Arama sonuçları: *

1. samuraikek

Dinden çok dinsizliğin Tebliğ edildiği oksimoron bir dönem.

Twitter'da sosyal medyada burada hep dinsizlerin açtığı algı kokan postlar görüyorum.Tamam inanmamak da inanmak kadar özgürlük ama gidin kendi içinizde tartışın bunları ben bildiğim ve tonlarca kez açıklaması yapılan şeyleri tekrar tekrar görmekten usandım.Anca çoluk çocuk,tek taraflı bakan...
  2. samuraikek

Kim bu bot basan Teknoloji İnfluncerları?

Bildiğiniz gibi donanımarşivi ,Mert bayantemur gibi kanallar bot basan kanalları ifşalayacağını söyledi bu kanallara bir örnek verebilir misiniz?bir benim mi karşıma çıkmadı?
  3. samuraikek

Bu Bir Çocuk istismarı değil midir? (Din ve Dinsizlik kıyaslaması)

Bazıları çocuklara 16 yaş altında din öğretilmemeli diyerek masum görünen bir fikir savunuyor fakat görüyoruz ki internette 16 yaş altında olup din karşıtı paylaşımlar yapan,çeşitli oyunlarda milletin dinine söven tonla yaşı küçük insan var bunlar peki dinsizlik savunucuları tarafından istismar...
  4. samuraikek

Evrim bunu nasıl açıklar?

Evrim renkleri ve sanatsal desenleriyle göze çok iyi gelen böcekleri kuşları hayvanları nasıl açıklıyor? İnsanlar için şirin olarak algılansa da diğer canlılar için bir şey ifade ettiğini sanmıyorum aksine daha çok ilgi çekip avlanmalarını kolaylaştırabilir. Ek olarak genetik bu desenleri...
  5. samuraikek

Müslümanlar kime oy vermeli?

Ortalıkta dini kullanan veya direkt düşman olanlar harici bir seçenek yok hangisini seçeceğimi bilmiyorum
  6. samuraikek

Çinlilerin Uygurlu Türk Kadınlara İstismarına İlk Tepki Filistinli Alimden Geldi

Biz gerek çin gerek İsrail konularında çok sessiz kalırken ilk tepki ülkenin bir kısmının banane bizene dediği filistinliden gelmesi çok manidar olmuş.İlahi adalet.
  7. samuraikek

Bu ülkenin vicdansız ve ilkesiz ergenleri...

Çocuğu vefat eden kadına sırf panel kullanabildiği ve kutsalsız arkadaşlarıyla gülüp eğlenebilmek için şu tarz trollükler yapan,insanların acısına acı katan insanlardan nefret ediyorum c31k isimli panelci örgüt yapmış discordun kapatılmasına neden olan pislik gruplardan biri.
  8. samuraikek

Liderle Alimle Şirk Koşmak Nedir? Video Önerileri

Kemalizm ve şirk: Nurculuk ve Şirk: İsmailağa ve Şirk:
  9. samuraikek

Dinsizliğin yarattığı ırkçılık terörizmi

İslam'da net bir şekilde yasaklanan Irkçılık toplum tarafından benimsenirse ne olur:
  10. samuraikek

Nasıl internetten iş bulunur?

Selamlar fiverrda hesap açtım ve kaliteli bannerlar,en düşük fiyatlar koydum 1 haftadır daha müşteri gelmedi 1 tanesi sonra döneceğim dedi kalanı hep hesap çalma dolandırıcısı. Bilgisayar mühendisiyim şehrimde pek iş bulamadığımdan internetten az da olsa kazanmak istiyorum.Şimdilik Video...
  11. samuraikek

Forumdaki Eğitimsizler

Bildiğiniz gibi Alkol indirimi tarzı bir şey paylaşıldı doğal olarak reklamı yasak olduğu için ve müslümanlara özendirilmesi etik olmadığı için kimseye sataşmadan kendince uzak durulması gerektiğini belirten arkadaşlar oldu. Fakat o başlık dine hakaret edenlere kadar uzadı.Arkadaşlar bir...
  12. samuraikek

Kumarda Oynatan dışında kazanan olmaz

Kumar sitelerinin algoritmaları çok kurnazca yazılmıştır siz ufak meblağlarla oynarken birkaç kez kazandırır ve büyük meblağlarla oynarken de aynı oranda kazanacağınızı düşünürsünüz.Ama o site muhtemelen size 2-3 kez yatırdığınızdan iyi bir miktar kazanma hakkı tanımıştır gerisini sizden çalmak...
  13. samuraikek

2024 sonu dolar tahmini 33TL 🚨

Hsbc 2023 yılını bilmişti politikalarda bir değişiklik olmazsa dolar bu sene 33 civarında kapatacak.
  14. samuraikek

Atatürkçü Maskesi Takan Bölücüler

Başka inançlara saygı duyup hatta bizzat kutlayıp bizim inancımıza saldırmak için fırsat kollayan saygısız eğitimsiz,medeniyetten bir haber bu insanlar neden forumda barınıyor? Atatürk annesi ablası ve çoğu akrabası Müslüman bir Türk Komutanıdır.Sadece Atatürk değil Enver Paşa,Kazım Paşa...
  15. samuraikek

Marvel The Blade Fragmanında Felak Suresi

2 gün önce yayınlanan Blade fragmanında Felak suresinden "De ki: Sığınırım ben insanların Rabbine" kısmına yer verilmiş.
  16. samuraikek

Boykotun İşe Yarıyor Olması V2.0

Evet V1.0da Türkiyede Cococola ve fantanın yarıdan bile fazla indiğine şahit olduk.Bazı gross marketlerde 2.5 lt fanta 19 TL'ye inerken geçen hafta 4'lü Coco cola 50 tlydi(normalde tanesi 25 TL) Bugün de global bir haber geldi.Starbucksın Kış aylarında genelde gelirleri yükselirken bu sefer -11...
  17. samuraikek

Boykotun İşe Yaraması

Halkın %70inine yakını boykot yaptığı için fiyatlar dipleri görüyor.Alsanız bile firma zararda. Kargoyu çıkarsanız 4 kolayı 20 TL'ye satıyorlar burda net bir zarar var
  18. samuraikek

Müslümanlara Küfür Edilmemesini İstemek Siyasal İslam Mıdır?

Kitlesi bu tarz yorumlar yapmış. Ateistlere küfreden birisi işten atılsa ben karşı çıkmazdım bunlar neden savunup üstüne Recep Baltaşı eleştiren herkese Siyasal İslamcı diyorlar?
  19. samuraikek

Recep Baltaş Doğu Türkistan Olayında Çini Desteklediğini duyurdu.

Adam yine olayı ne yapıp edip ateistliğine bağlayıp çini aklamayı başarmış.Türk düşmanlığı için inancı kullanmak çok komik.
Geri