Arama sonuçları: *

1. WörWind

Arcane'in sonunu begendiniz mi

Konuya gelen mesajlarda spoiler olabilir bastan uyarayim izlemediyseniz konuya girmeyin. Soruya gecelim sizce nasildi? Ben acikcasi cok begendim oturup asla dizi film izlemeyen biri olarak beni baya sardi. Final hakkinda yorumlarinizi, teorilerinizi bekliyorum. Sonda ucu acik olan bir suru sey...
  2. WörWind

Dis teli veya seffaf plak takanlar yardimci olabilir mi

Arkadaslar su an 16 yasindayim ve cenemde hafif bir gerilik var aslinda bunu ben takiyorum diyebilirim cunku su ana kadar hem devlete hemde 2 tane ozele gittim ve bana sadece 1 tane ozelde ki cenen geride dedi. Simdi ben kafaya taktim kesin cenemi one aldiricam. Normalde buyumem dursaydi aparat...
  3. WörWind

Sizce neyi tercih etmeliyim?

Arkadaslar yeni bir telefona ihtiyacim var ve 35K bandina kadar cikabilirim. Ama benim telefon ile genel olarak bir isim yok. O fiyata apple olark Iphone 13 falan var ama apple takintimda yok yani diyelimki 35k bandina ciktim s24 alirim sahsen. Fakat soyle bir seyde var s24 gibi bir telefona da...
  4. WörWind

Elimdeki hotwheelslarin degeri nedir

Sirasiyla modeller BMW M4, PORSCHE 918 SPYDER, 17 ACURA NSX hepsini en asagi 6-7 sene once almisimdir muhtemelen gayet iyi durumdalar hotwheels koleksiyonu yapan ya da anlayan arkadaslar sizce degerleri nedir modellerin? Bu arada yuksek ihtimal ile satmam cunku cok begendim hepsini ama belki...
  5. WörWind

Bu sitelerin olayi nedir?

arkadaslar bu siteler ne oluyor? Nickimi arattigimda bu tarz seyler cikti. Forumda actigim konularin arsivi falan sanirim ama anlamadim bu sitelerle ne alakasi var ki? Yani bu sitelerin olayi nedir bilen var mi?
  6. WörWind

En çok güldüğünüz konular

Bu forumda gördüğünüz, sizi güldüren konuları atabilirsiniz. Gece gece canım sıkıldı eskiden kaydettiğim konulara bakıyordum. https://forum.donanimarsivi.com/konu/satilik-sincap-bakamiyorum.736839/ ben buna çok gülmüştüm sincap cok masum bakmislan.
  7. WörWind

Oglun basardi ANNNEEEEE

oglun basardi anneeee donanim arsivi forumda tami tamina 2000 mesajim oluyor bu konuyla beraber. @Windows 10 Aşığıyım @java @Realhas the Great @Windows Vista Aşığı kiskanmaya dewam
  8. WörWind

Bazi uyelerin garipligi

Foruma normalde 2021 den beri uyeyim. Fakat su son 1 ayda olabildigince aktif olmaya calistim. Ve cidden hani bazen biktiriyorlar insani. Yani nasil diyeyim sirf AMD onermedigim icin linc edilmem mi dersin fikrime ters dustukleri icin bana adam degilsin ve egolusun denmesi mi dersin hangisinden...
  9. WörWind

Suriyeliler ile başıma gelen olay.

Arkadaşlar bugün suriyeliler ile başıma bir olay geldi anlatıyorum.Öncelikle bu 2 çocuk her gün gelip saha da oynuyorlar biz de arkadaşlarla basket falan oynuyoruz.Ama artık yetti her gün bize daracık alan kalıyor ve tek sorun bu da değil az sonra onu da anlatacağım her neyse sonra bunlar da...
Top Bottom