Arama sonuçları: *

1. Yiğit Karslı

Ctrl+V ya da sağ tık yapıştır yapınca discord çöküyor

Arkadaşlar ctrl+v yaptığımda veya sağ tıklayıp yapıştır yaptığımda discord otomatikmen çöküyor bi arkadaşımda da oluyordu bugün bende de olmaya başladı hiçbir yerde çözümü yok bu durumu yaşayan var mı varsa nasıl çözdüğünü yazabilir mi?
  2. Yiğit Karslı

Dualshock 3 şarz kablosu öneri

Dualshock 3 gamepadım var pcye bağlamak için kablo lazım link atarmısınız 20tlyi geçmesin
  3. Yiğit Karslı

Discord oyun içi arayüz çalışmıyor

Discordda eskiden çoğu oyunda sol üstte arkadaşlarımın resimleri gözüküyordu ve onlar konuşunca parlıyordu. Mikrofonları kapalımı açıkmı falan ordan görüyordum. Fakat artık oyun içi arayüz etkin olmasına rağmen hiçbir oyunda olmuyor. Discordu silip tekrar yükledim ama düzelmedi. Bu sorun nasıl...
  4. Yiğit Karslı

Beni sinir eden çocuk

Arkadaşımın discord sunucusunda oyun oynuyorduk bir çocuk geldi onun arkadaşıymış diyor ki 580 nitro+ ekran kartı varmış başka bir arkadaşında da normal 580 varmış ikiside 8gblik modelmiş ve kendisininki 10 fps fark atıyormuş. Birde diyor ki bende 5600xt var diyorum iki ekran kartı arasında 10...
  5. Yiğit Karslı

En sevdiğiniz ve önerdiğiniz teknoloji kanalları hangileri?

PC Hocası , V.O.K , Donanım arşivi ve FrekansTV bu dördünü çok severim yerleri bende ayrıdır sizinde şunu çok seviyorum , bunu izlemelisin dediğiniz teknoloji kanalları var mı ?
  6. Yiğit Karslı

Bilgisayarımla oyun dışında ne yapabilirim?

Arkadaşlar bütün gün evde boş boş oturup oyun oynamak yerine daha çok birşeyler öğrenmek istiyorum. Mesela bana şunu yaparsan/öğrenirsen geleceğin için katkısı olur diyeceğiniz birşeyler var mı ?
  7. Yiğit Karslı

Masaüstündeki steam oyunlarına noldu

Witcher 3'de bi anda pc siyah ekran oldu mouse falan hiçbişey çalışmamaya başladı pcyi kapatma tuşuna bastım kapanmadı en sonunda fişini çektim tekrar açtığım zaman steamden indirdiğim oyunların masaüstündeki resimleri gitmişti beyaz belge gibi oldu yeniden başlattım düzelmedi oyunlara da...
  8. Yiğit Karslı

Pcyi açık bıraksam bişey olur mu

PUBG yüklemek için pcyi açık bırakıp yatcam bir şey olur mu?
  9. Yiğit Karslı

Güvenilir kargo firması önerisi

Bir arkadaşım başka bir şehirdeki kuzenine itopyadan aldığı pcyi ve monitörü kutusunda gönderecek hangi kargo firmasını tercih etmeli? Kırılmadan sağ salim gitmesi gerek.
  10. Yiğit Karslı

Pc fişe takılıyken elektrik kesilirse nolur

Arkadaşlar pc fişe takılıyken elektrik giderse pcye nolur bi bozulma falan olurmu
  11. Yiğit Karslı

İtopya siparişiniz alındı ne demek

.
  12. Yiğit Karslı

15metre ethernet kablosu önerisi

15 metre kaliteli 50 tlyi geçmeyecek ethernet kablosu önerir misiniz?.
  13. Yiğit Karslı

15 metre internet kablosu önerisi

15 metrelik kaliteli bir internet kablosu önerir misiniz? 50tlyi geçmesse iyi olur
  14. Yiğit Karslı

Bugün AOC C24G1 satın aldım, siz ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar bugün AOC C24G1 isimli monitörü sipariş ettim. Sizce nasıl bir monitör? Ben özelliklerini çok beğendim, hem çok havalı duruyor. 😎
  15. Yiğit Karslı

Epic games kütüphaneden oyun kaldrıma

Epic gameste ücretsiz bir oyun görüp kütüphaneme ekledim oyunu hiç indirmedim şimdi kütüphanemden kaldırmak istiyorum nasıl yapacağım
  16. Yiğit Karslı

Vatan kdv indirimi

Arkadaşlar herkes vatanın açılması şerefine kdv indirimi yapabilir diyor. Bu kdv indirimini beklemek mantıklı mı sizce? Yani gerçekten beklenildiğine deyecek bir indirim mi olur yoksa 50-100tl falan mı
  17. Yiğit Karslı

Pc fiyatları

Arkadaşlar sizce şuan pc almak mantıklı mı yoksa yazı mı beklemeliyim fiyatlar düşermi ona göre almayı düşünüyorum
  18. Yiğit Karslı

Superonline paket değiştirme

Arkadaşlar superonline 6mbps yalın adsl kullanıyorum 16mbpslik paket var ona nasıl geçebilirim? Birde geçersem ayrı bir İnternet almışım gibi tekrar 12ay taahhüt koyarlar mı çok acil cevaplarsanız sevinirim
Top Bottom