Arama sonuçları: *

1. pekcevik

İphone 8 VS Redmi Note 10s

Babam kendine Note 10s aldı onun İphone 8 ini ben kullanacağım fakat İphone 8 e 5500 TL teklif geldi sizce satıp yeni ve 0 Android telefon mu alayım yoksa 8 iyi midir? -Ara ara oyun oynayacağım -Batarya ve kamerası önemli kameradan kendi fiziğimi çekiyorum bol bol detaylı olmasını istiyorum bu...
  2. pekcevik

İnstagram Profilleriniz Nasıl?

İnstagram profilleriniz nasıl? İşaretlenmiş alana sadece dişiler girebiliyor isteyenlerde takipleşir belki
  3. pekcevik

Ne Kadar Zorbasın Testi

https://nolurbak.com/diger/yasam/ne-kadar-zorbasin/ https://onedio.com/haber/gorundugun-kadar-iyi-biri-misin-701217 Sen var ya sen, az değilsin! İyiliğine doyum olmuyor ama kötülüğüne de... İçten içe insanları sinirlendiren, gıcık eden bir yanın var ama bunu o kadar hissettirmeden yapıyorsun ki...
  4. pekcevik

Kızı Unuttum Diyorum Fakat...

Spor yaptığım için laf eden değil de ondan önce bir kız vardı çok sevdiğim 9 ay boyunca peşinden koştuğum spora başlamama sebep olan kurs kapılarında bekleten kız onu unuttum sanıyorum fakat dinlediğim her şarkıda aklıma o geliyor tavsiyeleriniz var mı ya da sizce bu kıza karşı hala içten içe...
  5. pekcevik

Kendiniz ile Gurur Duyduğunuz Anlar

8 kilo verip şu fotoğrafı çektiğimde kendim ile gurur duymuştum sizin de var mı böyle anlarınız
  6. pekcevik

Cidden Gelecek İçin En Büyük Hedefiniz Nedir?

Arkadaşlarımla aram açıldı dışlanmaya başladım bu benim için iyi oldu çünkü odaklanmam gereken şeylere daha iyi odaklanabileceğim en büyük hedefim ergenlerle aynı şekilde değil fakat cidden Amerika/Kanada/İngiltere ülkelerinden birine taşınabilmek ayrıca spor konusunda ilerlemek ve derslerime...
  7. pekcevik

Neden Ege Fitness ı Bu Kadar Seviyorum

Neden Ege Fitness ı bu kadar seviyorum? Tüm bilgilerini bize aktardığı, mental ve fiziksel olarak beni iyi etkilediği için kendimi kötü hissettiğimde bana yardım ettiği için motivasyonumu hep yüksek tuttuğu için araba ve kız zevki çok güzel olduğu için seviyorum
  8. pekcevik

Bi Kızla Konuşuyorum Ama Bi Yerde Sürekli Tıkanıyorum

bizim sınıfa bi kız geldi bende gittim numarasını aldım konuşmaya başladık 1 haftadır konuşuyoruz ama muhabbet bi yerde sürekli kesiliyo sonra bende nasıl devam ettirebilirim bilmiyorum günün nasıl geçti gibi şeyleri konuşuyoruz en sevdiği renk dizi film yemek falan filan klasik olan her şeyi...
  9. pekcevik

forumdaki agalar kaç yaşında

yaşlarınız kaç çok merak ettim belki muhabbet de döner ben 14 yaşındayım
Top Bottom