Arama sonuçları: *

1. GörkemW

Kilo nasil verilir ?

Sporsuz olacak yani geneldi evdeyim bilgisayar basi isim.
  2. GörkemW

Unide secmeli ders problemi

Arkaslar simdi ben yatay gecisle uni degistim ve geldigim yerde krediyi de tamamlamak icin mesleki yabanci dil secmelisini sectim. Daha sonra iste ders programi vs cikti benim 1 yil once almadigim bir ders var devam zorunlulugu olan ve mesleki yabanci dil ust uste geldi. Yani ayni saatte...
  3. GörkemW

Parfüm D-2 M Frederic Patric 50 ml E

D-2 M Frederic Patric 50 ml bu parfumu kullanan var mi ? Kaliciklik nasil?
  4. GörkemW

Youtube hesabimin mailini unuttum

Arkadaslar icinde video vs var maili sanirim bulamam. Bulamama ragmen videolari kaldirtabilir miyim ? Yardimcj olur musunuz
  5. GörkemW

Herkes en guldugu espiriyi yapsin.

Herkes en begendigi espiriyi yapsin en cok begenenlere anket acalim. Ayrîca en cok guldugunuz olay post vb seyleri de paylasabilirsiniz.
  6. GörkemW

200 slayti 1 gunde ezberlemek

Lanet olsunki vizeler geldi ve sali gunu sinavim var. Taktiklerinizi bekliyorum. 110 slayt kadarinin notunu cikarttim 8 sayfa kadar cikti daha var yani.Bu işin ustalarindan taktikleri bekliyorum.
  7. GörkemW

Evdeeczane guvenilir mi ?

Fiyatlar baya uygun oldugu icin soruyorum
  8. GörkemW

Fabrikada devam etmeli miyim ?

Arkadaslar is cok agir. Ucret olarak ayda 20k ve 8.30-19.00 arask calisiyorum yolda var bu yuzden 6 da kalkmam gerekiyor. Okuyorum bunun icin bir ay calisir alirim parami giderim dedim 2. Haftaya geldim ama olmuyor. Burda yeni gelenler eziliyor dicem gunlukcu yeni gelenlere yaptirmadiklarini...
  9. GörkemW

Makine ve tasarım bölümü

Kardeşim muhasebe bölümünden bu bölüme gecmek istiyor. Okul cok da yakın değil pek istemiyorum ama çok tutturunca biraz araştırmak istedim.Bilen var mi ve sizce de gecmeye değer mi
  10. GörkemW

Yatay geçiş nasıl yapılır

Arkadaslar bilgisayar programcılığı bölümü okuyorum ve Yatay geçiş başvurusu yapmak istiyorum.İstedigim okulun sitesi pek anlaşılır yapmamış yardımcı olabilecek var mi acaba ...
  11. GörkemW

Dizilerden veya filmlerden etkilenmek

Arkadaşlar Supernaturali izledikten sonra artık korku filmlerinden korkmuyorum ve bazı şeylere olan bakış acısı oluşurdu bende.
  12. GörkemW

Babam tarafından tehdit edildim.

Arkadaslar babam annemle boşandıktan sonra, annemi zorla eve getirmek icin benim onunla kalmami ve annemi yalnız birakmami istedi.Ben de bunun doğru olmadığını düşünerek kabul etmedim.Bir cok defa tehdit hakaret vb. Seylere maruz kaldım.Kendisi öyle mafya vs da değildir.Ama icimde nedense bi...
  13. GörkemW

DOLANDIRILDIIM!!!!!!!!

Dün gece steam hesabımdaki çoğu skin çok daha uygun fiyata satılmış. Ben uyurken yapıldı tabi anlam veremedim. Fiyatının çok altına satılmış ne yapmam gerekiyor arkadaşlar geri alabilmem için.
  14. GörkemW

A.

Arkadaşlar olabildiğince sakin kalan bu insanım.Babam zihinsel olarak biraz sıkıntılı ve beni tehdit küfür vs oluyor.Ben de bilmiyorum ters bir şey de konusmak istemiyorum ama kafa olarak baya kötü.
  15. GörkemW

Boşanma hakkında soru

Arkadaslar annem ve babam anlaşmalı olarak bosancaklardi mahkemeye gittiler ve ikiside tamam dedim.Babam da daha sonra harc parasını da alıp "ben karımı seviyorum" diyip dilekçe verdi.Sonra annem de tekrar gidip harç parası verdi.Bosanma devam etti.Sonra da babama bir kağıt gönderildi.Bugun de...
  16. GörkemW

Uygun fiyatlı bilgisayar/ çalışma masası

Arkadaşlar masaüstü bilgisayarım var kasanın sigmasini istiyorum.Oneriniz varsa link atar mısınız ? https://www.vivense.com/mordeka-kitaplikli-calisma-masasi-modeli.html Şöyle bisey buldum kullanan varsa
  17. GörkemW

Hangi e sigara sitesi guvenlidir?

Arkadaslar e sigara almak istiyorum.Hangi site iyidir.1000 tl bütçem var oneriniz varsa nargile istiyorum.
  18. GörkemW

Smok.ltd Güvenilir Midir?

https://smok.ltd/index.php?route=checkout/checkout
  19. GörkemW

Köstekli saatin orijinal olduğunu nasıl anlarım

Arkadaslar dedemden kalan bir saat var ve orjinal mi değil mi diye merak ediyorum.Anlayan varsa yazabilir mi ?
  20. GörkemW

Ailevi problemler...

Arkadaşlar merhaba öncelikle , Ben üniversite sınavına hazırlanan bir öğrenciyim, ev durumu da karışık. Annem ve babam sürekli tartışıyor ve benim babamlar aram aylar öncesinden açık. Annemde babamdan boşanmak istiyor fakat bunu ona söyleyemiyor ve BENİM SÖYLEMEMİ İSTİYOR. Benimde kafam çok...
Geri