"Allah Adem oğullarından her insanı 360 eklem üzerine yaratmıştır." [Müslim: 2/698]
1995'e kadar insanda 340 eklem vardır bilgisi kulakta 20 eklemin daha keșfiyle insanda 340 eklemin yerini insanda 360 eklem vara bıraktı. Hz. Muhammed o dönemde insanda 360 eklem olduğunu nasıl bildi?
Yasin 39...
Arkadaşlar babamın işi gereği tayin denilen lanet bir olay var, memurlar anlar. Bizim tayinimiz Çorum'a çıktı oraya yerleşmek zorundayız. Çorum hakkında bir bilgim yok nasıl bir yerdir, forumda Çorumlu olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
İsrâ Suresi 88.
Andolsun, insanlar ve cinler bu Kur'an'ın bir benzerini getirmek için toplansalar ve birbirlerine destek de olsalar yine de onun bir benzerini getiremezler.
Mülk Suresi 30.
(Onlara) De ki; eğer suyunuz çekilip yerin derinliklerinde kaybolup gitse, (Allah'tan) Başka kim size...
Televizyon medyasında Ak Parti üstün ama sosyal medyada özellikle Twitter ve instagram'da CHP üstün. Buna rağmen açılan anketlerde nasıl hâlâ Erdoğan kazanabiliyor?
Arkadaşımla kafede bir şeyler içiyorduk herneyse bitirdik içeceklerimizi sıra hesap ödemeye geldi. 80 tl hesap çıkmıştı. Arkadaşım "kanka hesabı sen öde benim yanımda nakit yok, eve dönünce senin ibana parayı atarım" dedi orada International Bank Account Number'ı yani IBAN'i iban diye okuyunca...
Foruma neredeyse daha yeni katıldım ve forumda bir çok insanın diğer insanların görüşlerine saldırdığını görüyorum. CHP'li bir insanı eleştirene koyun gibi lakaplar yükleniyor. Ben de sırf mansur yavaşı eleştirdim diye aynı söylemlere maruz kaldım. Bu durum üzerine moderatörler hiç bir şey...
Arkadaşlar yaklaşık 1 yildir bu konuyla ilgileniyorum 1 kere yaptım ama çok kısa sürdü çünkü salondaki televizyon sesi odağımı bozdu. Ondan sonra bir daha yapmayı denemedim. Bu aralar bu konuya biraz daha sardım ve çok araştırdım zaten 1 kere yaptığım için astral Seyahatin nasıl yapılacağını...