Arama sonuçları: *

1. HasanBG

Ronaldonun yerine montajla kendini koyma

Arkadaşlar ağırmanlar marketin intasında kendini 2008 ronaldo yerine koyduğu videoyu gördüm de çalım fln yapıyordu onu hangi site ya da program ile yapabiliyoruz
  2. HasanBG

Steam hidex ne demek

arkadaşlar birine steam hidex imi verdim ama ne demek bilmiyorum lütfen yardım edin
  3. HasanBG

Instagram da arkadaşima mesaj atamıyorum

Arkadaşlar çinli bir arkadaşım var ve birbirimizi insta da takip ettik ancak nedense onda da bende de mesaj atma şeyi çıkmadığı icin snapchat indirip onla ordan konusmak zorunda kaldım da bu sorunu nasıl çözerim
  4. HasanBG

kusursuz bir varlık ne yapar

kusursuz bir varlık (hiçbir şeye ihtiyacı olmayan) ne yapar,hareket eder mi,bir şeylerle uğraşır mı? görüşlerinizi bekliyorum.
  5. HasanBG

Bir siteye girdiğimde istediğim bilgiyi nasıl hemen bulurum

Arkadaşlar eskiden yapıyordum ama şuan nasıl yapacağımı hatırlayamadığım için soruyorum. İstediğim şey mesela üniversite taban puanlarına bakıcaksın ama şehir şehir bakmak istiyorsun mesela sadece antalya da olan ünilere bakıcaksın ama tek tek aramak yerine sanki sağ üstten bir yere tıklayıp...
  6. HasanBG

Virüssüz ses değiştirme programı önerir misiniz

isteğim başlıkta
  7. HasanBG

Maks 400-500 tl olacak sekilde krampon onerisi

43 numara spor ayakkabi giyen birisi icin bu fiyatlarda iyi olan krampon onerebilir misiniz? (Daha bilindik resmi siteler olursa iyi olur flo fln)
  8. HasanBG

Japonya depreminde deprem mi öldürdü tsunami mi

japonya depreminde cok fazla hatta yanlis bilmiyorsam antep depreminden 10 kat fazla bina yıkılmış peki bu binalarin yikilma sebebi deniz de olan,6 dakika süren ve 9.1 büyüklüğünde olan deprem mi yoksa çıkan tsunami mi ?
  9. HasanBG

Çizdigim portre güzel olmuş mu ?

Arkadaslar resim hocasi portre cizmemizi istedi ,bende ondan dolayi jenna ortegayi çizmeyi düşündüm ve sonuç bu.Sizce nasıl olmuş ?
  10. HasanBG

Spor ayakkabi nasil yikanir

Çamaşır makinesinde nasil yikarim?
  11. HasanBG

Meyve şekeri ile toz seker arasında ne fark var

Arkadaslar toz seker ile muzdan gelen seker aynı degil mi ? Sonucta toz seker de pancardan yapılıyor diye biliyorum
  12. HasanBG

Amerikalilar icin universite okumak pahali mi

Arkadaslar biraz amerika hakkinda bilgi ediniyordum da yanlis anlamadiysam amerika da Amerikalı bir öğrenci universite okumak istiyorsa çok ciddi bir para vermek zorundaymis bu doğru mu ? (Lütfen hicbir sey bilmeyip yazan insanlar olmasın)
  13. HasanBG

bugün başıma gelen olay

Arkadaslar öncelikle yasim 16 onu belirteyim neyse gecelim konuya. Simdi bugun spor salonundan eve yururken islek bir yerden gidiyorum ama yine de bazi yerler biraz karanlik ve diger yerlere gore bir tik daha az insan var neyse eve dönerken migrosa ugradim ve protein bar fln aldım ve çantama...
  14. HasanBG

Spor salonu performansimla ilgili

Arkadaşlar spor salonunda neden bilmiyorum ama performansim hep dusuk oluyor yani şöyle diyeyim normal de bir harekette 30,35 basabilirim ama performans dusuklugumden dolayi 25 de bile zorlaniyorum sizce bunun sebebi nedir? (Benim tahminim beslenmeden dolayi oluyor da sizce spora gitmeden once...
  15. HasanBG

Maks 600 TL'ye protein tozu onerisi

Arkadaslar 600 TL'ye alabilecegim en kaliteli protein tozunu atarsaniz sevinirim.Gramaji cok onemli degil ama tabii ki dusuk olmazsa sevinirim ve aroma olarakta kakaolu, vanilyali veya muzlu fln olabilir
  16. HasanBG

Boy kilo orani ile ilgili

Arkadaslar selam benim boyum suan 172,173 civari kilom ise 68 sizce daha fazla kilo vermeli miyim yoksa suan spor salonuna gidiyorum da onun yerine kilomu koruyup yag oranimi azaltip kas oranimi arttirmali miyim yani bu dedigimi zaten biraz daha zayiflarsam da yaparim ama sizce 68 kilo da...
  17. HasanBG

Koşu yaparken telefon yerine alınabilecek şey

Arkadaşlar koşu yaparken cebime telefon yerine muzik dinlemek için alabileceğim küçük bir şey var mı varsa da güzellerinden bir link verir misiniz?
  18. HasanBG

Umreye veya hac'a giden biri var mı ?

sorum başlıkta. Neden böyle bir soru soruyorsun derseniz din kültürü hocam saolsun hac'a giden ya da umreye giden biri ile röpörtaj yapmamı istediği için buraya yazma gereği duydum
  19. HasanBG

Bu bayrak hangi ülkenin bayrağı ?

sorum başlıkta
  20. HasanBG

bu videodaki şarkıyı atar mısınız

arkadaşlar bu video da dom toretto abimiz gelince çalan şarkıyı bana atar mısınız
Top Bottom