Arama sonuçları: *

1. H

Truzimde 11 günde 1 gün izin!

Bu yeni yasa hakkında fikriniz nedir.. Bir turizimci olarak şayet bu durumu normalleştirirlerse sektör değiştirmeyi düşünüyorum.
  2. H

Niye Bu Kadar İyi Abii!! / Rog Ally

Beyler bende rog ally extreme var.. ben bu mükemmel cihazla her türlü render metin2 videoları.. her türlü oyunu her türlü haltı yapabiliyorum... Yatarken... kalkerken. wc de otobüste oynayabiliyorum. Bu küçük canavarı bütcesi kısıtlı olan herkese öneriyorum. Hatta usb hub aldım evde de ethernet...
  3. H

İlişki konusunda tavsiyenize ihtiyacım var

İyi aksamlar abiler.. ilişki derken bel altı değil öncelikle belirteyim. Normal ikili kız arkadaş konusunda kendimi yetersiz hissediyorum yaş 23 çok fazla ilişkimde oldu ama en uzunu 6 ay flan sürdü. Kız bulmakta sorun yaşamıyorum bir şekilde görüşebileceğim kızı buluyorum ama gerisi gelmiyor...
  4. H

İlişki konusunda kendini yetersiz hissetmek! Help me!!

İyi aksamlar abiler.. ilişki derken bel altı değil öncelikle belirteyim. Normal ikili kız arkadaş konusunda kendimi yetersiz hissediyorum yaş 23 çok fazla ilişkimde oldu ama en uzunu 6 ay flan sürdü. Kız bulmakta sorun yaşamıyorum bir şekilde görüşebileceğim kızı buluyorum ama gerisi gelmiyor...
Geri