Arama sonuçları: *

1. Boph

Mesleki açık öğretim lisesinde staj yaparken üniversiteye gidebilir miyim?

Merhaba, Mesleki açık öğretim lisesinde seneye stajım var ve üniversiteye hazırlanıyorum hem staja hem de üniversiteye gidebilir miyim? Bir sıkıntı çıkar mı? Teşekkürler
  2. Boph

Arkadaşlar artık Şu gta 5 konularını salsanız

Herkese merhaba her 10 konudan 6 sında gta 5 inmiyor site çöktü şimdi alsam sonra indirebilirmiyim aynı konular peş peşe sürekli açılıyor konuyu açmadan bakabilirsiniz böyle bir konu varmı diye gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanları gözükmüyor hemen alta düşüyor gta 5 konularından.İYİ FORUMLAR
  3. Boph

Kendimi geliştirmek için nereye girebilirim

Herkese merhaba grafik tasarım ile ilgileniyorum sertifikam falan var üniversiteye ise daha 2 sene var bu süre zarfında kendimi daha çok geliştirmek için her hangi bir firmaya girebilirmiyim yada nasıl giricem teşekkürler
  4. Boph

sponsor nasıl bulunuyor

Herkese merhaba bir şeyi merak ettim örnek veriyorum ben yayın yapıyorum diyelim 5/6 aydır düzenli sponsorum yok veya partner değilim sponsorluk için atıyorum Corsair veya herhangi bir firmaya mailmi atıyoruz bana sponsor olurmusun diye yoksa onlarmı seni buluyor
  5. Boph

X drive Oyuncu koltuğu

Merhaba birşeyi merak ettim x drive yayıncılara ve youtuberlara özel yapılmış tasarım koltukları ücretsizmi veriyor onlara
  6. Boph

Maöl veya Aöl okuyan varmı

Herkese merhaba maöl ve aöl okuyan varmı sorum olacaktı da
Top Bottom