Arama sonuçları: *

1. safkdlklash

Steam rep4rep yapalım haydi!

https://steamcommunity.com/profiles/76561198346751388/ +rep bırakana +rep bırakırım bıraktıktan sonra yazmanız yeterli (:
  2. safkdlklash

TRANSFORMICE hesaplarımı nerede satabilirim?

bu oyun eskiden çok popülerdi fakat şimdi oyuncu sayısı az. Ben bu oyunun hesaplarını nerede satabilirim?
  3. safkdlklash

Hadi herkes telefon arkaplanını paylaşsın

Herkes bilgisayar masaüstünü atıyor birde telefon arkaplanlarını görelim hadi bakalım. Ben paylaşarak başlayayım o halde 😁 1717076271 Telefon arkaplanım nedense diğer mesajın ekine eklenmemiş şöyle bırakayım
  4. safkdlklash

Netflix için ortak arayan var mı?

netflix e ortak arayan varmı uyguna izlemek için lazımda
  5. safkdlklash

Bu telefon arkaplanını nereden bulabilirim

ekte bıraktığım telefon arkaplanını nerden bulabilirim?
  6. safkdlklash

en iyi dosya indirme sitesi

bir sireye dosya yükleyeceğim hangi dosya indirme sitesini tavsiye edersiniz?
  7. safkdlklash

yükleme hızı ve google drive

(konuyu yanlıs yerde açmış olabilirim kusura bakmayın) 1.hata google driveden bir dosyayı indirmek gereken kota aşıldı tarzı bir hata veriyor, aşağıya resmini bırakacağım. 2.konu 10gb yakın bir dosyayı 3-4 upload hızı ile ne kadarda karşı siteye yükleyebilirim? 1677151113 belirttiğim google...
  8. safkdlklash

Spotify rap playlist paylaşımı

oldscholl tarz rap playlisti olan varsa paylaşabilirmi bu konu altında
  9. safkdlklash

Donanım Arşivi Forum Bilgisayar masaüstünü atıyor

ben başlıyorum o zaman
  10. safkdlklash

Tab s7 vs s7 plus hangisi?

Samsung Galaxy tab s7 ye daha yakınım s7 plus aradaki farka değermi ablam için alacağım ablam öğrenci ders için kullanacak Edit: konuyu yanlış yerde açmışım düzenlerseniz sevinirim.
  11. safkdlklash

Discord nitro için Pp tavsiye

Discord nitro için gif önerisi postudur elinizde ne varsa yapıştırın
Geri