Arama sonuçları: *

1. Mertpk

Ehliyet Kurs Fiyatları Hakkında

Merhabalar yılbaşından önce bir kursa kayıt olmak istiyorum fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı? Ödemeyi nasıl yapıyoruz harçları ne zaman yatırıyoruz bilgisi olan varsa anlatırsa çok sevinirim.
  2. Mertpk

Almanya'dan Türkiye'ye kargo kaç tl tutar?

Merhaba arkadaşlar akrabamdan bir şey göndermesini isteyeceğim ama kargo ne kadar tutar bilmiyorum bilen var mı? En ucuz hangi firma getirir?
  3. Mertpk

[ANKET] Marvel vs DC

Selam arkadaşlar hangisini daha çok seviyorsunuz?
  4. Mertpk

PC çok tozlu nasıl temizlicem nolur yardım

Arkadaşlar 2 aylık toz var yaklaşık 1 saattir temizliyorum bu kadar kaldı sinirden elim ayağım titriyor ne yapabilirim buna
  5. Mertpk

En sevdiğiniz oyun nedir?

Selam arkadaşlar oyun arıyorum canım sıkılıyor sevdiğiniz oyunları söyleyebilir misiniz?
  6. Mertpk

Evde kedi bakmak kolay mı?

Selam arkadaşlar kardeşim sokakta bir kedi görmüş çok tatlıymış eve getirmek istiyor. Komşumuz kedileri seviyor kardeşime aşılarını yaptırıp sana veririm demiş ama bakmaya korkuyoruz kedi bakanlar nasıl bakacağımızı anlatabilir mi? Kedi ekteki kediye benziyor
  7. Mertpk

Hayatı boşa yaşıyormuşum gibi hissediyorum.

Selam arkadaşlar. Hayatı boşa yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Her gün evdeyim hiçbir şey yapmıyorum. 9. ve 10. sınıfın konularını unuttum ne yapacağımı bilmiyorum. Hiçbir şeyden zevk almıyorum. Ormanlar yanıyor her yer kötü durumda ama hiç üzülmüyorum. Sadece 3 tane arkadaşım var. Sanki hayatta...
  8. Mertpk

100TL Kaykay Önerisi

Selam, kuzenim için kaykay bakıyorum 10 yaşında bilgili olan vsrsa önerebilir mi?
  9. Mertpk

Bu sene sınıfta kalma var mı?

Merhaba arkadaşlar bu sene sınıfta kalınıyor mu bilgisi olan var mı
  10. Mertpk

Yüz Yüze Sınavlar İptal Olacak mı?

olacak mı arkadaşlar
  11. Mertpk

Benden kardeşime elektrik çarptı

Merhaba arkadaşlar bugün yemek yerken kardeşim bana dokundu ve bir anda çıt diye ses geldi kardeşime elektrik çarptı neden olabilir
  12. Mertpk

Zoomda bir yere basınca ekran siyah kalıyor

Merhaba arkadaşlar bugün zoomda dersteyken participants a basınca ekran siyah oldu sonra monitör sinyal yok dedi ne yapabilirim 2 kere oldu
  13. Mertpk

Zoom'u Oyun olarak Görüyor

Merhaba arkadaşlar ben ne zaman derse girsem bir anda ekran siyah oluyor sonra yanda radeon şeyi çıkıyor ve zoomdayken msi afterburner ile değerleri görebiliyorum ne yapabilirim
  14. Mertpk

Akım Korumalı Priz Önerisi

Merhaba arkadaşlar akım korumalı priz önerir misiniz? bütçem 50 tl
  15. Mertpk

Ses Kalınlaştırma Programı Önerisi

Merhaba arkadaşlar ses kalınlaştırma programı önerebilir misiniz??
  16. Mertpk

PP Kopyalamak Yasak Mı?

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak pp kopyalamak yasak mı?
Top Bottom