Arama sonuçları: *

1. A

Beyin Göçü Veren Ülkeler

Türkiye haricinde beyin göçü yüksek ülkeler söyler misiniz?
  2. A

Ürünlerini sevip fiyatından dolayı alamadığınız markalar?

Şahsen benimki Les Benjamins. Giyim olmak zorunda da değil, her türlü şeyi sayabilirsiniz.
  3. A

Bronzluk ne zaman geçer?

Bir süre önce tatile gittik. Normalde baya beyaz tenli biriyim ama kollarım hala bronz. Ne zaman geçer?
  4. A

Tütsü Önerisi Yapabilecek Var Mı?

Tütsü yakmayı çok seviyorum. Sandal ağacı çok hoşuma gidiyor ama farklı kokular da denemek istiyorum. Hoşunuza giden varsa yardımcı olur musunuz?
  5. A

Sevgilime doğum gününde ne alabilirim?

600 TL'ye kadar çıkabilir, bilgisayar oyunlarını falan sever. Uzun zamandır birlikteyiz aklıma gelen her şeyi daha önce aldım bu yüzden aklıma fikir gelmiyor. Kız arkadaşınıza aldığınız hediyelerden de tavsiye verebilirsiniz.
  6. A

Netflixi ucuza alabileceğim bir yol var mı?

İzlemek istediğim bir dizi ve belgesel var internette bulamadım ama netflix de zamlanmış daha ucuza almanın yolu yok mu
  7. A

Rüyamdan bilinçli şekilde uyandım

Gece bir rüya görüyordum ve rüyamda biri beni kovalıyordu öldürmek için. Tam kaçarken en son rüyada olduğumu ve acı hissetmediğimi fark ettim ve kaçmayı bıraktım sonra uyandım ama bunu nasıl yaptım bilmiyorum ara sıra korkunç rüyalarımda bu başıma geliyor siz de böyle bir şey yaşadınız mı?
  8. A

Yakın zamanda kedi sahiplenen var mı?

Yakın zamanda kedi sahiplenen biri varsa cevaplayabilir mi en başta toplam ne kadar masrafı oldu?
  9. A

Acil evde tekim anahtar yok dışarı çıkmam lazım

evde tekim ve dışarı çıkmam lazım 15dklık işim var anahtar yok napmam lazım edit: kapıya kağıt koydum gittim geldim teşekkürler hepinize
Geri