Arama sonuçları: *

1. Berat123

Önerebileceğiniz wireless adaptör

Normalde internetin 4 diş çektiği yerde bilgisayarım.Wireless adaptör varmı önerebileceğiniz.
  2. Berat123

İnternetten ingilizce dersi görmek sizce mantıklımı

Hepimizin bildiği gibi Okullarımızda ingilizce ile ilgili sürekli aynı şeyleri öğreniyoruz bi kaç okul dışında.Şu anda İngilizce seviyem A2 veya B1 diyebilirim ama ilerleme kaydedemiyorum Okulda,Aksine B1 olan ingilizcem A2 ye geriledi diyebilirim.Şimdi size soruyorum,İngilizceyi internet...
  3. Berat123

İnsan gözü 60 fpsin üstünü ayırt edebiliyormu

Ben şahsen 60 ile 144 arasını ayırt edemiyorum,Yok arkadaş gram fark yok,Sizce,Tabi 58 fps bile sinir bozucu ama.
  4. Berat123

Video çekmek için program

Ekran videosu çekmek için program önerir misiniz?,Oyun videosu.
  5. Berat123

Discorda nasıl 1080P SS atabilirim

Steamden SS alıyorum,Onu klasörde bulup Discorda paylaşmaya çalışıyorum 1080p ama nafile,olmuyor,nasıl paylaşırım 1080p
  6. Berat123

Forumda sağda çıkan reklamlar neden bu kadar boş

Beymen çıkıyor,Bilgisayarımda kıyafet araması olmamasına rağmen,VR gözlük çıkıyor araştırmadım,Durex çıkıyor araştırmadım,Bu neyden kaynaklı.Google ilemi ilgili.Araştırdığım,internete yazdığım bir konuyu bile görmedim sağ reklamlarda.
  7. Berat123

Erkek köpekler birbirlerini öldürürmü

Benim bir Sibirya kurdum var bahçede,4,5 yaşlarında ve bugün bir köpek bize bırakıldı,belli bir vakte kadar burada kalacak.Köpeğim o kangala,yavru bu arada o kangal,bağırıp duruyor,hele biz o kangalı sevdiğimizde fena bir şekilde bağırıyor,amacı ne öldürmek felanmı.
  8. Berat123

Bu ülkenin eğitim sistemi bu kadar çöp olmak zorundamı

Liseye yeni geçtim ama aklım yerinde,Hemen yaşı küçük felan filan denmesin burada anlatıcaklarımda ciddiyim.Ülkenin bütün sorunları eğitimden kaynaklı bence,Ekonomin neden kötü,ABD ye bağımlısın,neden ABD ye bağımlısın,Kendin üretmiyor ve araştırmıyorsun.Örneğin De morgan kuralları,Lisedekiler...
  9. Berat123

Outlookta hesap açtıktan sonra hata veriyor

Oturumu kapatın felan diyor,sebebi ne olabilir.Nasıl düzeltebilirim...
  10. Berat123

Bilgisayarımın Kendini otomatik kapatmasını nasıl engelleyebilirim.

Nasıl engelleyebilirim.
  11. Berat123

Steam oyunu neden bir türlü indirmiyor.

Kuyruğa eklendi diyor lanet oyun,sonra vakit geliyor indirmiyor.Mesela indire basıyorum,sonra duruyor neden.
  12. Berat123

Önerdiğiniz fps programı

Ne önerirsiniz fps programı olarak.
  13. Berat123

Fen lisesini garantiledim

Bugünkü lgs de tahmini olarak matematikten 3 yanlışım çıktı.Diğerlerinden full bekliyorum,bu hesaptan 480 civarı bir puan kazandım ve şehrimin fen lisesi 455 puandan almıştı öncekinde,şimdi de kapasitelerini 3 katına çıkarttılar.Kazanmışımdır herhalde,Katılanlar altına ne beklediklerini...
  14. Berat123

Forumun Enleri

Forumun en sevilenleri: @Yasin Çelik ,@Fiery ,@crazyboy40 (tahminimce) Forumun en şanslısı: @KaanCK (Hediye GTX 1080 nedir) Forumun yaşına göre en bilgilisi: @KaanCK Forumun en çok mesaj atanı: @Beyfendiiii6 Forumun en Akıllısı: @Kazım Soy (Kendime zeki ve akıllı derdim,Değilmişim) Forumun en...
  15. Berat123

Gençliğin Son Hali !!!

0,22 oraya gelin ne demek istediğimi anlayacaksınız.Ben de 14 yaşındayım ama böyle bişey yapmaya cesaret edemezdim.Neyse çocukluk diyelim,Enes Baturun zararları.
Top Bottom