Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

Malum Serinin Part 3ü gelmeli mi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/yeni-yila-kiza-cikma-teklif-ederek-gireyim-mi.666493/ https://forum.donanimarsivi.com/konu/yeni-yila-kiza-cikma-teklifi-ederek-girme-part-2.865948/ ilk 2 konu burada kız en son priwinden sonra ttden bende mainden çıkarmamla hiç konuşmadık neredeyse oradan...
  2. TinerciAlper

Cüzdanımı Kaybettim (Polisin ilgisizliği)

Bugün cüzdanımı düşürdüm önce tek tek çamlıcada güvenliklere sordum hiçbir iletişim bilgimi almadılar sonrasında heryeri aradıktan sonra bulamayıp karakola gittim ve 3km uzaktaki karakol biz ilgilenmiyoruz orayla diyip oradan 5 olay yerinden 2.5kmlik karakola gönderdi neyse cepte kuruş yok qrla...
  3. TinerciAlper

Kıbrıstan Alkol Getireceğim Nasıl Oluyor?

arkadaşlar 4 kasımda çok uyguna bilet buldum hem telefonumu kaydettirip hem sigara alkol alacağım ama aileden gizli gittiğim için valizim yok sırt çantası ile gideceğim sorum şu 3lt alkol hakkım var çantaya sweate vs sarsam kırılmayacak şekilde 2 karton sigarayıda açıp aralara koysam montumun...
  4. TinerciAlper

Kıbrıs Telefon kaydı ile ilgili sorularım var

uygun uçak bileti buldum teleofnumu kaydettirmek için gideceğim kimlik ile giriş yapacağım pasaportum yok çıkartmam gerekli mi ve kıbrısta telefonum yurtdışı paketi mi kullanır?havalimanından şehir merkezine taksi dışı seçeneğim varmı giden bilen varmı internetten araştırarak fazla bir bilgiye...
  5. TinerciAlper

Üni Tercihi Kararsizim Yardim Lazim

Beler 1m siralamam var maalesef kaydirma vs olaylarimda var hayatimda hic ders calismadim toplasaniz sinav disinda 100 tane soru belki hayatimda anca cozmusumdur onumde 3 secenek var Ordu iktisat yada aciktan iktisat veya ybs bi yandanda bi yere girip yavastan kariyer yapma ozel sektorde gelecek...
  6. TinerciAlper

Şehir Dışında Üni Okumak Zor Mu?

arkadaşlar 1m sıralama yaptım orduda iktisat düşünüyorum ama doğma büyüme istanbulluyum ünyede çok ufak bi ilçe çok zorlanır mıyım alışma vs aileden uzakta deneyimleyen arkadaşlar varmı kafam çok karışık mezuna kalmalı mıyım
  7. TinerciAlper

Ehliyet hakkinda Soru

Eylulde 18 oluyorum ancak ekim kayitlarina girecegim gun olarak bugun bi kurs zam gelecek suan parayi verirsen zamsiz fiyattan yazariz dedi 18 olmadan yazili sinava girebiliyormuyum veya bana surucu egitim belgesi tarzi birsey vericeklermi beklemeli miyim yoksa yazilmali miyim
  8. TinerciAlper

Kizin dogum gununu kutlamali miyim

Direkt konuya gireyim beni son 2 yildir taniyanlar vardir askidan olup bittigim kiza ilk acilmami sonrada engellemesi icin 2. Kez acilmami burada konu acarak yapmistim bugun kizin dogum gunu sizce kutlamali miyim o benimkini kutlamisti kutlarsam nasil bi mesajla kutlamaliyim
  9. TinerciAlper

Yeni yila kiza cikma teklifi ederek girme part 2

Part 2 icin bir yil bekledik ama deger yine red yicemi biliyom azicik gaza getirirseniz yine yapma niyetim var mesaji hazirladim bu kez “gecen senede ilk dilegim sendin bu senede ilk dilegim sensin herkes 2024e sen kalbime girer misin” diyecegim mesaja ekleme yada duzenleme yapabilirsiniz kafama...
  10. TinerciAlper

Randevu alamiyorum dirsegimi napicam

Arkadaslar bu carsamba dirsegim yerinden cikti acilde taktilar ama bana ne zaman cikacagini vs soylemediler ve randevu al arastirma hastanesinden dediler ama en yakin randevuya 1 ay var 14 gun sonra sizce kendim cikarayim mi ateli yada ozele mi gideyim sizce 1699811225 Forumda doktor olmadigini...
  11. TinerciAlper

Sizce Astral Seyahat Gerçek Mi?

Dostlar cocuklugumdan beri duyuyorum herkes yok oyle yok boyle diye ballandira ballandira anlatiyor ama hicbirinin dedigi digerini tutmuyor sizin görüşleriniz nedir?Veya tecrubeden eden varsa aramizda paylasabilirmi
  12. TinerciAlper

Sigara icemiyorum artik

1.5 yildir bagimlisi oldugun sigarayi bugun icemiyorum sadece nikotin tadi geliyor midem bulaniyor hicbir sekilde icemiyorum ne canim cekiyor ne bisi oluyor 1 aydir bu durumdayim 1 ay once aldigim paket duruyor bitmedi arkadas ortaminda yakiyorum 2 kere cekiyorum kullugun uzerinde yanip kul...
  13. TinerciAlper

İstanbulda Yüzülebilecek Yerler

merhaba arkadaşlarla yüzmeye gidicez ümraniyede oturuyoruz floryayı düşünüdk ama çok pis olduğu için vazgeçtik adaları düşündük ama plajları çok pahalı geldi aracımız yok toplu taşıma ile gideceğiz önerebileceğiniz yer var mı?
  14. TinerciAlper

Karabasan niye gelir

Dun gece 3.40 civarlarinda uyandim yada yari uyaniktim siyah bir kararti garip sesler geliyordu icimde urperti titreme gogsume biri bastiriyor gibiydi normalde korkudan ruhumu teslim etmem lazimdi ama garip bi sekilde korkmadim felak nas okumaya basladim nasin ortasinda bagirdi korktum duayi...
  15. TinerciAlper

Saçımı nasıl uzatabilirim

Hayatimda ilk defa subay disi birsey yapacagim (berberim farkli still kesmeyi bilmiyormus bana hic ne yapayim diye sormazdi direkt keserdi subay yapardi en son babama sordum o baska sekilde kesmeyi bilmiyor o yuzden ucuz demisti) simdi berbere gidip yanlari vs duzelttirip mi uzatmam gerekiyor...
  16. TinerciAlper

Erkek adamın priwi olur mu

Sizce olur mu
  17. TinerciAlper

Süleyman Çakırın ölüm yıldönümü

Merhum Laz Ziya'nin damadi, Nesrin Hanimin esi, Seyfo Dayi'nin Yegeni, Polat Alemdar'in can dostu ve ortagi, Selvi ve Pusat Çakir'in Babasi, Memati Bas'in manevi agabeyi ve Son istanbul Sefiri Süleyman Çakir 'in vefatinin 19. sene-i devriyesinde rahmet ve özlemle aniyoruz.
  18. TinerciAlper

Elektronik sigaramı aileme yakalattım aramı nasıl düzeltirim

Teravihe diye çıkarken bi salaklık yanıma likit almıyım diye evde dolduruyordum bi anda babam odaya girdi gördü falan git dedi bende almadan gittim teravihede gitmedim arkadaşlarımı arayıp ne yapıcam diye sordum yanımdaki normal sigaraları içtim eve gidince anlarlar diye şeker falan aldım...
  19. TinerciAlper

Sanırım dolandırıldım ne yapabilirim

forumdaki ikinci el bölümünden bi arkadaştan %50 indirimle oyun aldım 1 haftadır pcye girmiyordum bi girdim steamden böyle bi bildirim arkadaşa yazdım neden olduğu hakkında bi fikrim yok ne yapabilirim dolandırıldım mı
  20. TinerciAlper

Ne yaptigina anlam veremiyorum

Beler kisa bir ozet geceyim yilbasinda red yemistim arkadas kalmayalim demisti sonra 15 tatilin ilk gunu yazmisti ve tekrar konusmaya baslamistik eskisinden neredeyse daha cok konusuyorduk (eskisine gore daha cok yaziyordu) falan ama 4 gun once konu arasinda istersen disari cikalim istersen hem...
Top Bottom