Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

DA FORUM 1 YAŞINA GİRDİ

İyisiyle kötüsüyle 1 yıl geçmiş. Umarım daha nice yılları sağlıklı bir şekilde görmemiz dileğiyle. Herkese kutlu olsun.
  2. COMANDANTE

iPhone 12 Pro’yu Satın Alabilmek İçin Kaç Gün Çalışmak Gerekiyor?

iPhone 12 Pro’yu Satın Alabilmek İçin Kaç Gün Çalışmak Gerekiyor? Farklı ülkeler de bu ürünü alabilmek için ne kadar çalışmak gerektiği adlı araştırmadan çıkan veriler böyle. 2020 iPhone İndeksi: iPhone 12 Pro’yu Satın Alabilmek İçin Kaç Gün Çalışmak Gerekiyor? - En son kaça olur? - Picodi.com...
  3. COMANDANTE

Neymar Twitch Tarafından Ban Yedi

Neymar twitch tarafından ban atıldı. Kanalına gidince böyle bir şey çıkıyor. https://www.twitch.tv/neymarjr https://www.seasermedia.com/neymar-jr-twitchten-ban-yedi/
  4. COMANDANTE

Spotify'da İndireceğim Şarkılar Ne Kadar Yer Kaplar ?

Oyunlarda şarkı geçişlerinde ping anlık 300 400 olduğundan dolayı şarkıları önceden indireyim diyorum böyle olunca da ortalama 600 tane şarkı indirmem gerekiyor. Tahminen ne kadar yer kaplar ona göre indireyim ?
  5. COMANDANTE

Papara Kart Sahipleri Yardım Edebilir Mi ?

Öncelikle merhaba Neden böyle bir başlık attın derseniz sorunumu yazdığım da kimse bakmadı bende böyle deneyeyim dedim neyse konuya dönecek olursam . Papara da hesabımı onaylamaya çalışırken hata verdi ben de hata alırsanız destek mailine yazın demişlerdi oraya yazmıştım . Bana tcniz birlikte...
  6. COMANDANTE

Papara Kart Onaylı Hesap

Paparaya kayıt olduktan sonra hesabı onaylamamın gerektiğini anladım ve onaylamak için gereken tc kimlik bilgilerini girdim ama hata geldi ve şu mail yazdı ona yazın dedi yazdıktan sonra resim ve ikametgah gibi belli bir bilgi istedi bende resmimle paparanın zaten sitesinde istediği bilgilerin...
  7. COMANDANTE

İninalden Papara Karta Geçmeli Miyim ?

Uzun süredir ininal kart kullanıyorum ve artık her şeyden para kesiyor aylık 2 lira gidiyor sonra bir yerden para yükleyeceksem hem 2 tl hem belli bir yüzde gidiyor ve nedense içine tek seferde 300 den fazla para yükleyememek gibi sorunlar çektiğimden dolayı papara karda geçeyim diyorum. Sizce...
  8. COMANDANTE

Reklam Engelleme Uzantılarınızdaki Engellenmiş Reklam Sayısı

Bugün adguardıma baktığımda böyle istatistikler gördüm ve dedim ki acaba forumdaki üyelerin uzantı veya programlarında kaç bin reklam engellenmiş ? Kısacası herkes bu gönderinin altına engellenmiş reklamlarının sayılarını atsın bakalım ne kadar yüksek sayılar göreceğiz . 3 Ayda 953k
  9. COMANDANTE

Neden İnsanlar Koronayı Umursamıyor

Odam da oturuyordum bir baktım davul ve zurna sesleri geliyor camdan baktım yolu kapatmışlar halay çekiyorlar . Bakan o kadar her yer de söylüyor korona var sosyal mesefa halen umursamadan halay çekiyorlar tokalaşıyorlar ben de evde keyfimden oturuyorum sanki ...
  10. COMANDANTE

Anlamlı Resimler

Herkes elin de olan ya da hatırladığı anlamlı resimleri atsın . Gerektiğin de hüzünlenelim yeri geldiğin de sevinelim. "Geçici bir rahatlık için fırsatlarınızı yakmayın"
  11. COMANDANTE

Kaz Dağlarının Son Hali

Videoyu ilk izlediğim de inşallah gerçek değildir yalandır dedim ama maalesef gerçek gibi duruyor bir insan neden şu güzelim ekosistemi mahveder ki sırf altın için o altın sana bu doğayı geri kazandırabilecek mi ? https://twitter.com/heryerkazdaglar/status/1289861063190515712
  12. COMANDANTE

İngiliz Aksanı Konuşmak

Az çok oyunlar da yabancılarla ingilizce konuşuyorum anlıyorum da ama beni rahatsız eden bir şey var. Aksan 0 Malatyalı olduğumu taa İngiliterenin en ücra köşesindekiler (en ücra köşesindekilere lafım yok sadece tasviri kuvvetlendirmek için yazdım) bile anlar. Malatyalı olduğumdan veya çevrem...
  13. COMANDANTE

Forum da Bildirim Yerine Aydınlık Moda Basmışımdır...

İlk premiere pro editim. Geçen yazdığım bir yorumdan sonra neden montajını yapmayayım dedim ve yaptım. İyi Seyirler.
  14. COMANDANTE

Chrome da ki şifrelerimi opera gx e nasıl aktarabilirim.

Chromeden şifreleri export dedim. Elimde şifrelerimin bulunduğu dosya var ama opera da ne kadar import desem de olmuyor. Operanın ayarlarında chromeyi aktar falan var onları yapıyorum yine de şifrelerimi geçiremiyorum.
Top Bottom