Arama sonuçları: *

1. Waxen

Yardım Yurt Dışı Oyun Satış Siteleri

Arkadaşlar yurt dışında bynogame ve gamesatış gibi siteler varmı ? Bildiğiniz ?
  2. Waxen

Yardım Steamdeki parayı nakite çevirmek

Steamdeki parayı zarar etmeden nasıl nakite çevirebilirim ? (güvenilir)
  3. Waxen

Yardım İnternetten sosyal yardım isteyebileceğim bir yer varmı ?

Babam 3 senedir çalışmıyor. Tek annem çalışıyor . Ben kyk alıyorum. Bir kardeşim var . konu başlıktaki gibi nerden yardım alabilirim ?
  4. Waxen

Yardım Önemli !

Arkadaşlar Gamesatış ve bynogame gibi oyunla alaklı yabancı bildiğiniz alışveriş siteleri varmı ?
  5. Waxen

Yardım Çözüm lazım :)

Sitede konulara felan gelince garip buğulanma oluyormu sizdede resimde görüldüğü gibi oluyormu yoksa sadece bendemi ?
  6. Waxen

Öneri Bilgisayar alma hakkında !

Merhaba, Arkadaşlar şuan evlerdeyiz ve parası 4 5 bin parası olan bilgisayar dizmek istiyor. Dolar şuan 6.69 2 seçenek var ya dizmek yada düşmesini beklemek :) Bütün parçaların değerini dolar belirliyor. Benim tavsiyem Amerikayı beklemeniz. Sağlık amerikada ciddi derecede pahalı ve ölüm 100 bini...
  7. Waxen

Öneri #EvdeKal Film-Dizi Önerisi

Zamanımızı en iyi şekilde değerlendirebileceğimiz aktivitelerden biriside sinema izlemek. Benim önerim ; 4.sezonu çıkıcak olan internet dizisi , başında profesörün olduğu bir grubun ispanyada başlıyan soygunlarını konu alıyor. Aşk , nefret , cinsellikten tutun eğlenceye kadar duygu değişimleri...
  8. Waxen

Öneri Sohbet & Muhabbet

Herkes kendisine herhangi bir alanda 3 şey yazsın.
  9. Waxen

Abdullah bey bizle oyun oynuyor. :)

Forumun sağında çevrimiçi üyelerde sürekli ismimim başta olması siteyle daha çok ilgilendiğim içinmi yoksa. Abdullah bey bilerek mi yaptı :D
  10. Waxen

DÜN SİTEYE YAPILAN SALDIRI HAKKINDA!

Sanırım baya büyük paraları olanlar. Bizim ve Abdullah abinin liderliğinde baya bi dokunmuşuz onlara. Ne düşünüyorsunuz ?
Top Bottom