Arama sonuçları: *

1. emirkq

Yaz İçin Dizi Film Öneri

Arkadaşlar yaza geldik yapacağım bir şey yok evde canım sıkılıyor iyi olduğunu düşündüğünüz film dizi var mı?Konudan ayrı cevaplar vermezseniz sevinirim.
  2. emirkq

Rte ve Venezuela Cumhurbaşkanı Maduro

Bu Venezuela Cumhurbaşkanı Maduro en son ülkeden kaçmamış mıydı?Ben mi öyle hatırlıyorum ekonominin batmasında sonra özel askerleri falan geziyordu sokaklarda hatta güvenliği sağlamak için halk baya sefildi işte ama sonrada bu oldu ama ekonomiyi toplamak hala sıkıntılı bı süreç siz ne...
  3. emirkq

Mustafa Şoray Ölmüş o7

Bu adamdami ölmüş ya ufak bı üzüldüm gereksiz yere o7 instada görmüştüm sanırım doğru haber postalhaber adlı sayfa paylaşmış
  4. emirkq

Yanik İçin Deri Ameliyatı

Arkadaşlar elde kalıcı bı yanık olursa oraya estetikler tarafında belli bir bölgeden deri yapıştırıliyor bu deri renk açısından fln elle uyum sağlıyor mu yada ameliyattan sonra bile belli oluyor mu?
  5. emirkq

9.Sınıf Almanca Sorumluluk Sınavı

Arkadaşlar farklı okuldan AL ye geçtim ondan dolayı Almanca sorumlulugum var ilk girdim bişey bilmediğimden yapamadım sabah tekrar gircem şimdi bu sorumluluğu geçme puani 50stu sanırım ben örneğin 30aldim sınavda ama sözlü uyg. 70 sınıf geçiyor muyum?Yoksa o e okulda yazan not sadece sınav notu...
  6. emirkq

Discord Mesaj Atıp Duran Bot

Dedigim bot fotoğraftakidir bu mesajı ilk kez gördüm ama önceden 14x boost atıp duruyordu giveaway öncekinin sahte olduğunu biliyordum ama bunun olayıni anlamadim neden atıp duruyorlar sizce?
  7. emirkq

Real Liverpool Maçı İddialar

İddia oynayan varsa kaça bastiniz sizce maç nasıl olur?Ona göre bende yapcam
  8. emirkq

Hangi Yurt Dışı Ülkesinde Yaşanır

Türkiye haric hepside .d neyse arkadaşlar yurt dışı hayalim var ABD ye gitmek istiyorum ama green card başvurusunun tutması zor ondan dolayi gitme ihtimalinin daha yüksek olabileceği ve alım gücünün yüksek olduğu bı ülke var mıdır ABD ye kıyasla
  9. emirkq

Susurluk Kazası Olayı

Arkadaşlar bilen bilir kurtlar vadisinde bile bölümü vardı bu kaza kasıtlı olduysa nedeni nedir sizce Abdullah Çatlı sonuçta derin devlete çalışan biriydi devlet neden öldürmek ister
Top Bottom