Arama sonuçları: *

1. Toukhan

Kimdir serisi "Toukhan" #Kimdir ?

Bu mesaj düzenlenmiştir.
  2. Toukhan

Kişilik testinizi yapın!

Tepkikolik kanalında gördüğüm bu site çok ilgimi çekti bende kendim yapayım dedim sizde kendinizinkini aşağıdaki linkten yapıp buraya atabilirsiniz üstüne konuşabiliriz :D https://www.16personalities.com/tr/ücretsiz-kişilik-testi Ben başlıyorum
  3. Toukhan

Videolardan sesleri ve videoları kesip belli bir parçayı alabileceğim bir site

Montaj için kullanacağım telifli şeyler veya korsan için değil varmı bildiğiniz direkt parça olarak kesebileceğim bir site?
  4. Toukhan

IQ testi buldum bir adet yaptım site güvenilir ve doğru sonuç veriyor mu?

https://www.zekatestimerkezi.com/index.php 1603704908
  5. Toukhan

Wallpaper engine için yeşil wallpaper önerisi

Varmı hiç bildiğiniz yeşil bazlı veya tamamen özelleştirilebilen 1080p bir wallpaper
  6. Toukhan

Youtube da telif hakkı için süre sınırı

Eskiden böyle bir şey vardı intro işiyle uğraşıyordum sanırım 15 saniyeydi ama bilen birisi varsa yardım edebilir mi?
  7. Toukhan

İninale yükleme yapsam ne kadar kesinti yapar

İninale 200 lira civarı bir yükleme yapacağım fakat kartın içine yaklaşık 6-7 aydır para girmiyor yani kesinti almıyor merak ettiğim şey se şu eğerki yükleme yapınca 6-7 aylık kesintiyi alırmı yoksa sadece 1 aylık kesinti mi alır
  8. Toukhan

Lol TFT De başıma gelen ilginç tesadüf

Bugün arkadaşımla beraber tft ye gireyim dedim ve oyuna girdik oyuna girince isminde tarih yazılı bir arkadaş bana selam verdi ve ismimin tanıdık olduğunu söyledi garibime gitti ne görmüştüm ne de konuşmuştum kendisiyle ve aklıma gelen ilk soru şuydu "Forumlara üye misin" üye olduğu 1-2 forum...
  9. Toukhan

Sözel bölümden ortalama ve üstü maaş alan meslekler

12. Sinif sozel ogrencisiyim tyt-ayt-diploma puanini katinca simdilik 410 a cikabiliyorum yerlestirme puani olarak ama inşallah daha yükseğe çıkacağım. Hedefim 450 civari. Ogretmenlik olabilir ama ogretmenlik disinda özel sektör olursa daha rahat ederim çünkü yan iş yapmayi dusunuyorum...
  10. Toukhan

Hepsiburada Cepas Teknoloji güvenilir mi?

Redmi note 8 sipariş ettim kendilerinden ithalatçı garantili bir şekilde ne kadar güvenilir bir firma
  11. Toukhan

{Öneri} Csgo 40TL ye skin

Arkadaşım bana steamden 40tl lik cüzdan kodu atacak bende bununla skin almayı düşünüyorum. Özellikle 40TL ye Usp-s , M4A1-S , AWP ve AK47 olmak üzere bu 4 üne de skin bulabilirmisiniz? Mümkünse Çöl fırtınası veya boreal forest gibi düz skinler olmasın. Şimdiden teşekkürler
Top Bottom