Arama sonuçları: *

1. stereohearts

Dertleşelim, İçimizi Dökelim

Evet dostlar, iş olur ilişki olur ailevi olur şahsi olur; sizi rahatsız eden ve içinizi yiyen dışarı kusmanız gereken dertleriniz varsa dökün kurtulun diye bu konuyu açıyorum. Tavsiye isterseniz ekstra belirtebilirsiniz. Ben başlıyorum: Çalıştığım iş yerindeki yöneticimin psikolojik sorunları...
  2. stereohearts

Genel Tartışma Konusu

Medeni bir şekilde, karşı tarafın argümanlarına odaklanarak genel konular hakkında tartışmak isteyen kişiler için bir konu açmak istedim. Her bir kişi herhangi bir konu hakkındaki düşüncesini (hiç fark etmez, din ve takım katmamak daha iyi olur saçma kavgalara sebebiyet verebilir) yazacak ve...
  3. stereohearts

Forumdaki Atatürk Düşmanlarına

Forumdaki bütün Atatürk düşmanlarınadır bu alıntılar: "Tarihimizi okuyunuz, dinleyiniz, görürsünüz ki ulusu yok eden, tutsak eden, yıkan kötülükler hep din kılığı altındaki küfür ve lanetli davranışlardan gelmiştir." "Biz kimsenin düşmanı değiliz. Yalnız insanlığın düşmanı olanlara...
  4. stereohearts

Derin Deniz ve Dev Kalamar

Şöyle kabataslak bir düşündüğümüzde bile dünya yüzeyimizin ne kadarının su olduğunu kestirmek çok zor değil, yaklaşık olarak %70-%75. Bu kadar büyük bir kısmı su olmasına rağmen bu suların sadece %20 kadarını keşfetmiş olmamız oldukça heyecan verici değil mi? Neslinin tükendiğini sandığımız veya...
  5. stereohearts

Her Hafta Doğaçlama Şiir!

İçimden geldikçe buraya her hafta şiir eklemeye çalışacağım, sizler de ekleyebilirsiniz. Tek isteğim trollemeden, ciddi şiirler yazılması. Geceler bitmez oldu, gündüzler çekilmez oldu Sen gittin gideli, gönlümdeki buhran dinmez oldu Aşkını aradım karada, hayallerim çok havada Seni bekledim...
  6. stereohearts

League Of Legends'ı Sildim

LoL isimli lanet oyunu sildim, herkesi de silmeye davet ediyorum. Konuyu açma amacım beni sinir stres sahibi yapan bu oyunu herkesin silmesi için bi hareket başlatmak, hadi herkes silsin ve hayatınıza biraz mutluluk gelsin
  7. stereohearts

2023 Cumhurbaşkanı Adaylığı ve Mavi AKP Muhabbeti

Bildiğiniz üzere geçenlerde şu anki Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan, 2023 seçimleri için de aday olacağını açıkladı. Bunun karşılığında da Millet İttifakı'nın adayının kim olacağı daha da merak edilmeye başlandı. Gelelim adayın kim olacağına, kim olması gerektiğine. Herşeyden önce...
  8. stereohearts

Hangi Zil Sesini Kullanıyorsunuz?

Acaba hangi zil sesini kullanıyorsunuz? Benim zil sesim en havalısı bence 😎
  9. stereohearts

Muhalefeti Eleştirenler AKP'li mi Olur?

Twitter kullananlar elbet ki görmüşlerdir; Cavs, Jahrein ve Erlik üçlüsü sırf "İBB PKK sempatizanı Aynur Doğan'a neden İBB platformunda sahne veriyor, benim vergimle bir terör sevicisine sahne vermeyin." dedikleri için AKP'li, faşist, ırkçı ve hatta vatan haini ilan edildi. Gelin konumuza...
  10. stereohearts

Oyunlardaki Zeka Seviyesini Ölçme Deneyi

Merhabalar, bundan önceki konumda LoL TR serverında bir zeka deneyi yapmıştım. Aynı deneyden bir daha yapmayı düşünüyorum. Farklı oyunlar için aşağıya önerilerinizi belirtirseniz sevinirim. Yapılmasını istediğiniz isteği de belirtebilirsiniz. (Örneğin deneyin yapıldığı oyun cs go ve awp...
  11. stereohearts

Laptop/Bilgisayar Temizleme

Merhaba arkadaşlar, laptopumu temizlemek için izopropil alkol ve küçük bir mikro fırça arıyorum. Alkolü buldum ancak hiçbir şekilde aradığım türde bir fırça bulamadım. Kullandığınız veya bildiğiniz bir temizleme kiti var ise önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler
  12. stereohearts

21. Yüzyılda Hâlâ Irkçılık Yapan Yaratıklar

Forumda da görüyorum, bu şahıslar adına üzülüyorum. 21. yy'da yaşıyoruz ve hâlâ sanki bır ırk diğerinden üstünmüş gibi aşağılayıcı yorumlar ve söylemler yapılıyor. Sizler ne düşünüyorsunuz ?
  13. stereohearts

Başınıza Gelse Tepkiniz Ne Olurdu ?

14. stereohearts

Eski Xeon İşlemciyle Yapılabilecek Şeyler

Şahsen ben evimin zemini yamuk olduğundan ötürü televizyon sehpasını dik tutsun diye kullanıyorum. Sizde varsa veya olsaydı nasıl değerlendirirdiniz :D
Top Bottom