mı?
  17. Marginale

Sahibinden.com ilan açıklaması alt alta nasıl yazılır?

Arkadaşlar ben alt alta yazıyorum ama ilanı yayınladığım zaman yine bitişik oluyor. Çözümü nedir?
  18. Marginale

Akko resmi sitesinden alınan switch vergisi var mıdır?

Arkadaşlar ben Avrupa mağazasından 2 kutu switch aldım. Kargo ücreti alındı fakat ayrı olarak vergi kesiliyor mu bileniniz var mı? Kesiliyorsa ne kadar? Amazon üzerinden baktım 83 lira gözüküyor eğer öyle ise hiç iptal edip Amazon üzerinden almakla uğraşmayacağım. Ama vergiler aynı mı kesilir...
  19. Marginale

Sosyal medya ürün satışı ödemesi nereden alınırsa daha iyi?

Arkadaşlar biz toptan bijüteri işi yapıyoruz. İnternet üzerinden de satmayı düşünüyorum. Instagram'dan satışta ödeme için Iyzico'yu düşünüyorum. Daha mantıklı bildiğiniz yöntem var mıdır?
  20. Marginale

Maksimum 15 bin liraya alınabilinecek en iyi televizyon

Arkadaşlar Tcl 50P735 dikkatimi çekti fakat yorumlarında bir arkadaş işlemcisi yavaş gibi bir şey söylemiş ve Samsung 50CU700 ve 43AU7000 modellerine göz attım ancak 3-4 yıllık televizyonlar olduğu için, ne şartlarda saklanıldığı belli olmadığı için ve internetten alacağım için güvenemedim...
Geri