Arama sonuçları: *

1. ensbhdr55

Sistemi sonunda sorunsuzca bitirdim şükür.

Sistemi sonunda topladım. Sadece dış kasa ve fanlar ile nerdeyse 1 aydır uğraşıyorum sonunda güzel bir kasa ve fan bulabildim masraflarıyla beraber yazayım. Monitör : LG 24GN650-B - 1650 TL İşlemci : 5600X - 2650 TL Anakart : B550 Gaming Edge WI-FI - 1950 TL Ekran kartı : MSI RTX 3070 Suprim -...
  2. ensbhdr55

Bayram nedeniyle donanım arşivi yazısının üstüne Türk bayrağı konulması.

Donanım arşivindeki O' nun yerine getirilen Türk bayrağındaki yıldızı biraz daha hilalin içine çekerek , süresiz bi şekilde O yerine Türk bayrağını kullanabilir miyiz ? Gayet güzel duracağına inanıyorum çünkü. @Abdullah Hacıgül
  3. ensbhdr55

Yardım BOSS bilişim güvenilir mi ? Yakın zamanda alış veriş yapan varmı ? Detaylar içeride.

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi arctic freezer esports 34 duo kule tipi fan 350 tl civari. Boss bilişimde 275 tl...
  4. ensbhdr55

Yardım Köye geldim. 700w PSU lu sistem için UPS önerisi.

Merhaba arkadaşlar iyisinizdir inşallah :) 700w psu var kasada. Rtx 2070 ve ryzen 5 3600 kullanıyorum. Köyde elektrikte dalgalanmalar olabilir. UPS (kesintisiz güç kaynağı) almayı düşünüyorum. Almalı mıyım ? Yoksa akım koruyucu priz yeterli olur mu ? @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
Top Bottom