Arama sonuçları: *

1. KeremSenju

Büyük Burunda Fresh Cut nasil durur?

Selamun aleykum arkadaslar ben bu hafta okullar acilmadan once fresh cut yapmayi dusunuyorum ancak burnum kemerli bu yuzden de tereddut halinde kaldim. Sizce bu sac modelini yaptirmak mantikli olur mu ? Yoksa sacimi boyle mi yapayim? Suan sacim ortadan ayrik uzun ve düz.
  2. KeremSenju

Erkek Gothic Sweat Önerisi

Merhaba Dostlar 50-80 Lira arası Şu Tarzda Metalci veya Gothic Sweat ariyorum; Guzel bir sweat bulamadim. Oneride bulabilir misiniz.
  3. KeremSenju

Metalci Yeleği Nereden Alınır?

Merhaba Dostlar Bu Tarz Metalci Yelekleri Almak İstiyorum; Bu tarz Ceketleri Nereden Bulabilirim?
  4. KeremSenju

SonOyuncu Launcher virüslü mü ?

Merhaba arkadaşlar arkadaşımın ısrarıyla hiç istemesemde son oyuncu launcherini indirdim. Virustotal'dan test yaptım sonuçları böyle çıktı. https://www.virustotal.com/gui/file/7b4c2ff44adfccb2808ff98d63ef9d0bcb15750cc175ab221d66aba9787eef2b Bilgisayarıma virüs bulaşmış mı?
  5. KeremSenju

İnsanlarla konuşacak konu bulamama sorunu

Merhaba dostlar ben lise sona gidiyorum. Başka ilçeye taşındığımız için okul değiştirdim. Önceki lisede de insanlarla konuşacak konu bulamıyordum Buluyordum ancak açtığım konular 1 dakika sonra kilitleniyordu. Bana insanlarla konuşacak konu tavsiyeleri verir misiniz?
  6. KeremSenju

Technopat ve donanım arşivi farkı

Merhaba dostlar bugün technopat ile donanım arşivi forumu kıyaslayacağım. Technopatta 2 3 tane aynı şey hakkında konu açtığımda ceza alıyorum donanım arşivinde aynı sorun hakkında 10 tane soru soruyorum hiç ceza almıyorum. Adamlar her şeye ceza veriyor yok neymiş noktayı yanlış yere koymuşum...
Top Bottom