Arama sonuçları: *

1. C

Amazon hesabımdan 902tl çekmeye çalıştı ve hesabım askıya alındı

Dostlar selam ben Amazon prime ücretini 3 aydır ödememişim paparayı silmiştim farketmemişim. 2 hafta önce de öğrenci ziraat kartından alışveriş yapmıştım. bugün o karttan biri 902tl çekmeye çalışmış (kod gelmiş numaraya) . Ardından kartı iptal ettirdim sonra gittim hesaptan kartı kaldırmaya...
  2. C

Arkadaşlar biri instagramımı çaldı tel ve gmail nosu var ne yapabilirim

Arkadaşlar adam 70tl ye hesabımı alıcaktı biliyorum çok saçma biliyorum sa*ağım adama şifremi verdim sonra adam baktım paramı vermedi engellemiş yan hesabımdan sonra ben parayı vermeyince girmedi sandım ve gece 12de yattım 1de dolandırdığı adama yazmış bu main hesabım falan filan diye millet...
  3. C

Bynogame'den aldığım skin nerede görünür ve ne zaman gelir

Arkadaşlar bynogameden skin aldım ancak item alış listem boş görünüyor ve 15tl yatırmıştım 1t kalmış yani skinin parası alınmış sizce nereye bakmalıyım ve skinim ne zaman gelir. 1616184433 @CarryExe @rdeMStakeN
  4. C

Arkadaşlar bynogame e tosladan nasıl para atarım

Dostlar bynogame e 15tl yatırıcam ancak ecüzdan da sadece papara var nasıl yatırabilirim bilen varsa yardımcı olur mu
  5. C

-tavsiye- aliexpress kuponu ile ne alınır?

Arkadaşlar 77tlye önerilerinizi bekliyorum led şerit gereksiz onun dışında üstüne koyamam güzel önerilerinizi bekliyorum 1610894776 @epica59
  6. C

Steam topluluk pazarı bekletme sorunu nasıl çözülür

Arkadaşlar 1 hafta önce m4a1s kurşunlu vitray aldım 25.60 a ve bugün zzsıkıldım skinden ve satmak istedim ancak steam guard onayı diyormuş, yaptım. Fakat buna rağmen hala kabul etmiyor hatta 2 skin daha satmaya çalıştım ancak onları da beklemeye aldı gereksiz zaman kaybı bunlar daha ne kadar...
  7. C

Gamekıt güvenilir mi

Arkadaşlar forumda reklamını gördüm 10$ bedava kod veriyorlarmış sizce hesabımı gireyim mi mining yaparlar mı hesabımdan güvenilir midir w3 nalmak için gireceğim millet bu siteyle çok para kazanmış ama emın olamadım 1607769974 @kaplanharun @Barry Allen
  8. C

THH'e başvurursam cayma bedeli öder miyim

Arkadaşlar uzun yıllar kullandığım Türk Telekom gerek yüksek ping sorunu gerek internet kesintileri sonucunda iptal etsem ne kadar öderim diye sordum ve bana 482tl dediler ve biz daha modem de alacağız. Ailemle konuştuğumda modemin üstüne ekleyip cayma bedelini karşılayalım modem taksitleyen bir...
  9. C

Berber dramı nolur yardım edin zor durumdayım

Arkadaşlar bilen bilir batuhan büyükakkan bir ara saçını koreli gibi yana ayırıyordu ya bende ona özendim gittim adama gösterdim abi yap dedim adam da yaotı neyse yakıştı da baya benzedi ablama attım fotoyu yanları aldır biraz daha dedi bende abi al dedim adam dedi ki dışarıdaki kekoyu...
  10. C

Ailemi türk telekom dan nası vazgeçiririm

Arkadaşlar şuan 52tlye türk telekom kullan(am)ıyoruz interneti vaadettikleri yükseklik 16mbps ama bize verdikleri 5mbps hadi onu geçtim düzgün verseler gene sıkıntı yok internet sürekli kesiliyor daha bugün gitti internet sürekli sıkıntı çıkıyor türk telekomun aile paketini kullandık bir ara 10...
  11. C

2 hafta sömestr tatili

arkadaşlar ben bu ara iş bulamamamdan ötürü Kırşehir Çiçekdağı na tatile gittim ağustosun yaklaşık 15jnde geleceğim internetim çektiğince geleceğim bende sizi özledim ama merak etmeyin ben gitmem
  12. C

Uzun otobüs yolculuklarında mide bulantısı

Arkadaşlar ben en son 2 yıl önce memlekete gittim ve arabada istiğfar ettim 3 kere liseye başladığımdan beridir otobüsle okula gidiyorum hala alışamadım midem bulanıyor bugün Beyazıta gittim midem bulandı yine gece yolculuğu seçtirdim bilerek sizce nasıl geçiririm mide bulantımı kesin olarak...
  13. C

Hayattaki ilginç skilleriniz

Arkadaşlar sizin de nasıl yaptığınızı bilemediğiniz saçma/olmayan skilleriniz varmı benim saçma olan skilim nerden seçersem seçeyim asla kelek karpuz çıkmaz hep efsane karpuz seçerim ve normal skill olarak da ölü yaprak vuruşu galiba
  14. C

Sonunda silver oluyorum

arkadaşlar şuan 1,999 mesaj bu mesajla 2000 oluyorum ve silver oluyorum alırım bi h.o. gençler :D
  15. C

çok beklenilen anılar #1

@Emirhandkee @korelibey @Emircan67 @Yasin Çelik @Emir Aydın @KaanCK beyler çok istediniz uzun yazdım belki bi blogerlığa falan başlarım ben 7. Sınıfta okul değiştirdim tamam mı ilk başta her şey iyiydi sonra bi çocuk sürekli bana sataşıyor bana neler neler yaptı bunun ilkokul arkadaşı vardı...
  16. C

Meslek Tercihi

beyler bayanlar ben bilgisayarlara aşık birisiyim internette sörf yapmak işte oyun oynamak falan ölene kadar oynarım Allahın izniyle ilk 20.000e de gireceğimi düşünüyorum sizce bilgisayar mühendisi mi olmalıyım yoksa pilot mu ayın her günü değil de 15 gün çalışma ve mmaş yüksekliği pilotluğa...
  17. C

şu alıntı olayı nedir ?

arkadaşalar mesajın sağ altındaki alıntı bölümü ne işe yarıyor hiçbişi anlamadım + - falan oluyor anca
  18. C

neredesin vention ;

arkadaşlar bu @ventioNN nerde ya ekran kartını alıp gitti herhalde yüzüstü bıraktı bizi ;(
  19. C

Kilo alamama sorunsalı

Arkadaşlar ramazan boyunca iftardan sahura durmadan hayvan gibi yemek yedim hergün ama niyeyse sadece 3 kilo almışım çok hareketli bir insanım ama harbi yiyorum yani 5dkda bir acıkıyorum yaşıtlarım benim yediğimin yarısını yiyo kilo alıyor ben hala Afrikalı çocuk gibiyim yani
  20. C

opera mı google mı

arkadaşlar daha önce hep google kullandım ama opera nın oyun modu tasarımı falan hoşuma gitti sizce hangisini kullanmalıyım ve operada yeni sayfa açarken ctrl+t yada sayfa kapatırken ctrl+w sayfa yenilerken ctrl+r yapabiliyor muyuz
Top Bottom