Arama sonuçları: *

1. MdlTTesla

Gaza getiren,sözlerinde anlam olan Şarkı önerisi

Yapar mısınız?.
  2. MdlTTesla

İntihar önerisi yapar mısınız?

Büyük bir ihtimalle intihar edeceğim nasıl edebilirim? Siyanür yasaklandı yasaklanmasa iyidi. Çatıdan atlamak isterimde şimdi birden tansiyonum vs. Düşer bayılır düşerim hiç iyi olmaz. Evet tavsiyelerinizi bekliyorum.
  3. MdlTTesla

Ölmek istiyorum, intihar edeceğim

Kafayı yiyeceğim her dk ben ne yapacağım diye düşünüyorum. Okulların açılmaması psikolojimi mahvediyor. Düzenim yok. Eğitime ulaşamıyorum ve sınava tabi tutulacağım. Ben 11 im bu sene önemli bir sene ama çöp oluyor bu sene. Hayallerim çöpe oluyor. Sürekli düşünüyorum sınavda ne yapacağım...
  4. MdlTTesla

Bu papağan kaç tl eder?

5. MdlTTesla

Saç model önerisi yapabilir misiniz?

Saçlarım: şekil almıyor. Hacimsiz. Yumuşak Tel,tel (Pişmaniye gibi ). Sarı renk . Sürekli öne düşer,şekilsiz durur. Duş aldıktan sonra aşırı hafif olur.(yün gibi) Kısa saç modeli sanki daha iyi olur gibi ama yinede sizin önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. Düşündüğüm saç modeli Burak...
  6. MdlTTesla

Bu tarz aletler işe yarıyor mu?

Not: biliyorum tembel insanlar vs. Yapar diyeceksiniz haklısınız ama sadece merak ettiğim için soruyorum.
  7. MdlTTesla

Tarife değişikliği ile ilgili

Beyler şimdi bana "tam bana göre kampanya" adlı kampanya geldi. Bende o kampanyaya geçtim. Ve mevcut tarifem kısmında eski tarifemde gözüküyor. Neden 2 tarife birden gözüküyor? Ne yapacağım ikisini birden mi ödeyeceğim? 1602783330 @Rambo_87
  8. MdlTTesla

Hiç aşık olmadım nasıl bir şey?

Ne sevildim, ne sevdim. Kız görünce tek hissettiğim öfke ve üzüntü. Sevgi nedir bilmiyorum. Sorunlarım,kusurlarım yüzünden herkesden nefret ediyorum ,hayata küsüyorum. Kendimi insanlardan uzaklaştırmak için herşeyi yapıyorum hatta insanlar beni görmesin diye sokağa çıkma saatim,takıldığım...
  9. MdlTTesla

Sanal alemden para kazanmak?

İş olarak değilde hobi olarak. Yemek parası vs. Çıkması için. Para ödülü uygulamaları indirmek mantıklı mı(bilgidiğiniz ödeme yapan var mı?)? Anket doldurmak, nereden ve nasıl doldurulur? Kaç tl alıyorsunuz? Nereden ve nasıl hangi uygulamalar ile para kazanılır? Mesela Trendyol gibi kazandıran...
  10. MdlTTesla

Kas yapmak ve kilo vermek?

Ben şimdi kasları (kas hatları)belirgin güzel (orta kaslı)bir vücut istiyorum ne yapmalıyım? Kilom:66 Boyum:1.67 Yaşım:16 Mevcut kilom ile kas mı yapmalıyım? Su orucu yaparken kas çalışsam nasıl olur? Mevcut kilo mu nasıl korurum? Daha sonrasında zayıflasam nasıl olur? Allah aşkına biri bana yol...
  11. MdlTTesla

Fiyat Performans giyim mağazası hangisidir?

Sizce fiyat performans olarak nereden alışveriş yapılmalı? Kot,ceket,kazak, pantolon, gömlek vs. Nereden alınır? Ve verilen paraya değiyor mu?
  12. MdlTTesla

Psikolojim bozukkkk 😂😠

Okulu açmıyorlar. İnternettim çok yok.(1-2 gb) Eba sürekli sorunlu. Sınıfla alakam yok. Ayt konularından eksik kalıyorum. Kütüphanede yer bulamıyorum.(benim gibi mağdurlar var) Derslerle hiç alakam yok. Hangi kitapları çözeceğimizi vs bilmiyorum. Öğretmenlerim kim ne anlatıyor hiç haberim yok...
  13. MdlTTesla

Yksde sayısalda 80-90k yapmak için ne yapmalıyım?

Nasıl çalışmalıyım? Neler çözmeliyim? Nasıl bir strateji uygulamalı? Son sene çalışarak olur mu? Hangi konulara ağırlık vermeli? Sadece ayt çalışarak olur mu? Neler bilmeli,hangi konuları elemeliyim? Kısacası orta-vasat seviye bir öğrenci nasıl çalışmalı? 80-90k yapmak zor mudur?(genel olarak...
  14. MdlTTesla

Liseden hemen sonra Almanya'ya nasıl giderim?

Az bişey ingilizce var. Almancada giriş seviyesi var.(öğrenirim sorun yok) Lise bitti yaşım 18 oldu ve Almanya gitmek istiyorum ne yapmalıyım? En basit yöntem nedir? Yemin ederim umrumda değil orada aç kalmaya bile razıyım (Türkiye'de aç kalmaktansa Almanya'da aç kalmayı tercih ederim, Buranın...
  15. MdlTTesla

Protein almak için içecek ,meyve veya sebeze önerisi?

Protein tozu kullanmam. Spor yapan biri sporunun verimini arttırmak için protein almalı galiba peki bu protein'i nasıl alırız? Biliyorum yumurta,et vs. Diyet yapan biri için yumurta sayısı sınırlı. Peki ara öğünlerde nasıl protein alırım? Hangi meyve, sebzeyi (diyet açısından meyve sebze...
  16. MdlTTesla

Diyet listem nasıl sayın arkadaşlar?

Sabah; Peynir (2-3 dilim) Domates(2-3 dilim) Zeytin(5-6 tane) Yumurta (omlet veya haşlanmış)(bazen menemen oluyor) Filtre kahve (1 Bardak) Öğlen; 1 tane sade Maden Suyu Yarım paket form diyet bisküvisi +Küçük kase yoğurt+baharatlar karışımı Akşam; 1 bardak Knorr çabuk çorbası (1.75 TL'ye...
  17. MdlTTesla

Akrobatik hareketlere nasıl yapılır nasıl öğrenilir?

Mesela bu videodaki hareketler; Böyle mekanlar nerede var ? Online ya da yüz yüze eğitimitim veren var mı? Engram ağacı nedir?(hayatta kalma oyunları gibi oldu ama) mesala başlangıç seviyesi hareketleri bilmeden üst seviye haraketler yapmak ? Hangi sıra ile hangi akrobatik hareketleri bilmek...
  18. MdlTTesla

Alman kızlar ile nasıl sevgili olunur?

Alman bir kız ile evlenip Almanya gitmek istiyorum. Alman kızlar ile nasıl tanışırım? Nasıl tavlarım? Nasıl kendime bağlarım? Nasıl evlenirim? Nasıl onun yanına giderim? Kısacası Almanya evlilik yolu ile gidip hayat kurmam için fikirlerinizi verebilir misiniz? Teşekkürler iyi günler.
  19. MdlTTesla

İlk defa felsefe kitapları okuyacağım öneri verir misiniz?

Kitap okuma amaçım nöronlar arasındaki etkileşimi attırmak ve daha sağlıklı bir zekaya sahip olmak.(ben demiyorum ki kitap okumak insanı zeki yapar ama zekaya katkısı olacağı kesin ve bilim insanları tarafından kanıtlanmıştır) Şuana kadar hep roman okudum ve artık felsefeye giriş yapmak...
  20. MdlTTesla

Erkek cilt bakımı nasıl olmalı?

Yüz bakımı olduğunu hatırlatarak ve kişisel temizlik konusu olmadığını söylemek isterim. Konu kaş alma vs. Değil maske,peeling vs. Evet çirkin ya da çirkin olmayan biri Yüz bakımı ,cilt bakımı yaparak azda olsa çirkinliği kapatabilir. Peki bu cilt bakımı nasıl yapılır? Mesela güneşde yanmış kol...
Top Bottom