Arama sonuçları: *

1. BixiBlake

Cr turnuva Cumartesi akşam

turnuva bitti herkese teşekkürler yarın yine turnuvamız var hem de ödüllü takipte kalın
  2. BixiBlake

Laptobumu kaça satayım

laptobum hp victus 2022 ağustos ayında eylül ayında aldık hp victus d16 1041nt rtx3060 i5 12500h 16 gb ram 512 gb + 1 tb gen4 ssd ilk 2 yıl fazla kullanılmadı ders videoları filan cok cok az oyun oynamışımdır 1 yıl oyun oynadım bakımlarını ben kendim 6 ayda yapıyom temiz cihaz
  3. BixiBlake

Öğrenci pasaportu nasıl çıkartılır ?

üniversite öğrencisiyim pasaport çıakrtmak istiyorum nasıl çıkartıyoruz kaç yıllık ve ne kadar ödüyoruz bilgisi olan var mı ? @B1L0 @KaganKK06 @Mehmet Yılmaz
  4. BixiBlake

Osimhen poçi poçi gifi lazım

bu gifi nerden bulabilirim pleaseee
  5. BixiBlake

Aradığım ama bulamadığım o oyun

oyun 2. dünya savaşı ile ilgiliydi hatta bi bölümü amerika japon askeri savaşıydı adayı ele geçiriyorduk gemilerle karaya iniyorduk bölgeleri ele geçiriyorduk ölürsek o bölgelerde doğuyorduk oyunda uçağa binme gemiye binme vapura binme gibi araçlarda vardı hatta ekşi de bi yazı gördüm aynı...
  6. BixiBlake

Sahibinden ürün satmak

sarı sitede darmoshark m3 4k mousemi koydum bugün biri yazdı wpden ibanına para atim bana yarın kargola diyor burda bi dolandırıcılık yapabilir mi adam ? 1730396245 @Rulep @Fatih Sultan Terim @KaganKK06 @B1L0 @DR. BİYOLOJİ
  7. BixiBlake

KASPERSKY ORTAK ARIYORUM

PREMİUM PLAN 3 CİHAZ 266 TLDEN KİŞİ BAŞI 88 TL
  8. BixiBlake

Pursaklardan - Ostime nasıl gidebilirim?

Pursaklardan ostim teknik üniversitesine nasıl gidebilirim
  9. BixiBlake

Kaspersky ortak aranıyor 1/5 kişi başı 55TL

kişi başı 55 TL
  10. BixiBlake

Arkadaşım dolandırıldı telefon numaradan sahibini bulabilir miyiz ?

olay şöyle arkadaş optikçi 1 ay önce bir kadın gelmiş oğluna dereceli gözlük almaya normalde 1800 tutuyordu arkadaş 1400 e indiirm yapmış kadın fakiriz filan diyerek bin liraya indirmiş kadın 450 tl verip diğerini 1 hafta sonra vereceğini söylemiş arkadaş zorla ikna olmuş vermiş gözlüğü. 1...
  11. BixiBlake

Sevda papağanım elimi ısırıyor

Arkadaşlar pazar günü sevda papağanı aldım 6-8 aylık eğitimli bir papağan omza geliyor eli ısırmıyordu. Aşırı uysal bi papağandı. Neyse dün hava soğuktu diye kaloriferin üstüne koydum yanmasın diye altina bez filan da koydum sonra dedim cekirdek verim buna ama kendi çekirdeği değil. ayçiçeği...
  12. BixiBlake

Steam hesabım kaça gider sizce ?

ben dolar bazında topladım 500 dolar ediyor ama tabii bu fiyata satmak saçma olur; sizce bu hesap kaça gider ?
  13. BixiBlake

Stanley one hand mug 0.47 lt kullananlar yazabilir mi

bu termosa sahibim de başka sahip olanlara sorum olacak var mı kullanan
  14. BixiBlake

Bilgisayarda gereksiz dosyaları silen uygulama önerisi

oyun sildim artıkları duruyor bunları oto silecek bir uygulama önerisi
  15. BixiBlake

AYT MATEMATİK KANAL ÖNERİSİ ?

düzeyim orta üst mert hocayı izlemiştim şimdi başka hoca deneyimlemek istiyorum var mı tavsiyeniz ?
  16. BixiBlake

Dolar 22,5 Tl mi oldu ?

çoğu yerde 19,56 tl gözüküyor hala
  17. BixiBlake

Şu sorunun cevabı nedir sizce ?

Kuzenimin sınavıydi ben ihtiyaç dedim o ürünü işaretledi iddiasina girdik .d sizce cevabı nedir ? 1683221643 Soruyu tam okuyunca ihtiyaç değil gibi cckffkfk
  18. BixiBlake

Dolaptan bisiklet satılıyor mu ?

Dolaptan satılıyor mu ? Kargo işlemi nasıl olacak büyük kargoyu seçecem de kabul olur mu ? 1680036849 Satılmıyormuş...
  19. BixiBlake

Sabah ereksiyonu orucu bozar mı?

İstemsiz olan bir şey orucu bozar mı? Yaşadıktan sonra ne yapmak lazım?
  20. BixiBlake

Dimenticolsuz şampuan önerisi lazım

Şu an Dalin kullanıyorum. Besleyemiyor tam ondan dolayı yeni bir şampuan arayışındayım. Dimenticol saç döküyor
Geri