Arama sonuçları: *

1. Y

ÇAĞRI MERKEZİNDE ÇALIŞIYORUM

Selamlar yaşım 20 % 73 engelli raporum var engelli olarak Arçelik de çağrı merkezi bölümünde çalışıyorum yazın çok zor bir iş yaz sıcağından dolayı klima alımları çok alıyor bu yüzden yazın acayip zor ilk iş denetimim 7 ay olacak hala tam hakim değilim çalışma arkadaşlarım 5 yıllık çalışanlar...
  2. Y

TÜRKİYE HAYAT EMEKLİLİK İPTAL

Selamlar yeni işe girdim Türkiye Hayat Emeklilik bireysel emeklilik sistemi maaşımdan 300 TL sini aldı bunu nasıl iptal edebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  3. Y

PC TOPLAMA İŞİNİ NASIL YAPARIM

Selamlar PC toplama işi yapmak istiyorum Vatan Teknosa Media Markt mağazaları gibi bu mesleğe ne isim veriliyor yatırımcı olur musunuz nasıl çalışabilirim
  4. Y

BİM DE ÇALIŞMAK İSTİYORUM

Selamlar ben 21 Eylül de 5 farklı BİM markete CV mi bıraktım engelli kadrosu olarak başvuru yaptım sizce tahminen bana ne zaman dönüş yapılır ortaokul okudum ve daha önce bir yerde çalışmadım BİM engelli kişi için lise okumamış olması sorun olmuyormuş sanırım sizce geri dönüş ne zaman yapılır bu...
  5. Y

EHLİYET ALACAĞIM YARDIM

Merhaba ben %73 ortopedik engelliyim aklım elim ayağım sağlam boyum kısa 145 boyum var bacaklar uzun olduğu için gaza frene yetişiyor gövdem kısa olduğu için yolu göremiyorum ehliyet alabilir miyim ve tüm engelliler otomatik vitesli ehliyet mi almak zorunda ben manuel istiyorum ehliyet için...
  6. Y

KÜÇÜK BİR YARDIMA İHTİYACIM VAR

Arkadaşlar merhaba ben berbere 2 ayda bir gidiyorum saç kestirmeye hiç maske ve kaş aldırmadım ailem bıyıkların az çıkıyor ve sakalın da çıkıyor dediler aldır dediler ama erkek kjuaförüne söylemeye utanırım erkekler kaş aldırır mı yaşım 19 abim olmadığı için kimseye anlatamıyorum
  7. Y

UCUZ KALİTELİ KEDİ KUMU ÖNERİSİ

Arkadaşlar 2 kedim var 1 yaşındalar aynı kum kabını kullanıyorlar günde 1 defa kumlarını temziliyorum çok çabuk batırıyorlar kum pek topaklaşmıyor dağalıyor 5kg kum alıyorum hepsini döküyorum 15 gün kullanmaya çalışıyorum ama yetmiyor yetse eğer 15 gün sonra tekrar temizleyip bir daha 5gk kum...
  8. Y

2 KEDİYE AYLIK NE KADAR MASRAF OLUR

Arkadaşlar sizce 2 kediye en fazla ne kadar masraf olur bilgisi olan veya evinde 1 den fazla kedi besleyen var mı kum ve mama ya ne kadar harca lamam gerek 2 kediye ne kadar kilo mama gider
  9. Y

SOSYAL HİZMETLER BENİ NEDEN ARADI

Arkadaşlar engelli bakım aylığı alıyorduk ağır özürlü olmadığım için kesildi ama süreçte aylığı aldık biz böyle bir şey olduğunu bilmiyorduk aylık kesilince bize geri ödeme gibi bir şey demediler bakım aylığı kesildi ve aylar oldu engelli aylığını yani 2022 aylığı mı alıyorum bunda ağır özürlü...
  10. Y

OPTİK GÖZLÜK GARANTİSİ OLUR MU

Arkadaşlar numaralı gözlük aldım optikçi bana kağıt falan vermedi garantisi olur mu gözlüğün sorun yaşıyorum şuan iade yada değişim olur mu bir cam diğerine göre daha küçük
  11. Y

GÖZLÜK YAMUK MU DÜZ MÜ

12. Y

GARİP BİR SORU OLABİLİR

Merhaba i3 1015f gtx1650oc 16gb ram 24inch sahip bir sistemim var sorum bu sisteme oyuncu koltuğu almak garip olur mu oyuncu koltuk fiyatı 2.500 TL civarı sizce alınır mı
  13. Y

Game garajdaki sistem teknik servise gitti

Merhaba ürünü bugün yurtiçi kargoya teslim ettim game garaj teknik servis güvenilir mi sorunları mı yazdım çözerler mi ve ne kadar sürer
  14. Y

TOPLAMA PC SONRASI HANGİ SÜRÜCLER İNDİRİLMELİ

PC toplama sonrası hangi sürücüler ve driver lar indirilmeli
  15. Y

Masaüstü duvar kağıdı önerisi

Hangi konu ile açacağı mı bilemedim güzel duvar kağıdı önerir misiniz hareketli duvar kağıtları performansa etkisi var mı
  16. Y

MD3 SİSTEM GELİYOR !!!

Arkadaşlar merhaba 8.950 TL bütçem var sizce MD3 sistem için yeterli mi inşallah alabilirim sizce sistem nasıl olur
  17. Y

Kısırlaşan kedimin iştahı yok

Merhaba erkek kedim kısırlaştırıldı 5 gün oldu ama iştahı hala yok kuru mamasını koklayıp gidiyor azıcık da zayıfladı gibi yaş mama tavuk gibi şeyleri yiyor kızgınlık belirtileri de var sizce zamanla düzelir mi
  18. Y

Kedim evde durmak istemiyor

Merhaba 1.5 aylık Ken 2 tekir kardeş olan kedileri sahiplendim dişi olan yeni doğum yaptı erkek olanda daha yeni kısırlaştırıldı sürekli balkona çıkmak için bağırıyor balkondan aşağı sarkıyor defalarca uyardım anlamıyor geceleri sürekli balkona çıkmak için miyavlıyor ne yapmam lazım artık beni...
  19. Y

MD3 SİSTEM FİYAT TAHMİNİ

Sizce MD3 sistem 9.000 TL yeter mi bütçem bu kadar 9.000tl yi aşar mı
  20. Y

MD3 ne zaman gelecek

Merhaba MD3 ne zaman gelir dolar iyice uçuyor Abdullah abinin işi zor olmaz mı ne zaman gelir sizce bu ay mümkün mü
Top Bottom