Arama sonuçları: *

1. Mtsn

KYK da kalan acil yardım edebilir mi

kykda değilim izin hakkımı kullanıyorum çarşambadan beri çarşamba günü gelirken izin aldım 2-3 kere kontrol ettim demin tekrar bakayım dedim biz uygulamasından yurt işlemlerinde hiç bişey yapamıyorum yurt bilgisi bulunamadı yazıyor acaba izin alamadım 3 günü geçirdim atıldım falan mı diye belki...
  2. Mtsn

Kyk yurt ataması nasıl oluyor

Yurt yurt mu başvuruyoruz yoksa genel bi başvuru yapıp bize yurt mu atanıyor
  3. Mtsn

Ptt kargo adres hatalı

Aliexpressten ürün almıştım bugün dağıtıma çıktı işyerimizin adresini girniştim hatalı adres diye teslim etmemişler saçma bi şekilde adres çok net olmasına rağmen şimdi ben bunu yarın almak istesen gitmem mi gerek tekrar dağıtıma çıkar mı
  4. Mtsn

Ehliyet için gerekli belgeler

6da yazılı ehliyet sınavım var sadece kimlik mi gerek kursum ilgisiz onlara sormak istemedim
  5. Mtsn

En iyi cashback kimde

İyi akşamlar beyler veli izni olmasın diye naysa kayıt için 18i bekletiyodum şimdide baktım nays eskisi gibi değilmiş şuan en iyi cashback veren uygulama hangisi
  6. Mtsn

Ben gidiyorum beyler

Okul açılıyo beyler artık 12. Sınıfız malum hazır aytde iyi giderken sosyal medyaya dair ne varsa kapatacam bir süre forumada gelmem allaha emanet olun beni tanıyanda pek yoktur ama genede yazayım dedim hakkınızı helal edin
  7. Mtsn

Bunun için tüketici hakeme başvurabilir miyim

Millenicomı bırakıp başka ıssye geçerken modemi istediler bizde upsle iade ettik modem onlara ulaştı sonra bi borç çıkardılar modem bizde değil diye sonra aradık düzeltildi bi kaç ay sonra bir borç daha çıktı aynı sebepten artık ulaşamıyorum da her yerden denedim tüketici hakem heyetine bu...
  8. Mtsn

Eski kargo kodunu nasıl öğrenebilirim

millenicoma modem iadesi yaptık kabul etmiyor 6-7 ay sonrada modem faturası çıkardılar modemi teslim ettiğimize dair kargo numarasını falan verdik düzelttil falan dediler ama şimdi tekrar modem yok diyolar babamda silmiş kargo kodunu geri nasıl bulabilir firma ups
  9. Mtsn

3 kitaba 500 verdim 🫠

Az önce 3 kitaba 500₺ verdim her gün zam geliyo 2 gün önce arayıp sorduğum kitap 150den 200a çıkmış her ay 3000 özel derse veriyoz kitaplar şunlar bunlar bi dünya para millet nasıl alacak allaha şükür durumumuz var biz alabiliyoruz. Hayatımda ilk kez başkalarına üzüldüm herhalde hayat acayip...
  10. Mtsn

Böyle numaralar sizide arıyor mu

11. Mtsn

SOKAKTAKİ DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM

Arkadaşlar enkaz altındakiler kadar dışardakilerde zor durumda gerçekten çok üzülüyorum ve haberlerde ve twitterda gördüğüm kadar dışarıdaki vatandaşlarımız için bi yönlendirme göremedim hep beraber sosyal medyada yönlendirme için bir şeyler yapabilir miyiz (dağınık şekilde durmamaları icin ...
  12. Mtsn

Bir kız neden kılıfına kraliçe koyar

sizin okullarda nasıl bilmem ama bizim okulda telefon dolabı var son ders alıyoruz ders bedendi herkesin telefonu toplayıp almaya gittik arkadasla malum kisiye telefonunu vermek icin bilerek onun telefonunu ben aldim sonra telleri götürken arkadaş dediki o kraliçe koyan kimse sevgilisi var dedi...
  13. Mtsn

Yayın linki ve ya urlsi bulma

örneğin bir tv kanalının sitesindeki canlı yayının urlsini nasıl bulabilirim . Bazı sayfalar yayın link paylaşıyor tarayıcıdan açıldığında doğrudan yayın olarak açılıyor onlar gibi linkler nasıl bulunur
Geri