Arama sonuçları: *

1. Tetshi

Sinir olduğunuz üyeler

var mı böyle düşünceleriniz varsa kim benim var ama söylemicem
  2. Tetshi

Soğuk mu Sıcak mı Forum duşunu nasıl alıyor ?

ben soğuk taraftarıyım
  3. Tetshi

İngilizce metin çevirme

merhaba bugünün yemeği tost, önce peyniri dilimleyelim, ikinci olarak ekmeği dilimleyelim, sonra peyniri ekmeğin içine koyalım, ondan sonra ekmeği tost makinesine koyalım ve son olarak tostunuz afiyet olsun. bunu İngilizceye çevirebilir misiniz?
  4. Tetshi

Çok paranız olsa bile almayacağınız şeyler?

Gucci rolex gibi markalar almam
  5. Tetshi

Discordda karşı tarafın sesi gelmiyor

arkadaşımla konuşacağım ama karşı tarafın sesi gelmiyor
  6. Tetshi

Esprili Tişört önerin

Bana Esprili bir tişört söyler misiniz türkçe olsa iyi olur ya da bulamazsanız marvel baskılı bir tişört de önerebilir misiniz? örnek:
  7. Tetshi

En sevdiğiniz teneke kafalar hareketleri/pusuları

çok var ama yenilerden bırakayım
  8. Tetshi

foto atın güzelleştireyim yeni pp yapılır

alın size örnek ayy ben mükemmelim
  9. Tetshi

zaman geçirmek için bir şey önerin

oruçluyum ve çok açım iftara kadar zaman geçirmelik bir şey önerin yoksa bayılırım evde
  10. Tetshi

Hiç adını beğenmeyen ve değiştiren/değiştirmek isteyen oldu mu?

Evet soru yukarıda Adım Taner küçükken ismimin sabri olmasını istiyordum
  11. Tetshi

Uzaya isminizi gönderin!

https://www.nasa.gov/send-your-name-with-artemis/ linkinden bu sayfaya gidiyoruz GET BOARDİNG PASS e tıklıyoruz bizi aşağıdaki yere atıyor buraya da ismimizi soy ismi ve şifreyi giriyoruz ve bileti aldık hayırlı yolculuklar
  12. Tetshi

Okuldaki adamlar bizi dolandırdı

çarşamba günü derse bir adam girdi ve okula gösteri aracının geleceğini ve biletlerin 10TL 15TL 30TL olarak ayrıldığını söyledi bu arada perşembe ve cuma gelecekmiş sonra çıktı ben ve arkadaşlarım 30TL likten aldık neredeyse bütün okul biletleri almıştı sonra perşembe günü oldu bilet satan...
  13. Tetshi

Pi gününüzü öğreninn

pi sayısının içinde kaçıncı sırada benim doğum günüm var diye merak edersiniz diye size bu siteyi göstermek istiyorum https://www.mypiday.com/ sitesine doğum tarihinizi yazıyorsunuz ve öğreniyorsunuz ben denedim ve bu sonuç çıktı 222.132
  14. Tetshi

Okul hayatınız boyunca aldığınız en düşük not (sözlü notu hariç)

Benim 70 7.sınıfım 5. sınıftayken almıştım
  15. Tetshi

Yatarken abim bilgisayarla oynuyor

Arkadaşlar ben yatarken abim oyun oynadığı yüzünden ben uyuyamıyorum bu işi nasıl çözerim kulak tıkacına ihtiyaç varmıdır
  16. Tetshi

Sizce Hangisini Seçmeliyim ?

bu mu yoksa bu mu
  17. Tetshi

Bilgisayarcılar Neden Yanlış Bilgi Veriyorlar

Bence bunun iki sebebi var 1. Fazla Para Alıp İnsanları Yanlış Bilgilendirmek 2. Gerçekten Bilmemek Siz ne düşünüyorsunuz ?
  18. Tetshi

Xioami Mi Band 6 Alınır mı

Soru yukarıda
  19. Tetshi

Favori Televizyon Diziniz

Arkadaşlar Ben başlıyım 🇹🇷ĞAKINCI🇹🇷 Dizide bir adam akıncıya ğakıncı diyor onun için öyle yazdım 🥼Mucize Doktor 🏨 (ikisininde fanı değilim arada izliyorum)
  20. Tetshi

Garajda Gördüğüm Garip Varlık

Arkadaşlar yaşım gereği sokağa çıkma kısıtlaması olmadığı günlerde arkadaşlarla sokak oyunu oynuyorum günlerden bir gün saklambaç oynuyoruz ve apartmandaki bir abi iş yapmak için garajın kapılarını açtı bizde oyun alanımızı oraya da dajil ettik garaj bi 100 metrekare gibi hatta daha büyük...
Top Bottom