2024 tarihinde askerliğimi tamamlamam gerekiyor fakat daha genç olduğum için tecil ettirmek istiyorum. Meslek lisesinden bilişim bölümünden mevzun oldum. Bildiğim kadarıyla mesleki liselere 6 sene tecil veriyorlar. Tam olarak emin değilim. Askerlik şubesine diplomamla beraber gidip tecil...
Rahatlamak için balkona çıktım ve çıktığımda çok garip köpek inlemeleri duydum. Sesler yaklaşık 2 kat aşağıdan geliyordu ve olayın garip kısmı aşağıda hiç köpek yoktu, bir nevi ses kastım ve seslerin aşağı daireden geldiğini fark ettim. Üçüncü kat da olamazdı çünkü orada tanıdığım birisi...
14.07.2022 Tarihinde USB-AC58 Aldım ve bana 350TL cashback verilmesi gerekiyordu. 1 aydan fazla oldu ama hala para gelmedi. Aranızda parası yatanlar var mı?
Parkta bir kola çekirdek yapak dedik, hakmara girdiğimiz zaman 1LT Coca Cola 12.50TL idi, hemen yanında 1,50LT Coca Colayı 11,75TL'ye görünce şaşırdım. Aynı zamanda 125gr ekler 17TL 130gr ekler 11TL'ydi ülkenin dengeleri iyice bozuldu.
Ateist arkadaşlara bir sorum olacaktı. Neden her yerde ateist olduğunuzu belli etmek zorundaymış gibi hissediyorsunuz? Mesela birisiyle tanışıyorum adını öğrenmeden ateist olduğunu öğreniyorum. Bana ne senin inandığın şeyden? Bir de nedense sürekli inananlarla dalga geçiyorlar neden? Ben senin...
Yani diyecek bir şey bulamıyorum. Kendisini tanırdım çöplerini atar gitmek istediği yere bırakırdım fakat ev sahibi evi afkanlara kiralıyabilmek için kovdu o da bir dükkan da yaşıyormuş. Hayatından hiç bahsetmedi haberde gözlerini 2012 yılında yanlış tedavi yüzünden kaybetmiş hala davanın...
İnternette dolaşırken karşıma şöyle bir fotoğraf geldi, sadece meraktan soruyorum. Yarım litre kan karşılığında 1013TL alabiliyor muyum? Yoksa uydurulmuş bir şey mi? Hastane de falan mı veriyoruz kanı? Tekrar belirtiyorum KESİNLİKLE MERAKTAN SORUYORUM.
Bana yanlış bir uyarı gibi geldi. Sizce uyarıyı hak ettim mi? (Umarım bu konuyu açtım diye ban yemem.)
https://forum.donanimarsivi.com/konu/en-rezil-anilariniz.577526/ konusunda @DefKot adlı forum üyesi komşusunun kapısının önüne büyük abdestini bıraktığını yazmış ve bundan üzüldüğünü. Ardından...
Birçok yerde bununla ilgili şeyler duydum, yok ruhun bedenden çıkıyor, diğer canlıları (üç harflileri) falan görebiliyor muşsun. Kulağa çok çılgınca geliyor. Birçok kişi ben yaptım oldu vs diyor. Böyle bir şey gerçekten var mı? Aranızda yapanlar var mı? Varsa nasıl yaptı
Ben utandım. Tüm şehit ailelerinden onun adına özür dilerim.
https://t24.com.tr/video/icisleri-bakani-soylu-15-temmuz-dan-suriyelilerin-sayesinde-kurtulduk,19920
Yaşım 13 veya 14 evde internet olmadığı için babaanneme gitmişim ve orada minecraft oynuyorum. Yaklaşık olarak 5-7 saat oynadıktan sonra başım son derece ağrıyordu o günde akrabalarımızdan birinin düğünü vardı, annem istiyorsan gelme dedi normalde gitmeyecektim ama uzakta yaşayan kuzenimin de...
Liseyi bitirdim fakat 11.Sınıf Din kültürü ve ahlak bilgisi dersinden kalmıştım sınava girmediğim için o yüzden diploma alamıyorum. Bim de çalışmak için lise mevzunu olmak gerekiyor. Ben stajımı BİM genel müdürlüğünde yaptım diplomasız alırlar mı?