Arama sonuçları: *

1. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Karides Tavuk Yoğurt

Karides topu balık ve yoğurt bir arada yenir mi sıkıntı olur mu ?
  2. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Farkındalık Arttıkça Farklılaşmada Artar mı?

Farkındalık arttıkça farklılaşma sizce artar mı buna ne gibi örnekler verebilirsiniz?
  3. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Kaykay Öneri (F/P ORTA KALİTE)

400TL altı kaykay önerisi var mı bildiğiniz?
  4. DoğruYoldayımPekiYaSiz

OKUL FİNAL MAÇINA 4 GÜN KALA KAPTAN SAKATLANDI

Okulda snıflar arası turnuvada yarıfinaldeyiz maç çarşamba günü oynacak ve bizim kaptan eli sakatlandı kırık var . Taktik olarak 7v7 olduğu için maçlar bütün defans olarak kalenin içine gireleim diye değişik taktikler var sizin öneriniz var mı?
  5. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Alman Arkadaşımı Müslüman Yaptım Oynat Bakalım

Dün 24 yaşında discordan tanıştığım alman dostum ile sohbet ederken müslümanlık hakkında bir kaç soru sordu bende elimden geldiğince doğru cevapladım en sonda kelime i şehadet yazıp bunu oku dedim o da okudu müslüman yaptım arkı ama onun haberi yok ne yapmam lazım?
  6. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Neden mi Ak Parti Açıklayayım!!!

Neden mi akpartili oldum tabi ki açıklayım. Sonunda doğru yolu bulduğumu düşünüyorum ve sayın cumhurbaşkanı tarafından kurulan akp genclik kolların desteği ile aylık açtığımız akp öven gündem değiştirmeye yönelik konular sayesinde konu başı maaş bağlandı doğru yolu bulduğum için mutluyum. Başka...
  7. DoğruYoldayımPekiYaSiz

YEMEKSEPETİ Beni Dava Eder mi?

2 Türk Lirasına büyükboy waffle ve 2 tane pepsi aldım sıkıntı çıkar mı?
  8. DoğruYoldayımPekiYaSiz

[ÇÖZÜLDÜ] Eskiden dinlediğim unuttuğum şarkı bilen var mı?

[İNGİLİZCE]3-4 yıl önce dinliyodum şarkının sözlerini hatırlamıyorum sadece nakarat kısmının melodisi aklımda melodiyi hatırladığım şekilde aşağıya bırakıyorum bilen varsa söyler teşekkür ederim
  9. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Kızla İzlenecek Film [ÖNERİSİ]

Dostlar kız arklarım yarın bana gelicek film izlemeyi düşünüyorum öneri var mı?
  10. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Aksesuar/Sağlık Gözlük Öneri

Beyler bayanlar hem bilgisayar başında göz sağlığı için hem dışarıda gezerken sadece aksesuar amaçlı gözlük almayı düşünüyorum öneriniz var mı? Göz sağlığıma zarar verir mi?
  11. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Ya Kod Satırlarındaki Kodlar isek?

Ya bir simülasyonun kod satırları isek ?
  12. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Kız Tavlama Rehberi Çıktı [1.0 PACH]

Dostlar selamlar. Gözlemlerime göre gençlerin kızlar ile konuşma ilişki yaşama konusunda bilgisi olmadığı ve doğru davranmadığını görüyorum. Bu nedenle eğitimsiz ve bu konuda bilgisiz erkekler toplumun bazı kesimleri tarafından yaptıkları haretkere göre kaba sözcükler ile değerlendiriliyor...
  13. DoğruYoldayımPekiYaSiz

İç Oturtucu Sözleri - Öneri (Hard Sözler ; Küfür etmeden küfür sözleri)

Öneri sözlerinizi yazınız lazım bir kaç tane ben kendim ürettim değerlendirir misiniz? Arkadaşım sattı onun için söz lazım troll konu değil. .
  14. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Chocolate Tierlist/Sıralama

15. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Hayatta amacın,hayalin ne?

Amacım : nasayı satın alıp özerkleştirmek
  16. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Kalkmama Yardımcı Olucak Taktik

Yarın saat 6.30 uyanmam lazım erken uyanma için bir taktik var mı?
  17. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Forumda Ban Açma Hakkınız Olsa

Forumda Ban Açma Hakkınız Olsa kimin banını açardınız? : @Aware
  18. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Kedimi Nasıl Unutabilirim

Dostlar 4-5 aydır baktığım yavru kediyi ailem sahiplendirdi. Kedimi cidden çok seviyordum unutmak için ne yapmam gerekiyor . Sokakta her kedi gördüğümde kendi kedim gibi için bir değişik oluyor hüzünleniyorum. :(
  19. DoğruYoldayımPekiYaSiz

DA Forum Denilince Aklınıza Hangi Üyeler Geliyor

Soru başlıkta. Benim son zamanlarda ve genel olarak aklıma gelen kullancılar: Fevkelade1 Ellie Williams ....[/ISPOILER]
  20. DoğruYoldayımPekiYaSiz

[YARDIM] Spotify Çalma Listesi Şarkıları Sıralayamıyorum

Çalma listemdeki şarkılar çalma listeme ilk eklediğim şarkıdan son şarkıya göre sıralanıyor tam tersi son eklediğimin başa gelmesini istiyorum ama bir türlü çözemedim otomatik olarak sıralanmıyor nasıl sıralayabilirim?
Top Bottom