Arama sonuçları: *

1. Xeraton

Bitcoin için en iyi uygulama

arkadaşlar en iyi uygulama hangisi paraçekimim kolya olsun komısyonu cok olmayan ve anlık dogru bılgı veren
  2. Xeraton

En Boy oranını Neden Değiştiremiyorum ?

bunu değiştiremiyorum çözünürlük ve döndürme değişiyor 1605952993 biri yardım etsın cs go da 800 e 600 e cektım oyunu kare oldu ekran ekranna yayamıyorum goruntuyu
  3. Xeraton

TYT-AYT için kitap önerisi

başlangıç ve orta seviye kitap önerirmisinz 1605353342 piyasada birsürü çeşit var hangisini alacağımı şaşırdım
  4. Xeraton

TL hesabına Döviz Gelir mi

arkadaşlar yurt dışından bi arkadaşım transferwise kullanarak döviz para gonderecek bende normal tl hesabı var para buraya TL'ye donmus halde bıle olsa gelır mı yoksa doviz hesabı mı acmak lazım ?
  5. Xeraton

Haylou kulaklık Rehberi yapan arkadaşın forumunu Atarmısınız ?

atan olursa sevinirim 1603044256 up up
  6. Xeraton

Mobilde Paypal kullanabılmek için vpn açsam olurmu ?

soru başlıkta bağlandıgım ulkeden türlkiyeye para gonderebılırmıyım
  7. Xeraton

Daha önce açtığımız konuları nerden Görüyoruz

soru başlıkta
  8. Xeraton

Among us landan oynanıyormu ?

malum meslek lıselerı acılıyormus ben bilişim bolumundeyım sınıfca oynayak dıyorum landan oynanıyormu ?
  9. Xeraton

Lise Staj İçin CV 12.Sınıf

ARkadaşlar 12. sınıf ogrencısıyım staja gidicem. bir yere kabul edildim benden bazı şeyler istediler biri de cv 17 yaşında insanım benim ne cv im olabilir ki bide nerden yapılıyor nasıl yapılır bilen bir anlatsın
  10. Xeraton

Şarkı öneri postu

arkadaşlar rap severim dinlediklerim aşşağıda bunlar gibi başka şarkı öneririmisinz (khontkar şehinşah falan önermeyin ) https://open.spotify.com/playlist/4MbpGF39DVs7nRPGnIDWRi?si=i-i5TzegQSu6_UjrMr_97w
  11. Xeraton

Film/dizi sitesi

Arkadaşlar bu tarz sitelerden bir tane açmak istiyorum bu sitelerde adsense açılıyormu ve ceza tarzı şeyler yermiyim (Netflix den) bu tarz siteler yıllardır var
  12. Xeraton

Trendyol 20 TL hediye çeki

Arkdaşlar bu ceki aldım ama alışverişi tamamla kısmında kaldım yapan arkadaşlar nasıl yaptı kart bilgisi istiyor bu arada 20 tllik steam key alıyorum
  13. Xeraton

Yardım MSI ürünleri kullanan varmı

msi ürünleri kullanan arkadaşlar benim linkimden msi ın kendi sitesine kayıt olup ürününü kayıt edermisiniz belli görevleri yapınca 10 dolarlık steam key kazanacağım ve arkadaş davet et görvini yaparsam bunu kazanacağım sadece 2 kişi yardım edermisiniz linkim https://bit.ly/3aamarq
  14. Xeraton

Ülke Ve Yönetime Eleştiri

Bu tarz konularla ilgili yazı açmak yasakmı veya konuşmak
Geri