Arama sonuçları: *

1. SpeedCar

Koşu Bandı Önerisi 5K

Selamlar 2. el de koşu bandı ne önerirsiniz? Maksimum 5K
  2. SpeedCar

Bu para değerli midir?

Resim ekledim gideri var mı?
  3. SpeedCar

Papara Card im evde yokken gelirse

S.a beyler papara card işlemim onaylandı. Ve ben okula gittiğimde card gelirse n'olacak?
  4. SpeedCar

İnternet üzerinden para kazanılabilir mi?

Öğrenci olarak yapabileceğim bir şey var mı? İnternetten vs. Büyük bir beklentim yok. Sadece merak ettim en azından harçlık cikarbilecegim.
  5. SpeedCar

Karton Bardak Kullanılan Yerler

Fikir verir misiniz? Karton Bardak kullanan yerlere.
  6. SpeedCar

Uydu bozuldu, Para toplamalı mı?

S. A beyler İstanbula biliyorsunuz ki yağmur yağdı. Yağarken ben evde değildim ve adaptör yanmış. Uydu adaptörü alacağım. Ev sahibiyim, ben mi almalıyım yoksa para mı toplamalıyım? Binada herkes ortak kullanıyor.
  7. SpeedCar

Silikon tabancası öneri

S. A beyler silikon tabancası önerir misiniz? 80₺ bütçe ortalama.
  8. SpeedCar

Beyler bu doğru mu??

Beyler nette sörf yaparken buldum. Doğru mu?
  9. SpeedCar

730 ₺ yi ne yapayım?

S. A ayıptır söylemesi 730 tl var, euro yada dolara mı yoksa gram mı alayım? (900e tamamlayıp gram)
  10. SpeedCar

Program vs. gerekli midir?

S. A sınıfça bir sınıf gazetesi yapacağız. Ben wordden yapacağım onlar bana atacaklar. Herhangi bir ek programı kullanmalı mıyım? Photoshop vs.?
  11. SpeedCar

Tutanak vs. yer miyim?

S. A beyler bugün birşeyler oldu (burada anlatamam) İdare çağırdı o çocukla beni. Orta sonum yarın bir daha gideceğim sınıf öğretmenimle birlikte onu da çağırdı. Tutanak vs yer miyim? Sicilime fln işler mi? Herhangi bir dövüş yada vurma olmadı.
  12. SpeedCar

Martı Scooter Park cezası

S.a ben scooter kulandım park ettim ve kilitledim fakat resim atmayı unuttum. Bana herhangi bir ceza gelir mi?
  13. SpeedCar

Kaybettiğim E-Posta adresimi nasıl bulabilirim?

Selamlar benim sahibinden.com ve letgo'ya özel bir e-posta adresim vardı, ben sabah telefona format attım ve hepsi silindi. ( 4 yıldır formatlamıyordum.) Ben şimdi e-posta adresimi nasıl alabilirim? Sahibindende falan 2-3 tane ilanım vardı.
  14. SpeedCar

Yeni kartıma hayırlı olsun alabilir miyim?😁

Selamlar arkadaşlar yeni ekran kartı aldım H.O alabilir miyim?
  15. SpeedCar

PC'den televizyona film aktarma

Selamlar anakartım üzerinden 2 çıkış alıyorum. Biri DVI monitör için, 2.'si ise HDMI tv için fakat görüntü geliyor ses gelmiyor. Birde ekran kartı alsam düzelir mi, kartın üzerinde DVI ve HDMI girişi var. Son soru olarak tv'yi 2. monitör olarak nasıl kullanırım?
  16. SpeedCar

Wattman nedir? Pc' ye zarar verir mi?

Selamlar wattman nedir? Pc' ye zarar verir mi?
  17. SpeedCar

HDMI kablomun verisyonunu nasıl öğrenebilirim?

Selamlar elimde HDMI bir kablo var ama versiyonunu nasıl öğrenebilirim? Örnek : HDMI 1.4 gibi.
  18. SpeedCar

TDP ne anlama geliyor?

Selamlar TDP (işlemcinin veya ekran kartının.) çektiği max. watt mı ? Yoksa yükte 15w falan ekleniyor mu?
  19. SpeedCar

Corelli Snoop 3.0 alınır mı?

Selamlar bu bisiklet alınır mı? https://www.n11.com/urun/corelli-snoop-30-v-26-jant-21-vites-dag-bisikleti-1482774?magaza=betamotor
  20. SpeedCar

Suzico biaiklet alınır mı?

Selamlar şu bisiklet alınır mı? https://urun.n11.com/cocuk-bisikleti/suzico-sahra-26-jant-aluminyum-mtb-beyaz-kirmizi-P480004660
Top Bottom