Arama sonuçları: *

1. A

Dişlerimde sararma olmaya başladı

Öncelikle sigara kullanmıyorum. Çay kahve bile içmiyorum. Her gün standart 1 kere fırçalıyorum. Normalde dişlerim bembeyazdı. Ama şuan özellikle alt dişlerimde sararma başladı. Önerdiğiniz diş macunu vb var mı
  2. A

Martı tag kullansam ceza yermiyim

Soru başlıkta sürücü ceza yiyebiliyor ama ben yermiyim veya martı tag olduğunu nasıl anlıyorlar otostop çektim denk geldi falan desen
  3. A

Gül'ün tanesi ne kadar oldu

Çiçekçilik yapan falan arkadaşlar var mı 1 tane gül kaç para oldu. Birine 15 gül göndercem ama çokta önemli değil pahalıya göndermicem. Çiçek sepetinden bakıp yazmayın oralarda pahalı oluyor
  4. A

İlk defa spor salonuna başlıcam ne yapmam lazım

Hayatımda ilk defa spor salonuna başlıcam. Hiçbir bilgim yok öyle ilgimde yoktu araştırmadım. Ciddi anlamda yağlanmam var amacım vücud yapmaktan çok kilo vermek. Nasıl bir yol izlemem lazım.
  5. A

Kargo teslim ettiği kargoyu geri talep edebilir mi

Bizim bir kargomuz yanlış çok farklı bir adrese teslim olmuş adam bize ulaşıp kargoyu ulaştırdı bir şekilde bize, adam bize kargoyu vermeden önce biz şikayet etmiştik kargoyu firmayı falan kargo firması 10 gün geçti sürekli biz o kargoyu geri alıp size teslim edicez falan deyip durdu. Kargoyu...
  6. A

Sokak kedisinin sorunu ve kısırlaştırma hakkında

Okulumuzda her zaman baktığımız güzel bir erkek kedi var bu aralar kızgınlıkta normal çok şişman ama kiloda verdi kızgınlık nedeniyle. Yüzünde de bazı yaralar gördük aşağıya fotoğrafı ekliyorum. İki sorum olucak öncelikle bu yaralar ciddi bişey mi bana uyuz vb olabilir gibi geldi. İkincisi...
  7. A

Evim çok çabuk tozlanıyor. Yardım

2 yıldır öğrenci evinde yaşıyorum 2+1 kardeşimle beraber. Ev çok çabuk kitleniyor tozlanıyor. Ben salonda takılıyorum gün boyu kardeşim kendi odasından çıkmaz. Her yeri süpürüyorum koltukların altını falanda ayrıntılı sonra siliyorum viledayla. Ama 3 gün sonra çorapsız evde dolaşırsam ayağımın...
  8. A

Komşunun bahçesine bakan pencere

Köyümüzdeki eve yeni bir oda yaptık. Oda sınırın dibinde sayılır 10cm falan var sınırda tel örgü var odanın bir penceresi komşunun bahçesine bakıyor. Komşu yasak belediyeye şikayet edicem falan diye tehdit etti böyle bir yasa var mı. Normalde oda yapılmadan önce tel örgü vardı zaten her yer...
  9. A

Gece bu saatlerde öten bülbül

Yaklaşık 1 2 aydır evimin önündeki parkta bir bülbül var. Gece tam bu saatlerde 2 gibi ötmeye başlıyor. Çok güzel çok huzur verici bir sesi var. Yatağım pencerenin yanında bazen gece kalktığımda ötüyor oluyor penceremi açıp öylece parkı izliyorum görmüyorum ama onun orda bir yerde olduğunu...
  10. A

Ahşap hediye kutusu önerisi

Merhaba arkadaşıma bir hediye hazırlıyorum bir kutunun içine mumlar çiçekler bazı sevdiği şeyler fotoğraflar falan koyucam. İçine koyacaklarımi hallettim ama kutu kısmı sıkıntılı ahşap kutu yazdığımda ya böyle sandık tarzı şeyler çıkıyor ya da koyu renkli çok yapay duran şeyler. Ben aşağıda...
  11. A

Bırakıp gitmekle ilgili şarkı

Çok yakın bir arkadaşım yüz üstü bıraktı beni bırakıp gitti. Ona gönderme olması için Instagram notlara şarkı koyucam bu konuyla ilgili şarkı önerisi olan? Hayal kırıklığı vb de olabilir
  12. A

Standart yatmalık yastık önerisi

Öğrenci evime misafir gelicek sadece kendime yastık var 2 tane daha lazım ama ne alacağımı bilmiyorum uygun fiyatlı yastık önerebilir misiniz?
  13. A

Sandık müşahitliği veya görevlisi nasıl olunur

İkinci tur için sandıkta görev almak istiyorum hem de öğrenciyim harçlığımın bir kısmı çıkar. CHP den görevli olmak istiyorum bunlar için nereye başvurmam lazım
  14. A

Yatırıma nerden başlanmalı

Elimde bir miktar para var, TL de durmasını istemiyorum dolar altın da yatırmak istemiyorum. Zamanımda bol hisse senetleri kripto paralarla uğraşmak istiyorum nerden başlamalıyım önerdiğiniz kaynak var mı? Şuan Midas indirdim birkaç küçük deneme yapcam
  15. A

Nakit veren kampanyalar acill🔥🔥🔥

Arkadaşlar 3 4 gün içinde acil nakite ihtiyacım var, üye olupta para vere kampta tarzı şeyler var mı? Bitay a üye oldum ama 1 ay sonra çekmeme izin vercekmis sanırım
  16. A

Evde kedi veya köpek besleme maliyeti

Arkadaşlar ünı öğrenciyim evde kalıyorum bazen çok kedi veya köpeğim olsun onunla oynayayım onunla ilgileniyor istiyorum. Aile evinde yazlıkta köpeğimiz var normalde her hafta sonu yanına giderdim bakmaya alışkınım temizliği falanda sorun olmaz ama maliyeti gözümü korkutuyor öğrenciyim. Kedi...
  17. A

Öküzlük yaptım konuşmaya yüzüm yok

Başlıkta da yazdım kız arkadaşıma büyük öküzlük yaptım üzdüm şimdi konuşmaya yüzüm yok ama benden bir adım bekliyor veya beklemiyor oda bişey yazmıyor. Bir şarkı arıyorum onunla konuşmaya yüzüm olmadığını anlatabileceğim direk WhatsAppdan göndermicem Instagram'da hikayemde yakın arkadaşlarla...
  18. A

Reçetesiz bu ilacı alabilirmiyim

Alerjik astımım var tamda alerji mevsimi VENTOLIN Inhaler adlı bir ilaç kullanıyorum ilacım bitti aile hekimleri bu ilacı yazamıyor yakınımdaki hastanede de göğüs polikiniklerinde randevu yok tamda vize ve final haftam hastaneye gitcek vaktimde yok eczaneden ücreti karşılığı bu ilacı alabilirmiyim
  19. A

Öğrenci evi camasir makinesi yardım

Arkadaşlar bu dönem eve çıktım ilk kez çamaşır makinesini kullanıcam annemleri arayamiyorum saat geç oldu aşağıya düğmenin resmini koyucam bunu nereye çevirmem lazım. Makinenin içinde kot pantolon, sweatshirt eşofman, uzun kollu var .
  20. A

15 gun içerisinde Kira sözleşmesi iptali durumu

Forumla alakasız bir konu ama buradaki insanların yardım edebileceğini düşündüm. Şuan makine mühendisliği hazırlık okuyorum. 1.dönem uzaktan eğitimdi şimdi hocalar büyük ihtimal Yüz yüze olacak diyor. Ama hala kesin bir açıklama yok o sebeple ev veya yurt ayarlaamıyoruz bizi. Üniversiteye belli...
Top Bottom