Arama sonuçları: *

1. 21ebu

Instagram hakkında yardım

Merhaba, iPhone 11 kullanıyorum ama telefonu aldığımdan beri instagramda reels hiçbir zaman tam ekran olmadı, hep taşıyor. Nasıl düzeltirim?
  2. 21ebu

Bu eski oyunu bulamıyorum

Arkadaşlar böyle 2015ten eski ama 1999 kadar da değil. Mavi ve yeşil renkler hatırlıyorum. 3.5D ama 2D gibi gözüken bir oyun ama netti grafiği pixel de değildi. Cam mı duvar mı ne siliyoduk 3 aşamaydı 3. de tam oluyodu cam veya duvar. Arada motorlu adam geliyordu. İnşaatçı tipi vardı karakterde...
  3. 21ebu

bir dizi vardı bulamıyorum

eskiden şöyle 2010 veya daha az veya en fazla 2016 yıllarında diye tahmin ediyorum disney channelde sanırım bir dizi vardı ama insanlar falan vardı gerçekti çizim değildi. 3 tane canavar vardı birisi pizza mı dedi diye bi replikleri falan vardı bulamadım vallaha o kadar araştırdım bilen varsa...
  4. 21ebu

En ucuz domain nereden alabilirim?

.com domaini en ucuz hangi sağlayıcıdan alabilirim?
  5. 21ebu

Bir kız vardı ismini bulamıyorum

Kız yabancıydı buum mu boome mi öyle başlıyordu ismi, tatlı bir kızdı tiktokta 10milyon falandı galiba instagramda 2-3m falandı tam hatırlamıyorum ama tiktokerdi instadan takip ederdim de çıkmıştım şimdi bulmak istiyorum
  6. 21ebu

Her şey Kötüye Sardı

(Modlar eğer yanlış bir şey varsa lütfen sadece düzenleyin, silmeyin) Arkadaşlarımla aram sürekli bozuluyor, pc yok, tel yok (annemin telden yazıyorum) Televizyon yok yarısı kırık izlenmiyor Bunaldım, bunalıyorum dışarı çıkmak istemiyorum evde canım sıkılmasın diye ne yapabilirim? Reel arkım...
  7. 21ebu

Nereden Özel Peluş Diktirebiliriz?

Merhaba, kendi markamızın peluşunu nasıl özel diktirebiliriz? Discord gibi:
  8. 21ebu

Evde yumurta var neler yapılabilir

Açım, yumurta falan var ne yapabilirim?
  9. 21ebu

Sinerji Bilgisayar nasıl sizce?

Sinerji bilgisayardan AOC 27" ekran alacağım ama hani ölü pixel, ışık sızması ve benzeri durumlarda yardımcı oluyorlar mı?
Geri