Arama sonuçları: *

1. Bora Yağız

Discord'u nerden kullanmak mantıklı ?

Gençler merhaba uzun zamandır oyunlarımda fps drop yaşıyorum.Bilgisayarımın ısınmasından dolayı olduğundan termal macunu değiştirmem gerek fakat şuanda el veremiyorum maddi olarak.Konuyu en baştan söylemek istedim çünkü içlerinizden biriniz e git macun al soğutucu al falan diyecektir oyüzden...
  2. Bora Yağız

İnternetten çalışarak ne yapabilirim ?

Merhabalar, sürekli evde oturuyorum, ara sıra inşaatlara gidip çalışıyorum ama şu sıralar baya bi iş olmayacak gibi.İnternetten nasıl bir şey yaparak çalışabilirim ? Bir önerisi olan varmı ?
  3. Bora Yağız

KIZ ARKADAŞ İLİŞKİLERİ HAKKINDA TAVSİYE

Dostlar şuan konuştuğum kişiyle ailelerimiz geçmişten tanıdık çıktı ve aile ortak arkadaşlarımız bir hayli çok fazla.İlişki yürüme durumu olanağı nedir size yaş 17 bu arada.Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.Hayırlı akşamlar.
  4. Bora Yağız

Acil Bilgisayar Toplama

Dostlarım beni hatırlayan olabilir,hesabımı geri aldım ama adam CS:GO'da VAC yemiş.Seçkin hesaptı ama olsun yapıcak bir şey yok.Destekten cevap bekliyoruz halen.. Hazır şu sıralar yeni bir bilgisayar almak istiyorken sizlere danışmak istedim. Bütçem oldukça az, yani ne kadar az olursa benim için...
  5. Bora Yağız

STEAM HESABI ÇALINMASI

Dostlar hesabı çalan kişi, cs gibi oyunlarda vac yerse,eğer hesabı geri alabilirsem Steam Destek banları açar mı ?
  6. Bora Yağız

Steam Destek Ne Zaman Cevap Verir ?

Dostlarım başlıkta da gördünüz.Hesabım çalındı ve içinde baya değerli oyunlar ve envanter var.Gerekli bilgileri girip hesabın bana ait olduğunu ispatladığımın bilincindeyim,gayet de eminim.Şu COVID-19 'u da hesaba katarsak bu arkadaşlar ne zaman cevap verirler ? (dün gece 23.56 civarı gönderdim.)
  7. Bora Yağız

STEAM HESABIM ÇALINDI

hesabın epostasını ve şifresini tamamen değiştirmiş.hesabın epostasının son bölümünü (domainini) görebiliyorum. p****.****.*******@m***.ru .ru Domaini Rusya'ya ait bi domain.Yani anlaşılacağı gibi hesabı rus i*nesi çalmış. Steam Desteğe saatler önce yaklaşık 10 12 tane hesabın bana ait...
Top Bottom