Arama sonuçları: *

1. hellwinx23

aynı okuldan ınstadan kızla tanisma mesajı

arkadaslar benle ayni okulda bıtane guzelmı guzel bır hanimefendi buldum ben bunu instadan ekledım takıbı kabul ettı banada ıstek yolladı kabul ettim işte bu hanimefendi ile ben tanismak istiyorum acaba instadan hangi mesajı yollayabılıpde tanısabilirim.normalde ağzim iyi laf yaparda kızlarda...
  2. hellwinx23

gaziosmanpaşadan kağıthane çeliktepeye otobüsle gidilir mi?

arkadaşlar gaziosmanpaşadan kağıthaneye geçen otobüs falan varmı biliyorsanız söyler misiniz kağıthane çeliktepe
  3. hellwinx23

istanbul gaziosmanpaşa dan gebzeye marmarayla nasıl gidebilirim

arkadaşlar istanbul gaziosmanpaşada yaşıyorum gebzede tanıdığım var oraya gidicem marmarayla gel diyor ama nereden bineceğimi bilmiyorum bana marmaraya binebileceğim durak söyler msiiniz
  4. hellwinx23

Papara Edu Card ile İnternet Alışverişi Yapılır mı?

Papara Edu Card ile İnternet Alışverişi Yapılır mı?
  5. hellwinx23

arkadaşlar discorddan beleş 2 aylık xbox gamepass ultimate aldım ne işe yarıyor

arkadaşlar ben hemen aldım ne işe yarıyor bu
  6. hellwinx23

dün çok ip atladım bacaklarım ağrıyor bacağımın arkası

dün çok ip atladım bacaklarım ağrıyor bacağımın arkası çok ağrıyor anneme diyorum okula gitmeyeyim diye hayır diyo ama cidden yürümeye kalkınca çok acıyor napmam lazım
  7. hellwinx23

Baki Hanma İzleme Sırası

Arkadaşlar Bakiye Başlamak İstiyorum İzleme Sırasını Bilmiyorum Söylermisiniz?
  8. hellwinx23

İstanbulKart Uygulamasıyla Metrobüs,Otobüse Binilebilirmi?

İstanbulKart Uygulamasıyla Metrobüs,Otobüse Binilebilirmi? Ve 11 Yaşındayım Otobüse Veya Metrobüse Binebilirmiyim Tek Başıma Hes Kodum var
  9. hellwinx23

İstanbul Öğrenci Kart (Öğrenci Akbili) Nasıl Alıcam

Öğrenci Akbili (İstanbul Öğrenci Kartı) Nasıl alacağım 12 yaşındayım
  10. hellwinx23

Okulda 500 kilo çocuk Manitama Asılıyor Nasıl Dövcem

Beyler Şimdi Benim okulda manita var bide 500kg çocuk var nasıl dövmem gerek bi vuruyorum beni tahtaya uçuruyor zaten vuramıyorum yardim edin pls
  11. hellwinx23

Nasıl Rüya Görebilirim?

Arkadaşlar Ben Hep Uyuyorum Uyuyunca Siyah Ekran Geliyor Ben Rüya Görmek İstiyorum Rüyamı Yönetmek İstiyorum Nasıl yapıcam
  12. hellwinx23

LoL 6460 Mavi Özüm Var Kolay Oynanılan Karakter önerir misiniz?

Arkadaşlar Lolde 6460 Mavi Özüm Var Kolay Oynanılan Karakter Lazım önerir misiniz?
  13. hellwinx23

Bleach İzleme Sırası

Arkadaşlar Bleach İzleme Sırasını Söylermisinizz
  14. hellwinx23

Nasıl Para Biriktirebilirim?

11 Yaşındayım Ben Her Hafta Ailem 50 Tl Veriyor Yada 20 30 ama kantin fiyatları pahalı olduğu için biriktiremiyorum hızlıca bitiyor ne yapmam gerek
  15. hellwinx23

Dolar Düşerken Çoğu Şeylerin Fiyatı Düşmüyor Vr Gözlük , Pc Sistem VB.

Arkadaşlar Dolar Bu Kadar Düşerken Neden Çoğu Sitelerde falan fiyatları düşmüyor vr gözlüklerin yada başka sitelerde neden sistemlerin fiyatı düşmüyor ben 2 ay önce para biriktiriyodum Oculus Quest 2 128Gb Almak İçin bi baktım dolar 17 18 lira olmuş baktım 10k olmuş vr gözlüğünde fiyatı ben 6k...
  16. hellwinx23

Windows 10 bir şey Aratınca Ayarlara Atıyor

Arkadaşlar Ben Windows Güvenliği Diye Arattım Beni O Yere Değil Böyle Bir Yere Atıyor Ne Yapacağım Bilen Varmı??
  17. hellwinx23

VR Box Sanal Gerçeklik Gözlüğü + Bt Kumanda + Kulaklık Oyun Oynanılırmı

VR Box Sanal Gerçeklik Gözlüğü + Bt Kumanda + Kulaklık İle Roblox Gibi Oyunları Oynamayı Düşünüyorum Telefonum Herşeyi Destekliyor Alırsam Telefondan Oyun Oynayabilirmiyim Fiyatı Ucuz
Top Bottom