Arama sonuçları: *

1. İnFless

Yarın yoklama alınır mı sizce?

Çarşamba günü karneler yavaştan hazırlanmaya başlanacak ya sizce yoklama alırlar mı
  2. İnFless

manipüle ediliyoruz gibi hissediyorum

son zamanlarda özellikle youtube shorts'da Atatürkü küçük düşürrmeye çalışan çok fazla video görüyorum.Hep osmanlıyı haklı çıkaran(sözde) Atatürkü küçük düşüren,Atatürk'ü İslama hakaret etmiş gibi gösteren ve daha neler.Siz ne düşünüyorsunuz.Sizce bir kitle tarafından bilinçli olarak mı bu...
  3. İnFless

steam bitek ben ve arkadaşımda mı çöktü?

steam sunucusu mu çöktü arkadaşımla hoi4 oynarken birden ikimizi de attı
  4. İnFless

bu özelliklere sahip wallpaper önerir misiniz

ekranın bir kısmında oyunlar bir kısmında programlar bir kısmında klasörler bölümü gibi yerleri olan wallpaper önerir misiniz
  5. İnFless

Hoca notumu 10 arttırsa ortalamam 85 olur mu

Ben biyolojiden 59 ve 55 aldım hoca 80 85 girmiş ödevlerden sanırım. Hoca 80 i 90 yapsa ortalamam 84.3 ten 85 olur mu
  6. İnFless

Sınıfta sunum yapmam lazın

Yarın sınıfta Bi sunum yapmam lazım ben bunu bu akşam hatırladım hoca 3dk olsun yeter demişti sizce ne hakkında olsun
  7. İnFless

Ne kadarlık yatırımınız var?

Altın dolar bitcoin altcoin vs
  8. İnFless

Din hocalarınız nasıl?

Geçen din sınavında hoca kelimei şehadet , tevhidi ve anlamlarını sormuştu.Harf hatası istemeden yazın yazıyordu soruda.Neyse yazdık u'ların şapkasına kadar yazdık ama tevhidin anlamında hz muhammed onun elçisidir yazarken(şimdi bilerek böyle yazdım) o'nun yerine O'nun yazmam gerekiyormuş.o...
Top Bottom