Arama sonuçları: *

1. imemircan

Valorant hesabımı satmak istiyorum değeri ne kadardır sizce?

Soru başlıktaki gibi, hesabın içeriği şu; 1693508181 not: hesap plat3 maçlarda genellikle plat2 ile dia 2 arası geliyor ve hesap level'ı 200 üstü
  2. imemircan

Bilgisayarım kaça gider?

amd ryzen 5 1600 af işlemci gigabyte b450m s2h v2 anakart adata panter gold 3000mhz (2x8) 16gb ram xfx rx 5500 xt 8gb ekran kartı adata swordfish 500gb m2 ssd wd blue 1tb hdd gamepower horizon mesh kasa gamepower 550w 80+
  3. imemircan

Discordumda sorun var

discordu her açtığımda kendi profil fotoğrafımı göremiyorum ama diğer insanlarınkini görebiliyorum. Çözümünü bilen var mı ?
  4. imemircan

Biriyle konuşurken bir şey içmek (fanta vs.) ayıp mı ?

Soru başlıktaki gibi annem bunu tekrarlayıp duruyor ve onu dinlemiyormuşum gibi hissettiriyormuş. Sizce ayıp mı veya saygısızca mı ?
  5. imemircan

Konsol ile masaüstü pc hakkında sorum var

Selamlar, şimdi ben önceden ps4 oyuncusuydum ve bilgisayara geçtim. Bilgisayarlarda çektiğim sorunlar ve çilelerden dolayı konsola geçmeyi planlıyorum. Sistemin imzamda. Ortalama 10-12K'ya satabiliyorum. Yani PS5 alacak kadar yeterli param oluyor. Yetmesede üstüne ekleyebiliyorum. Sizce ne kadar...
  6. imemircan

OBS kalite sorunum var

Selamlar, direk konuya gireceğim. OBS'te istediğim kadar bitrate vereyim istediğim kadar video kalitesini yükselteyim kalite hep piksel piksel oluyor. Sebebi ne olabilir sizce ??? Sistemim imzamda. Görüntüyü işlemciden de versem ekran kartından da versem sonuç değişmiyor.
  7. imemircan

Beden ölçümü nasıl alabilirim

Selamlar, https://www.sokakbutik.com/u/30132/japon-dijital-baski-fermuarli-beyaz-unisex-sweatshirt?c=16 sitesindeki kıyafeti beğendim ve ölçülerine bakmak istedim fakat ölçü olarak 56cm vs. çıkıyor internetten de baktığım zaman ise çoğu kişinin ve ben dair bu sayılar üzeri çıkıyor. Sitede...
  8. imemircan

Videolarım hakkında tavsiye almak istiyorum

Selamlar, benim bir kanalım var bir kaç süredir video atıyorum. Sizce geliştirebileceğim bir şey var mıdır ? Düşünceleriniz nelerdir ? https://www.youtube.com/channel/UCZKgl0KE6P10YGV_fwM0LcQ 1622474673 Reklam gibi görünmesin sadece tavsiye vs. istiyorum
  9. imemircan

Gaming gen tr den hemen pc mi alınmalı yoksa beklemek mi

Selamlar, blade-1600 adlı bir bilgisayar bulunmakta gaming gen tr de fakat bu müşteri hizmetleri olayı beni biraz şüphe etti. İnsanların çoğu aramalara cevap vermemeleri ve mail'lere de cevap vermemelerinden şikayetçi. Ama bilgisayarın fiyatı çokiyi olmasa da fazlasıyla uygun. Siz ne...
  10. imemircan

Başka liseye geçme soruları

Şimdi ben anadolu lisesin deyim meslek ve teknik anadolu lisesi gitmek istiyorum daha rahat meslek sahibi olmak için fakat şuan 10.sınıflar meslek öğrenmeye başladıkları için o okula gidilir mi ? Gitme şansım var mıdır ?
  11. imemircan

PlayStation 4'ü satmak mantıklı bir hareket midir ?

Selamlar, şimdi konuya değinmek gerekirse neden PS4'ümü satmayı düşünüyorum ? Çünkü bildiğiniz gibi oyunlara zamlar geldi PS PLUS aboneliği vs. Peki PS4'ü satıp ne yapacağım tabii ki de bilgisayar almak için. 5000-6000 TL arası bir sistem olacak. Ve açıkçası 10 yıldır PlayStation oynayan ben...
  12. imemircan

csgonet.com'da para eklerden hangi birim olarak yapıyorsunuz ?

Selamlar, başlıkta belirtildiği gibi sorum bu. Rusya para birimi mu ? dolar mı ? euro mu ?
  13. imemircan

Nick'inizi nasıl buldunuz ? Nasıl ortaya çıktı ?

Nick arayanlar çok olduğu için belki fikirleri olur ne bilelim :)
Geri