Arama sonuçları: *

1. ZlpFilee

Turkcell Hat Sorum Var

Arkadaşlar faturalı hat için Turkcell sitesinden başvurdum ve bugün içerisinde elime ulaşacak. Bilgilendirme olarak ise kimlik ve sabit evrak hazırlayın diye mesaj geldi. Kimlik zaten hazır ama evden çalıştığım için ikametgah falan çıkartamıyorum şu an. Kurye gelse hattı vermek için ikametgahım...
  2. ZlpFilee

Paypal konuları yasak mı?

Merhabalar. Aktif olarak kişiye özel Paypal hesabı açıp satmaktayım. Forum kurallarını okuduğum üzere madde 14 gözüme çarptı. Paypal illegal olarak algılanır mı? 14- İllegal, korsan içerik linki paylaşımı Konuda ve ya "ikinci el" bölgesinde satış yasağı var mı? Eğer yasak ise konu...
  3. ZlpFilee

[Ödeme Kanıtlı] Anket Doldurarak Para Kazanmak

Herkese merhaba, Bugün sizlere Anket Cepte sitesini (ayrıca uygulaması var) tanıtacağım. Fazla lafa gerek yok konu başlığından da anlayabileceğiniz üzere anket doldurarak para kazanabiliyorsunuz. Gelen anketleri yaptığınız zaman anketin uzunluğuna ve içeriğine göre cep para kazanıyorsunuz ve...
  4. ZlpFilee

Şirket Kurmak İstiyorum

Herkese merhaba. Ben evden çalışıyorum ama sigortam yok. Telesekreterlik işimin yanında Avon üzerinden ürün satıyorum. Avon ürünlerini Trendyol, Hepsiburada tarzı sitelerde satabilmek için şirket açmak istiyorum ama prosedür nasıl işliyor bilmiyorum. Bugün araştırırken böyle bir site geldi...
  5. ZlpFilee

Neye yatırım yapmalıyım?

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle. Sigortasız olarak çalışıyorum ve aylık 7K alıyorum. Evdekilere yardım edip, kendi ihtiyaçlarımı karşılayıp, kenara kıyıya da 2K koymak istiyorum. Ama malum parayı TL de tutmak istemiyorum ve evdekiler de sürekli saklayacaksan altın al diyor. Üniversitem bu...
  6. ZlpFilee

İşçi ve ya Şirket Sahibi Sigortası

Arkadaşlar merhabalar, başlık aşırı saçma oldu ama aklıma bir şey gelmedi kusura bakmayın. Ben bir işte çalışıyorum. Serbest meslek gibi bir şey ve sigortamız yok. Bu sene üniversitem bitiyor ve askerlik zamanı gelecek, fakat askerden gelince de bu işi yapacağım diye düşünüyorum. Kendi adıma...
Top Bottom