Arama sonuçları: *

1. Rennes

Önce Hangi İncelemeyi Yapayım?

Arkadaşlar oylamalara göre yapacağım, eğer güzel bir oy gelirse en çok geleni yaparım. Nedenini soracak olursanız yaptığım iki inceleme altta ve toplam hit 500'ü yazılan mesajlar 20'yi geçmedi. Benim için hit değilde mesaj önemli, birilerinin işine yaraması önemli. İkinci şıkkı o rehberi...
  2. Rennes

Forum Şarkı Önerisi Postu

Arkadaşlar bana şöyle hızlı, gaza getiren güzel şarkılar önerir misiniz? Türü farketmez.
  3. Rennes

İstanbul'u iyi bilenler bakabilir mi

Arkadaşlar anneannem İstanbul'a geldi onu iyice gezdirmek istiyorum sizce nerelere götürebilirim. Adalara falan götürmek istiyorum. Bütçe 200₺ maks.
  4. Rennes

Doping Hafıza Hakkında

Arkadaşlar kullanıp yararını gören daha doğrusu söylenildiği kadar iyi olduğunu düşünen var mı? Meraken soruyorum eğer öyleyse köşeye biraz para atalım en azından almaya çalışırız.
  5. Rennes

TYT Hakkında Yardım

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben bu sene 10.sınıfa geçmiş bulunmaktayım. Lakin sizin yardımınıza ihtiyacım var. 9.sınıfta hem yaşadığım hastalıklar ve aksaklıklar, hem de Covid-19 sebebi ile okulların kapatılması yüzünden 9.sınıf konularını hiç anlayamadım. Ben de buna müteakip 9.sınıf...
  6. Rennes

İstanbul'da İş

Arkadaşlar 16 yaşındayım garsonluk tecrübem var. İstanbul'da (mümkünse Beylikdüzü civarı) iş bilen var mı? Çünkü nereye gittiysem bir türlü işe alınmadım, Esenyurt'ta?
  7. Rennes

Otobüslerde kişi sorunu

Arkadaşlar merhaba ben arkadaşlarınla otobüse bindiğimde hepimizden tam ücret aldılar. Şimid ben öğrenci kartıyla bassam yine tam mı basıyorum yani nasıl oluyor? İstanbul için soruyorum.
  8. Rennes

İstanbul'da Lise 2 öğrencisi için iş

Arkadaşlar merhaba, ben Lise 2'ye gidiyorum. Yazın işe girip kendime kaliteli bir bilgisayar almak istiyorum. Ama aileme yük olmak istemiyorum. Bu yüzden nereden nasıl bir iş bulabilirim, fikirlerinizi meraken soruyorum.
  9. Rennes

Elinde TYT ya da 9.sınıf Kimya notu olan var mı?

Dediğim gibi olan varsa atabilirse sevinirim.
  10. Rennes

Arkadaşlar bedenim konusunda sıkıntı yaşıyorum

Arkadaşlar merhaba ben 1.78 boy, 82 kiloya sahibim. Beden olarak W38-L34 net, normal de ise 36-38 arası giyiyorum. Şimdi Tremdyol'dan bir bermuda alacağım ama beden olarak S,M,L ve XL var sizce hangisini almalıyım? Bir de ben normalde S giyiyordum ama şimdi ölçünce M çıktı yani kilo almadım...
  11. Rennes

Hangi konuyu istersiniz?

Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Bugün merak edenler için iki tane konu paylaştım ama pek rağbet görmedi hatta dürüst olmak gerekirse kimse bakmadı ben de size sormak istedim siz hangi konuları merak ediyorsunuz? https://donanimarsivi.com/forum/konu/islemcilerde-nm-nedir.14643/#post-137206...
  12. Rennes

Burs Kartı Sorunu

Arkadaşlar ben Vakıfbank MEB kartımı kaybettim nerdeyse 1 ay geçti yeni kart başvurusu yapalı ama kardım hala elime geçmedi bilgide alamıyorum sizce ne zaman gelir ne yapmayalım?
Top Bottom