Arama sonuçları: *

1. Glitchy

Muhabbet kuşum yumurtası var gibi ama yumurtası yok

Merhabalar, muhabbet kuşum anüsü çok şiş olduğu için ve yumurta yapacak gibi durmasından dolayı yumurta sıkışması olabileceğinden şüphelendim ve kontrol ettim, ama kuşta yumurta olmadığından eminim, muhabbet kuşumun anüsü şuan şiş, kuyruğu sekiyor ve sol ayağını basamıyor, bunun nedeni ne...
  2. Glitchy

Neden AKP değil ? Sağlam nedenler lazım

Neden AKP değil cevaplayabilir misiniz ?
  3. Glitchy

Çocuk yapmak istememek ama evlenmek Günah mı ?

Yani evlenirse birisi ama hiç çocuk istemezse bu Günah mıdır ? evlilikte çocuk zorunlumudur?
  4. Glitchy

ANKET Sizce neden Türkçe küfürler kadın merkezli ?

Sizce Türkçe küfürler neden kadın merkezli ? (duyar kasmıyorum boş boş şeyler yazmayın görüşlerinizi merak ettim.) 1626766014 Bu arada hangisini seçtiniz onuda yazabilirseniz sevinirim.
  5. Glitchy

Sevdiğim kişiyi nasıl unuturum

Merhabalar, maalesef yıllardır birini seviyorum ve karşıdaki bilmiyor, doğrusu o'da aynı şeyi düşünüyor ancak açılamıyoruz, herşeyde aklıma gelmesinden bıktım, o kişiyi nasıl unutabilirim ?
  6. Glitchy

Aslı bile bedava olan şeyleri parayla almak sizi iyi yapmaz !

Aslı bile bedava olan şeyleri parayla almak sizi iyi yapmaz ! Mesela windows10 keyleri gibi aslında "bedava" olan/yapılan şeyler, bunlara durduk yere para vermek crackden vs. uzak durmak değil enayiliktir.
  7. Glitchy

wallpaper önerir misiniz ?

Wallpaper önerir misiniz ? nostaljk olması iyi olur. (çok açık renkler olmasın gözü rahatsız etmesin istiyorum.) 1625486074 Boyutlar : 1280x720 en az
  8. Glitchy

Çok yüksek sesli konuşuyorum

Merhaba, konuşurken yüksek sesli konuşuyorum bu sorunumu nasıl çözerim ? ne kadar denesemde uygun yapamıyorum sesimi hep yüksek çıkıyor.
  9. Glitchy

Mouse bozuldu sonra kablolarını sinirden kopardım sizce ne yapayım ?

Evet mouse bozuldu pc algılamıyordu ama kırmızı ışık yanıyordu sonra açtım bakayım derken sinirlenip kablolarını kopardım sizce mouse alana kadar ne yapayım ? resim falan çiziyorum ama sıkılıyorum.
  10. Glitchy

Kendi çektiğiniz fotoğrafları atabilirsiniz !

Evet ilk ben başlıyayım, profil fotoğrafımdaki küçük kız :love:
  11. Glitchy

Uyumaya çalışıyorum ama bir türlü rahat edemiyorum

Merhabalar uzatmadan anlatmaya çalışacağım, uyumaya çalışıyorum en başta çok sıcak oluyor o yüzden yastığa sarılıyorum ama sıcak geçtikten sonrayarım saat falan battaniyeyle boğuşuyorum :D kısacası deli gibi yattığım için uyuyamıyorum ne yapmam lazım uyuyamama sorunu yaşayanlar varmı ? (yastık...
  12. Glitchy

Hangi telefon markası size göre iyi/kötü

KGİ (kişisel görüş içerir) Bir kaç gün önce mecbur olduğum için bir telefon aldım, seçtiğim telefon general mobile 20 pro, mağazaya gittiğimde ve internette aynı özelliklere sahip IPHONEcik 4k-6k aralığındayken gm 20 pro gerçekten fiyatını hak eden mükemmel bir telefon. Bir çok kişi bu forumda...
  13. Glitchy

Konu kapandı yazmayın artık

Konu kapandı ne geliyon uzatmayın konuyu
  14. Glitchy

Sonunda RAM alacağım..

Lütfen profilime yazmadığım için linçlemeyin sadece sevincimi paylaşmak istedim :( Bu foruma RAM alacağım için bilgi sahibi olmaya gelmiştim, sonunda yaklaşık en fazla 6-7 gün sonra RAM alacağım, beni buraya kadar yardımlarıyla getiren kişilere çok teşekkür ediyorum, başta @Dontaçhi @Kamina...
  15. Glitchy

Psikopatlık var bende galiba

Mesela bazen birisini görünce farklı farklı garip öldürme şekilleri geliyor aklıma sürekli ve bazen o saldırırsa ne yapmalıyım diyerek ne yapmam gerektiğini şöyle yaparsa böyle yaparım diyorum bu tür şeyler düşünüyorum normal mi ?
  16. Glitchy

Keko kiracılardan nasıl kurtuluruz

Merhabalar, amcam bize bela olsun diye bir keko getirmiş eve kiraya verip, tam şimdi bize değil ona bela olan adamla kavga ettiler ve polis geldi her zaman ki gibi.. Bu kekolardan nasıl kurtulabiliriz ? amcamı kurutsunlar sonra attırmayı düşünüyorum zaten uyuşturucu bağımlısı gibiler, çatıdada...
  17. Glitchy

Ön Yargılı İnsanlardan Nasıl Kurtulurum?

Bu önyargılı insanlardan nasıl kurtulabilirim ? Mesela kız kardeşimin saçı kısa hastalığı olduğu için uzayınca kesiyoruz sürekli dalga geçiyorlar.
  18. Glitchy

Komik olduğunu düşünerek mesajlarda kullandığınız fotoğraflar

Komik olduğunu düşünerek mesajlarda kullandığınız fotoğraflar neler ? Benimkiler bunlar : (ben yaptım ve bunu çok seviyorum işe yarıyor o.O2 ) 1623506402 Birde bu :D
  19. Glitchy

babam erkek olduğu için kendini bir şey sanıyor

babam erkek olduğu için kendini bir şey sanıyor, mesela kız kardeşim bir şey istiyor görmezden geliyor evin reisiymiş bilmemneymiş.. Sürekli keşke kadın olsada göstersem ona reisi diyorum, babam iyi birisi ama bu iğrenç huyunu hiç sevmiyorum,ne yapmalıyım ? 1623322720 @TEŞKİLAT kardeşimsin sen...
  20. Glitchy

Hava Durumunu Görev Çubuğuna Nasıl Eklerim?

Böyle hava durumu nasıl eklerim görev çubuğuna bilen varsa yazabilirmi ?
Top Bottom