Arama sonuçları: *

1. Efe Gaydal[Unofficial]

Kopya Çekip Yakalandim, Dayagi Baskasi Yedi

yil 2005 kimya dersinden yazilidaydik musa hoca en sert hocasiydi okulun bende bi suru kopya hazirlamistim sinav baslamisti bende kucuk kucukkagitlar vardi baktigim kagidi on siraya dogru atiodum musa hoca geldi on siraya dogru egildi yerden bisiler topladi sonra bunlar ne hayvandiyip ferhatin...
  2. Efe Gaydal[Unofficial]

Abdyi işgal etme planım

evet sayın donanim arsivi halkı ve konu dışı generalleri size amerikayı nasıl işgal edebileceğimizi açıklayacağım. Deep webdeki bilim adamlarıyla konuştum helal qnq dediler sonra deep webden banladılar ve evime füze yolladılar demek ki planımdan korkuyolar. şu an gizli bir sığınaktan yazıyorum...
  3. Efe Gaydal[Unofficial]

Sigara paketinden android yapma rehberi

Paketlerin hepsini saklıyordum, internette biraz bakıyım dedim neler yapmış millet, herkes masa ev falan yapmış bende farklı bişey olsun istedim bunu yaptım, 1,5 saat kadar uğraştım, ama daha 15-20 tane falan paket arttı onlarıda kullanmak istiyorum, modifiye yapmak istiyorum ama nasıl bişey...
  4. Efe Gaydal[Unofficial]

Evde mazot nasil yapilir

Artan fiyatlar hepimizin malumu çoğu vatandaş arabalarını çıkartamıyor. Tarif 10 lt. yağ içindir daha çok veya az yaparken ölçüleri orantılı olarak değiştirebilirsiniz MALZEMELER 10 LT BİTKİSEL YAĞ 2 LT METANOL 50 GR KOSTİK 1 ADET DERECE YAPIMI 50 gr subkostik ( boncuk kostik olarakta bilinir...
  5. Efe Gaydal[Unofficial]

Evde kola nasıl yapılır

İŞTE İLK KEZ ÇÖZÜLEN FORMÜL KOLANIN HAZIRLANIŞI 1.MEYAN KÖKÜ SUYU 1 LİTRE 2.SODA 2 ŞİŞE 3.TUZ 1TUTAM 4.KARBONAT 1 KAŞIK 5.VANİLYA 1 CAY KAŞIĞI 6.LİMON ÇEYREK LİMON SUYU 7.KEKİK SUYU 1 KAŞIK ŞİMDİ EVET COLANIN YILLARDIR SAKLANAN FORMULU BU İŞTE KARIŞTIRIN VE BEKLETİN SOĞUK İÇİNİZ.... TAMAM...
  6. Efe Gaydal[Unofficial]

Yilin ilk döner konusu

7. Efe Gaydal[Unofficial]

Otobuste ajdarla karsilastim

En baştan başlıyorum: Kadıköy Rıhtımdan Bostancı'ya gitmek için minibüse bindim, bi süre sonra uykum geldi hafif uyuklamaya başladım. Göztepe'ye gelmeden uyandım ve daha sonra uyuyamadım. Göztepe parkının önündeki duraktan kısa saçlı bi adam bindi, tanıdık geldi ilk başta sonra bi baktım Ajdar'a...
  8. Efe Gaydal[Unofficial]

Türk Kızı İle Rus Kızı Arasındaki 9 Fark

Türk Kızı İle Rus Kızı Arasındaki 9 Fark... TÜRK KIZLARINDAN ÖZÜR DİLİORUM. 1- ruslar bakımlıdırlar türk kızları bakımsız oldukları gibi bide su üstüne çıkabilmek için her türlü bahaneyi anında üretmekten kaçınmazlar. örn: ben rahat bir kişiliğim/grunge ım/tarzım bu/hergün saç yıkanmaz sonra...
  9. Efe Gaydal[Unofficial]

Evde atom bombasi nasil yapilir

arkadaslar savaş cıkarsa diye düşündüm tasindim ve atom bombasi üretmeye karar verdim ATOM BOMBASI ÜRETMEK ICIN DUSUNDUM TASINDIM VE MALZEMELERI AYARLADIM Atom Bombası Malzemeler: 20 kg zenginleştirilmiş plütonyum Biraz TNT ve C4 Biraz Patlatma başlığı Hazırlanış: (Radyoaktiviteye karşı...
  10. Efe Gaydal[Unofficial]

Ülke Fethetmeye Gidiyorum katılmak isteyenler konuya (32 kisi olduk)

arkadaslar gözüme kestirdigim ülkenin nüfusu 27 ismi Sealand, 1.90 Mavi gözlü kaslı yakışıklı 3 kisi daha alırsam yanıma bu fetih işi tamamdır. ulkenin goruntusu: saldiri planimiz: ekibimiz: @Efe Gaydal[Unofficial] - cumhurbaskani @cracksinan - ise alım sekreteri ve beyaz kadın tüccari...
  11. Efe Gaydal[Unofficial]

Hacker klavyesi | hacker keyboard

merhaba arkadaşlar, tasarım bana ait... adını "Hacker Klavyesi" koydum... ben çok beğendim ve kullanımı bu şekilde çok güzel oluyor... şu anda bu yazıları da bu klavyemden yazıyorum... umarım siz de beğenirsiniz... "belki bir gün seri üretimi yapılır"
  12. Efe Gaydal[Unofficial]

Almanya yolculugumda yasadıklarım ve basıma gelenler

almanya vizesine başvurdum yasal olarak red verdiler baktım başka yol yok kaçak gidicem dedim ilk gidişte bir yol arkadaşı bularak gittim dağda filan hayvan çıkarsa iki kişi baş edebilir diye 2 kişi olmamız daha iyi oldu dağda her türlü hayvan var çünkü köpek çakal yılan geyik ceylan vb beraber...
  13. Efe Gaydal[Unofficial]

Evde mousepad yapma rehberi

Merhaba arkadaşlar Bugün pcde metin2 oynuyodum mouse kaymaya başladı deli oldum .. söktüm mouse pad'ı İnternetten hiçbir sitede ucuz maliyetli mousepad yapıldıgını gormedım çok şey istiyolar pleksi falan filan .. Ben bunu şöyle çözdüm . Neyse yapıma geçelim 1- Herhangi bi kartonu 20x20 cm...
  14. Efe Gaydal[Unofficial]

Yemeksepeti ile kavga edip mekanı bastım

Geçen 100 Liralık kod gelmiş yemeksepetine.Ama sadece online kredi kartı ile yapılan ödemlerde geçerliymiş.150 Lira üstü olacak birde. İşin saçma tarafı her tarafta online ödeme yok. En iyi olanlardan pizza bulls ve Dominos vardı.Dominostan sipariş vereyim dedim.Vermez olaydım. Sipariş 300...
  15. Efe Gaydal[Unofficial]

Evde kimse yokken yada varken temizce sigara içme rehberi

arkadaşlar bu konumuz gizlilik ve temizlik esaslarına dayanmaktadır ebeveynlerinizin sigara içtiğinizi tespit etmesini istemiyorsanız, kafanız rahat olsun istiyorsanız size GELSİN: EV BOŞKEN 1.balkonumuzun olması lazım balkonunuz yoksa odanızın penceresinin dış tarafındaki mermere bardağımızı...
  16. Efe Gaydal[Unofficial]

Evde nargile yaptim evde nargile yapma rehberi

Evet Beyler Youtubeda Biri Yapıyor. Bugün Aynisini Yaptim Ve Denedim. Gayet Güzel Ama Sigaranin İzmartini Çıkarıp Direk Tütün Kısmını Pipete Sokarsaniz Daha Yavaş Yaniyor Ve Daha Çok Tat Veriyor. İzmaritle Pek Bi Duman Çıkmıyor. Suyun İçine Yarim Küçük Bi Limon Sıktım Güzel Oldu. Naneli Tütün...
  17. Efe Gaydal[Unofficial]

Kizlarla tanisma/cikma teklifi etme rehberi (Denendi onaylandi %100 garantili)

Eskilerin bir Meric'i, yeniler is yapan bi arkadasi olarak bu yazida ozet gececegim. Kiz secimi: Kizin verengullerin bayrak tutanindan olmamasina dikkat edin, cabuk azan kizlar zor doyar dolayisiyla 2.ayda boynuzu yersiniz. Lakin evlenme planlariniz yoksa cok temiz kizlar da secmeyin ki ikiniz...
  18. Efe Gaydal[Unofficial]

COOL OLMANIN 41 YOLU

(bazı maddeler güncel değildir.) 1. az-öz konuş 2. asla etkilendiğini belli etme 3.sosyal medyayı smartphone’dan kullan 4. anlaşılması zor cümleleriniz ve egzotik bir konuşma tarzınız olsun 5. twitter’da sizden övgüyle bahseden tweetleri asla retweet etmeyin. 6. Facebook’ta çok az Like verin ve...
  19. Efe Gaydal[Unofficial]

Zengin olmanin Kesin yolu (%100 garantili)

Merhaba bu konuda cok iddaaliyim tum donanim arsivi forum zengin olucak. İlk olarak bunu yapmak icin bir miktar para gerekiyor, bu parayi borc alabilrcegimiz kisiye ihtiyacimiz var. Bulamazsaniz evi arabayi satip yapabilirsiniz. Not : Para miktarini degistirmek size kalmis. ben 100.000 TL...
  20. Efe Gaydal[Unofficial]

ATM nasıl hacklenir (%100 garantili)

Öncelikle bir atmye gidiyoruz bu atm fazla kalabalığın içinde olmayacak. GİRİŞ + SİL + İPTAL tuşlarına aynı anda basılı tutuyoruz sonra sırayla 1-2-3 rakamlarını tuşluyoruz sonra 6 haneli bir kod girmemiz lazım Master: 333333 Services: 222222 Operator: 111111 Sonra para alabiliyoruz...
Top Bottom