Arama sonuçları: *

1. mert savage

Kız ile ilk buluşmam nereye götürmeliyim

ISTANBUL AVRUPA YAKASI METRO KULLANCAZ BÜTCEMIZ TOPLAMDA 85TL KIZIN PARA DAHIL ilk bulusmada avm gidilmez mumkunse acik alanda takilmak istiyorum . Istanbul avrupa yakasinda nerelere gidebiliriz ? sohbetim iyi degil oyalanmamiz gerek 3 4 saat sursun istiyorum . Planim şu benim starbuckta 2...
  2. mert savage

her şeyin fiyatı artıyor

şuanda ne alırsanız 1 sene sonra kesinlikle kar da olacağız 1 yıl sonra aynı ürünün fiyatı 2 katına yakın olacak gibi bir düşüncem var hangi ürüne baksam fiyatı 2 katı olmuş durumda zaten ...
  3. mert savage

18 yaş altı iş önerisi

14 15 yaş aralarındayım çalışabileceğim bir yer var mı ? ne önerirsiniz ? istanbul avrupa yakasında oturuyorum arkadaşım sanayi diyor yemek dahil günlük 60tl alırsın falan dedi doğru mu bu
  4. mert savage

Borcu olan kişi ölürse ne olacak ?

ben 70 yaşıma geldiğimde kredi çektiğimi düşünün o parayı harcayıp son yıllarımı güzel geçirip ***nthr etsem napabilirlerki ? veya normal bir durum ile ölsem ....
  5. mert savage

ayak topuğum ağrıyor

2 yıldır bir skntım vardı bittikten sonra basketbol oynamaya tekrardan başladım başladıktan 1 2 gün sonra ayak topuğumda fena derecede bir ağrı söz konusu yere zor basıyorum ve dokunamıyorum daha önce yaşayan var mı ? nasıl çözüm buldunuz ? doktora gitmek istemiyorum geçici bir ağrıymış gibi...
  6. mert savage

Gelin forumda birbirimizi takip edelim

bronze altına geri takip yapmam ona göre (silver olanlar da dahil rengi kötü gözüküyor) yasak olup olmadığını bilmiyorum
  7. mert savage

nefret ediyorum bu çikolatadan!

Tadı iğrenççççççç ilk okulda yediğimde kusmuştum fiyatı 35 kuruş falan yenmeyecek kadar kötü . kendi iradesi ile yiyen veya beğenen var mı ?
  8. mert savage

Mustafa Kemal Atatürk ile Çiftçinin Hikayesi

Atatürk, dinlenmek için gittiği İstanbul’daki Florya Köşkü‘nden, yanında yalnızca şoförü ile Küçükçekmece’ye doğru giderken tarlasında sabanla çift süren bir çiftçi görür. Çiftçinin sabanında koşulu olan öküzün yanında, koşulu bir de merkep vardır. Atatürk şoförüne; — Arabayı durdur, der...
  9. mert savage

Mustafa Kemal Atatürk'ün dinî inancı

Farklı bir görüşe göre, 1926-27 yıllarında Atatürk ile röportaj yapan Grace Ellison, 1928 yılında yayımlanan Turkey Today adlı kitabının 24. sayfasında Atatürk'ün kendisine şunları söylediğini yazmıştır: Atatürk Medeni Bilgiler'de yazdı ki "Türkiye Cumhuriyeti'nde herkes Allah'a istediği...
  10. mert savage

Bu uygulamaya parasını kaptırmayan var mı ?

Parasını kaptırmayan bordo bereli arıyoruz hocam
  11. mert savage

Discord arkadaş ekler misiniz :/

4 5 Kişi offline gözüküyor kendimi kötü hissediyorum maksat mutlu olmak rica etsem ekler misiniz ? veya siz atın ben ekliyim mertscott#1449
  12. mert savage

Türkiye'de resell nasıl yapabilirim ?

Bu konu hakkında bilgi sahibi varsa yardım edebilirmi ? başlamak istiyorum
  13. mert savage

18 Yaşından küçüğüm kendi adıma ait iban nasıl edinebilirim

papara ininal ve ablamın ibanını kullanıyorum bunları önermeyin kendi adıma ait iban açmak istiyorum nasıl yapabilirim
  14. mert savage

LGBT destekliyor musunuz ? (anket)

Türkiye Cumhuriyeti medeni kanununda cinsel yönelim ya da cinsiyet kimliği gibi bir ifadeye yer vermez ve eşcinsel çiftlerin birlikteliklerini yasal zeminde tanımaz.
  15. mert savage

700TL Geçmeyecek basketbol ayakkabısı önerin

Sadece nike marka olsun .
  16. mert savage

Cumhurbaşkanı Olsaydınız Ne Yapardınız ?

Çok abartmadan mantıklı şeyler söylemenizi bekliyorum. Ben olsaydım imam hatip okullarını kaldırırdım.
Top Bottom