Arama sonuçları: *

1. ProArk

Amazon siparişi iptal oluyor

Arkadaşlar merhaba. Amazondan bilgisayar almak istiyorum. Ödeme adımlarını geçiyorum. Telefona şifre geliyor giriyorum. Ödemede problem çıktı tekrar ödeyin diyor. Ödüyorum. Bu sefer şifre sormuyor direk sipariş alındı diyor. 3-5 dk sonra tekrardan siparişi iptal ediyor. Ziraat bankası ile...
  2. ProArk

Steam iadesi alamadım

Merhaba arkadaşlar. 30.06.2023 tarihinde 180tl ye arkadaşa oyun almıştım. Oyunu almamak istediğini söyledi ve hediye talebini reddetti. Steam, banka kartıma parayı iade ettiğini söylüyor. Steam ile görüşüyorum ve para bize gelmedi. Banka ile görüşüyorum para sizin hesabınızdan çıktı ve steam ile...
  3. ProArk

Steamdan oyun alınca origine geliyor mu?

Arkadaşlar merhaba. Bende BF1 originde var ama premium yapmak istiyorum ve Steamdaki Revelation sürümünü almayı düşünüyorum. İndirimin bitmesine saatler kaldı. Eğer oyunu steamdan alırsam origine premium olarak gelir mi?
  4. ProArk

Evde paketleme işi buldum. Şüpheliyim.

Arkadaşlar merhaba. Evde paketleme işi buldum instagramda. Kaparo ve kimlik bilgisi istemiyor. Dandik bir başvuru formu var. Doldurduktan sonra instagram giriş yerine atıyor. İnstagram kullanıcı adı ve şifresini girmesini istiyor. Böyle bir şey olabilir mi? Hesap mı çalmaya çalışıyor bunlar...
  5. ProArk

Dolandırıldım. Yardımlarınıza ihtiyacım var.

Arkadaşlar merhaba. Normalde çok dikkatli biriyimdir. Bu gün çalışırken hiç araştırma yapmadan saat 2-3 civarı erken kargoya verilsin diye 1 karton sigara sipariş etmiştim. Kendi internet siteleri var. Oradan WhatsApp ile görüşüyorsunuz. Neyse ben görüştüm. Kanıt videoları attı. İnternet sitesi...
Top Bottom